Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ülkede yaşayan insanların herhangi bir konuda isyan etmemesi imkansız. Adaletsizlik ve hırsızlık hayatın her alanında mevcut. Öyle gizli gizli yapmaya bile gerek yok artık. Şu maçtan sonra yapılan hırsızlık saatlerce konuşulacak aynı Başakşehir maçından sonra konuşulduğu gibi. Tiyatro bile değil bu yaşananlar.
    Fransız halkı adaletsizliğe isyan eden bir halk. Bizim halkımız ise onları soyan hırsızları başa getiriyor

Yorum

• ne çok biliyor bizim taraftar

4-5 as oyuncun yok, yedeklerinden 11 e aldıkların çoluk çocuk. yedeklerin geri kalanı bebe ve oynadığın takım kendi sahasında çok çok iyi ve şampiyonluk için 20 milyonluk transfer yapmış

birileri hala td ben olsam şöyle de böyle

bırakın Allah aşkına

Yorum

• Amiri garibim maçta var mı yok mu belli değil Adam son iki maç bir ön liberi, bir sol bek...Nereye düştüm böyle der gibi....
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• En kritik alanda K. Ahmet oynuyor en kritik zamanda pas atamıyor, adam eksiltemiyor, takım Pereira 'ı çok arıyor çok.

Yorum

• Takimla gurur duydum gencecik cocuklar ugrasti
            . penaltiyi verse eminim beraberligi de galibiyeti de kovalardik.
            Tiyatro var herkese izletiyorlar. Siz de canak tutup takimi elestiriyorsunuz. Hepsi kosuyor mucadele ediyor bu kadar eksikle daha ne oynacaktik.

Gurur duydum hepsiyle.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• bi kisim rahatsiz da unal karaman abdulkadir yusuf uclusune sarmaya baslamis yav size hersey mustehak ya

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet agaoglu bu saatten sonra cikipta konusma ezik edebiyati yapma. Mactan once konusacaktin
                Evet. Hakem hatası istemiyoruz diye

Yorum

• Abdüş önce saçı sakalı bıyığı kesip bir traş olsun. Bana saçmalama demeyin. Ciddiyet kılıkla başlar.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Toure’yi ön libero oynattık ya hala inanamıyorum

Yorum

• ulan hakem denen piç taktik, teknik hatalarımızı bile konuşmamıza izin vermiyor da, ünal hocanın tüm stoperleri ve forvetleri 11'e koymasının izahı nedir? Allah ne verdiyse sahaya sür, aslanım koçum yap... böyle hocalık mı olur.? gs deplasmanında 1 oyuncu değişikliği ile maçı tamamlamak nedir???
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şurada hala kendi futbolcusuna saydıranlar en az şu hakem kadar art niyetli.
                        Yahu arkadas hakem oooo.cocugu onu goruyoruz söylüyoruz da senin super star diye övüp durdugun iki adamın hicbir önemli macta hicbir bok yapamıyor onuda mı soylemeyelim. Su yusufun veya abdulkadirin konyadan veya malatyadan aynı mevkide oynayan iki adamdan gram fazlası var mı bunlar süper starsa heralde gökdeniz fatih hami ünal maradonaydı bunu bilir bunu söylerim ikisindende hicbir bok olmaz.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Amiri garibim maçta var mı yok mu belli değil Adam son iki maç bir ön liberi, bir sol bek...Nereye düştüm böyle der gibi....
                          Kendi bölgesinde oynamıyorki

Yorum

• Amiri zannediyorum ptt liginde bile rotasyonda kalacak kadar kabiliyetsiz bir oyuncu

Yorum

• Kamil 90 dan sonra acildi

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hakem maçı bitirdi. Bu hakeme ben ne diyeyim?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X