GS den 4 yersek bizim başkan çıkar sahadaki kadro 3 milyon euro de biz 35 milyon euro ilede 6 yediydik iyi yoldasyiz der. Sürekli yok bilmem şu kadro su kadardı şimdiki bu kadar kıyaslaması artik sıkmaya başladı Karabük'te maliyet olarak 300 bin TL başarımı var ortada
Bu nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil... Biz gsden 4 yersek bir yerlerine kına yakarsın. Peki gsyi yenersek buraya gelip ‘Başkanım ben adam değilim sana karşı art niyetli şeyler yazdım’ diyebilecek misin ?
Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven şimdi açıkladı...
Novak ve Uğurcan oynayabilir..tedbiren haftasonu son kontrollerini yapicaz.Sosa hazır ama her üç futbolcu da Ümraniye maçında yok GS ihtimali var.
Onazi'nin 2 ayı var.
Pereria 6 hafta yatak istirahati var .en geç 7 haftada sahada.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Uğurcan baya maç kaçıracak 5 maç diyorlar ama bir 7-8 maç bekliyorum açıkçası. Novak ta öyle bir iki maça dönemez.Genç kalecilerimizi hiç bilmiyorm.Arda yada diğer kardeşimiz nasıldır ? İzleyen bilen varmı ? Son olarak Sosa dönse bari
Bana kalırsa Hosseini oynamalı bu maç. Diagne ile iyi mücadele etmişti kasımpaşa maçında. Başakşehir Erzurumu yenerse bu maç daha rahat bir atmosferde oynanır. Baskılı bölümü atlatırsak sonrası gelir. Sosa ile eski pas oyununu oynarsak zaten işler bizim istediğimiz gibi gider. Gerçekten iyi oyuncularımız var. Mücadelenin yanına akıllarını da koymaları gerekiyor. Kaybedersek çok şey kaybetmeyiz fakat kazanırsak genç oyuncularımız moral motivasyon açısından ciddi ivme kazanacaktır.
Yorum