ibanez ve batuhanı kadroda görmemek sevindirici..mecburiyetlerden dolayı oluşan bi kadro hocaya da bişey diyemeyiz..hamle olarakta skora ve oyuna göre sosa ve parmak alınabilir oyuna..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Aynen öyle, kelek Ibanez'i oynatmaması bile yeterli benim için.İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibanez ve batuhanı kadroda görmemek sevindirici..mecburiyetlerden dolayı oluşan bi kadro hocaya da bişey diyemeyiz..hamle olarakta skora ve oyuna göre sosa ve parmak alınabilir oyuna..Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Valla kadrolardan sonra benim ümidim daha da azaldı ben 3-0 biter diyorum inş. yanılırım.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse umitlenmesin ama maglubiyet yakin görünüyor Ben 3 fark bekliyorum 3-1 falan yeniliriz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Maç içinde 3'lü stopere döneriz biz dönmesek bile rakip mecbur edecek buna. Bu takımdaki oyuncular farklı mevkide oynamayı beceremiyor ve gerçek şu ki hoca da iyi hazırlayamıyor oyuncuları o mevkiye. İnşallah bu akşam tersi olur. Toure panik halinde saçmalayan bir isim, stoper oynamak ile ortasaha oynamak çok farklı şeyler, stoperden sağa sola ayak içiyle pas vermekle olmuyor bu işler.
Benim kadrom kesinlikle böyle olmazdı, Ömür'ün ortasahada ne vereceği soru işareti. Kanatlarımızın stilleri de 3'lü ortasaha uygun değil.En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 18:15.
Yorum
-
Dostum vardı da kabul edelim ki o dönem yildizlarimiz son demlerini yaşıyordu, ligin kalitesi şimdi ki gibi yüksek değildi ve en önemlisi karşımızda lig de avrupa da önüne geleni dağıtan galtaksaray vardı.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadroyla simdiki bir mi ????98 yılının ilk yarı çok iyiydik 36 puan almıştık 2 puan vardı liderle aramızda ligin ikinci yarısı sıçmıştık sadece 22 puan alabilmiştik.Kadromuzda Ogün vardı abdullah vardı ünal vardı orhan vardı tolunay vardı vugrineç vardı bizim kadromuzda yıldızlar topluluğuydu.Simdiki kadromuz zayıf bayağı zayıf.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)
Yorum