Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibanez ve batuhanı kadroda görmemek sevindirici..mecburiyetlerden dolayı oluşan bi kadro hocaya da bişey diyemeyiz..hamle olarakta skora ve oyuna göre sosa ve parmak alınabilir oyuna..

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ibanez ve batuhanı kadroda görmemek sevindirici..mecburiyetlerden dolayı oluşan bi kadro hocaya da bişey diyemeyiz..hamle olarakta skora ve oyuna göre sosa ve parmak alınabilir oyuna..
      Aynen öyle, kelek Ibanez'i oynatmaması bile yeterli benim için.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimse umitlenmesin ama maglubiyet yakin görünüyor Ben 3 fark bekliyorum 3-1 falan yeniliriz.
        Valla kadrolardan sonra benim ümidim daha da azaldı ben 3-0 biter diyorum inş. yanılırım.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Maç içinde 3'lü stopere döneriz biz dönmesek bile rakip mecbur edecek buna. Bu takımdaki oyuncular farklı mevkide oynamayı beceremiyor ve gerçek şu ki hoca da iyi hazırlayamıyor oyuncuları o mevkiye. İnşallah bu akşam tersi olur. Toure panik halinde saçmalayan bir isim, stoper oynamak ile ortasaha oynamak çok farklı şeyler, stoperden sağa sola ayak içiyle pas vermekle olmuyor bu işler.

Benim kadrom kesinlikle böyle olmazdı, Ömür'ün ortasahada ne vereceği soru işareti. Kanatlarımızın stilleri de 3'lü ortasaha uygun değil.
          En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 18:15.

Yorum

• Anladık arkadaş ümidiniz yok da 50 sefer yazmaya ne gerek var.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Topu hızlı bir şekilde kanatlara göndermeliyiz.Yusuf ve abdülkadir topu ayağında fazla tutmamalı.Kaptığımız toplarla hızlı çıkarak sonuca ulaşacağız.

Yorum

• Sadece inanalım gerisi gelecek.

Çok hırslı ve istekli başlayacaklar.

Kenarda Hasan Şaş, Fatih Terim falan iyice ortalığı kızıştıracaklar.

Yapmamız gereken sakin kalmak ve odaklanıp inanmış bir şekilde oynamak.

Gerisi gelecek inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kadroyla simdiki bir mi ????98 yılının ilk yarı çok iyiydik 36 puan almıştık 2 puan vardı liderle aramızda ligin ikinci yarısı sıçmıştık sadece 22 puan alabilmiştik.Kadromuzda Ogün vardı abdullah vardı ünal vardı orhan vardı tolunay vardı vugrineç vardı bizim kadromuzda yıldızlar topluluğuydu.Simdiki kadromuz zayıf bayağı zayıf.
                  Dostum vardı da kabul edelim ki o dönem yildizlarimiz son demlerini yaşıyordu, ligin kalitesi şimdi ki gibi yüksek değildi ve en önemlisi karşımızda lig de avrupa da önüne geleni dağıtan galtaksaray vardı.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Stoperlerin önüne stoper koyunca rakibe önlem almış mı olduk. Madem öyle 11 stoperle çıkalım sahaya. Sahada 2,5 ortasaha oyuncusu var. Nasıl olacak? Kanatları bu kadar iyi kullanan takıma karşı bu diziliş intihar gibi. Neyse en azından batuhan ile ibanez yok.

Yorum

• Parmak'ın olmaması büyük hata, resmen ortasahasız ve hatta solbeksiz başlıyoruz. Arda, Amiri, Yusuf ve Toure'nın performansı maçın sonucunu belirler. Benim pek umudum yok, bu kadro ne yapar eder yenilir gibime geliyor.

Yorum

• Kanatları kapatıp defansın önüne emniyet sibobu olarak Toure'yi koymuş. Pas oyunundan çok, direk geçişli ve ani çıkışların kullanılacağı bir oyunu tercih etmiş hoca belli ki.

Yorum

• Zarfo çengel,pergel vb gibi kullanacak ayaklarını rahat olun )

Yorum

• git gs yi evinde 45 bin kişi önünde yen ve Trabzona geri dön .
                            O güç o potansiyel sende var .
                            o takımı, senin pilot takımın orda yenip döndü.
                            İmkansız deme .
                            61

Yorum

• şunlara şu kötü dönemimizde bile şamarı vurursak varya müthiş olacak.

Yorum

• Hoca çok güzel kadro çıkardı inşallah güzel bi maç olur. FAVORİ olmadığımız zaman daha iyi sonuçlar alıyoruz. İnşallah bu gece de öyle olur
                                “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X