Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amiri sol bek oynayamaz.
    Sol önde oynayan bir futbolcu pekala sol bekte de oynayabilir.

Oranın empatisel öğretilerini, bilgisini almış ona göre pozisyon alacağını kavrayabilecek doğrultudadır.

Kaldı ki İbanez'den daha kötüsü olmaz.

Amiri'nin top hakimiyeti, oyun zekası düşükte olsa mücadelesi, direnciyle.

Birebirde, verkaçlarda, arkasına atılan toplarda defansif olarak pek aksamayacaktır.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğurcan baya maç kaçıracak 5 maç diyorlar ama bir 7-8 maç bekliyorum açıkçası. Novak ta öyle bir iki maça dönemez.Genç kalecilerimizi hiç bilmiyorm.Arda yada diğer kardeşimiz nasıldır ? İzleyen bilen varmı ? Son olarak Sosa dönse bari
      Muzaffer in 2 Arda nin 1 u21 macini izledim youtube kanalindan.O maclarda Muzaffer Arda dan daha iyi görünüm verdi bana.Üstelik son Ankaragücü macinda da Muzaffer yedekler arasindaydi.

Yorum

• Filip Novak ta oynarsa ciddiyim biz ağır favoriyiz.

Yorum

• .........................Arda...........................
          ............Hüsseyin...Hossein...............
          Kamil.......................................Ibanez
          ..................Sosa.....Yusuf...................
          .......................A.Ömür.........................
          Ekuban............................Nwakaeme
          .....................Rodalega.......................

Maca böyle cikarim. Bence orta sahayi yusuf ile Sosa iyi yönetirler. Ömür 10 numera oynamasi gerekiyor. Topu öne tasiyacak tek oyuncu. Bu mac A.Parmak belki biraz agir gelebilir. O yüzden yedekten baslasa daha iyi olur. Sonra girerse eneryisini takima yansita bilir.....

Kilit oyuncular ekuban ve nwakaeme.
          Bunlarin Performanzlari tavan yaparsa...
          O zaman maci kazana biliriz.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kucka Juventusa karsi iki asist yapmis demeki bu adam gercekten parasini alamiyordu

Bazı arkadaşlar Kucka'nın rezil, poşet olduğunu iddia ediyorlardı. Onlara yüz kere futbolcu aidiyeti denen zıkkımı anlattık. Ama bir türlü anlamadılar. Bundan sonra da anlayabileceklerini sanmıyorum. Kucka tekrar kendisinden beklenen futbolu oynar ama bu kafalar düzelmez!

Yorum

• 3-4-3 oynasak nasıl olurdu acaba? Çok mu çılgınca Aslında Novak ve Pereira olsa belki denenebilirdi.

----------------Uğur------------------
              ----Hüseyin---Toure----Majed-------
              Parmak--Yusuf--Sosa------amiri
              --Ömür-----Rode------Nwakaeme

Ömür ve vakaeme biraz daha içeride olup rodeye yardım ederse olurda ama parçalayabilirlerde tabi adamlar. FM' de böyle fantazileri denerdim hep

Yorum

• Can Karyağdı eski patronu Şansal Büyüka'ya Sosa'nın oynama şansı 0 demiş. Artık taktik icabı mı öyle söyledi bilemem. Gerçi ben de 11'de oynama ihtimalini 0 görüyorum ama belki kulübede olabilir diye düşünüyordum. Tabii 1 aydır takımla antrenmana çıkmamış birini de hazır olmadan riske etmek doğru değil...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı arkadaşlar Kucka'nın rezil, poşet olduğunu iddia ediyorlardı. Onlara yüz kere futbolcu aidiyeti denen zıkkımı anlattık. Ama bir türlü anlamadılar. Bundan sonra da anlayabileceklerini sanmıyorum. Kucka tekrar kendisinden beklenen futbolu oynar ama bu kafalar düzelmez!
                  Asist yaptı diye iyi oynadı diyemeyiz ve ihtiyacı karşıladığı anlamına da gelmiyor. Bizdeki hali de buydu, biz de bunu anlatamadik. Bu anlayışla kurulan güzel takım yine bozulur. İlk yarıda gayet güzel bir takım kurulmuştu ve Kucka bunun bir parçasi olamadı, konuşmaya gerek dahi yok.

Yorum

• Yenilmeden dönmek de güzel olur
                    Göztepe deplasmanı da zor
                    ŞU İKİ MAÇTAN EN AZ 4 PUAN İYİ OLUR
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Can Karyağdı eski patronu Şansal Büyüka'ya Sosa'nın oynama şansı 0 demiş. Artık taktik icabı mı öyle söyledi bilemem. Gerçi ben de 11'de oynama ihtimalini 0 görüyorum ama belki kulübede olabilir diye düşünüyordum. Tabii 1 aydır takımla antrenmana çıkmamış birini de hazır olmadan riske etmek doğru değil...
                      Büyük ihtimal taktik icabı. Göreceğiz.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Amiri sol bek oynayamaz.
                        Belki ama oynamışlığı var.

Gerçi benim tanıdığım Ünal Hoca Ibanez varken kimseyi oynatmaz.

Yorum

• Novak oynamazsa, benim de adayım Amiri'dir...

Novak oynarsa, Amiri göbekte oynamalı, orası da fazla yumuşak maalesef...

Yorum

• gs bizi en kötü dönemde yakaaldı..
                            hem onlar iyi hem biz eksik..
                            daha iyi senaryo olamazdı....

kına yak fifa----

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Takım kevgire döndü bakıyoruz bizden başka böyle sakatlıklar yaşayan başka takım yok.

Yorum

• Ankaragücü sonrası tesislerde olan rejenerasyon antrenmanı için futbolcular ve ekibin saat 930 dan itibaren tesislere gelmesi ,, onlari araba ile görmek çok yakın mesafeden gayet iyiydi ilk defa başıma geldi..

Bilmeyenler imza almak isteyenler için gayet kolay bi şekilde sabah yolda bekleyip imza istenebilir.. Bütün futbolculari görmek güzeldi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X