Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı kafamda kaç kere oynarsam oynayayım bi türlü yenemiyoruz[emoji852]
    Çok fazla hırslı ve koşan bi takım lazım.
    İlk maç gibi adım attırmamamız lazım.
    Bulduğumuzu atmamız lazım...

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• novakta yok uğurcanda oynamaları zaten beklenemezdi. heleki novak çok zor. novakta çatlak var muhtemelen çatlakta kırık olarak geçer tıpta çatlak diye bişey yok zaten halk dilinde o. neyse bi şekilde götürürüz bu maçı bence. kazanma şansımız bile yüksek.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en büyük tehlike duran toplar. hüseyini sağa çekip zargo ve hosseini ile boyu uzatmamız lazım. solda da kamil ibanezden daha çok fayda sağlar.
        Hüseyin mutlaka merkezde olmalı. Onun temiz müdahalelerine ihtiyacımız var

Yorum

• Arkadas ne büyüttünüz şu adamları gören de barça var sanar karsımızda. Akıllı oynarsak güzel sonuç alırız . Tek nokta defansın kimlerden oluşacağı.

İbanez defans yapamıyo oraya hosseini koyabiliriz en azından müdahale eder.
          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Bazı arkadaşlar Hüseyin i sol beke yazmış çok mantıklı geldi bana da Ama Hüseyin sol ayaklı mi?
            Zeki salağı olsaydı sol bekte kamil Ahmet oynardı
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• Kamil geçen sezon sol bekte iyi maçlar oynadı aklıma gelen ilk maç fb maçı. Hüseyin sağ bek oynayabilir gayet hızlı bi oyuncu, bjk maçında Lens ile olan pozisyonu hatırlayın. Onyekuru'ya kafa tutabilir rahat bi şekilde.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yahu zaten oynayacağın kozun yok elinde. Sal ne varsa çıksın sahaya.

Arda
                Kamil Hüseyin hosseini zargo ibanez
                Amiri yusuf parmak
                Tony
                Ekuban.

Orta sahayı ve geriyi kalabalık tut. Uzun toplarla tonynin boy avantajından yararlan ekubanı aradan kaçırmaya çalış. Olduğu kadar gittiği yere kadar.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana katilir misiniz bilmem ama bu maçı kazanmanin yolu Belhanda'yi attirmaktan geciyor.
                  Tabiri caizse alt liglerde kasarlasmış bir Parmak ( futbol anlaminda ) Belhanda üstüne tatli - sert oynarsa, değil Ümit Öztürk, Fatih Terim bile maçı yonetse kirmizi kart görür.

Bugun Basaksehir kazanirsa çok farkli bir atmosferde olacak bu maç.

Ben Gs'nin inanilmaz stresli bir maça cikmasini ( hocasiyla, taraftariyla ve yonetimiyle ) ozledim.
                  Unal hocaya guveniyorum. Bu sene büyük maclarda hem iyi bir taktikle sahaya çıktık hem de iyi oynadik.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Onu en iyi yapacakmışım beroydu aslında zaten her maç darı kart görüyordu gördüğü kart ise yarardı en azindan

Yorum

• daha uğurcan anca anca kaleye ısınmışken bizde kendimizi alıştırmışken şimdi arda oynayacak bakalım neler yapacak inşallah sansı yanında olur..ama bi soru işareti var ?

sol bekte ibanez in oynamasını büyük çoğunluk gibi bende istemiyorum..ümraniye maçında da gösterdi ki bu takımda oynayamaz..yerine kim olmalı ?

batuhan kesinlikle oynamamalı yedekten de girmemeli..zaten sosa oynayacak galiba parmak ve yusuf idare eder orta sahayı..

forvette rodallega yı kesmez bence ünal hoca..ekuban yedekten girmeli bi tane hamle oyuncumuz olsun..

Yorum

• İbre onlardan yana olsa da her sonuca açık bir maç...

Yenilirsek de sıkıntı etmeye gerek yok. Sonrasındaki iki maçı alıp ligin ilk yarısından +3 fazla oluruz.

Yorum

• Sağ beke stoper koyup sola Kamil'i koymak daha mantıklı geldi Amiri'yi sol beke koymaktan.

Yorum

• şu Batuhanla ibanez hala kadro da bunların yerine altyapı oyuncu oynasın daha iyi. Ibanezin menajeri tam bir profesyonel çöp milyonlar kazandırdı helal olsun
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Muslera kırık parmağıyla aylarca oynar, caner e krampon bulurlar çıkar oynar, bir tek bize olmuyor şu işler.

Yorum

• LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Majid bek oynar. Zargo-Hüseyin stoper, Kamil sol bek.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X