Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu tip maçlarda iyi yerleşik savunma yapmak gerekiyor. Bjk maçındaki gibi baskı yediğimizde adamları kaybedersek kaos oluşur, ne zaman gol yiyeceğiz diye bakar dururuz. Bu yüzden rakip kalemize yaklaşınca birebir savunma yapıp yıldırmak gerekir. Çıkalım top oynayalım baştan yenilelim gibi düşünceleri kabul etmiyorum. Her durumda galibiyet planı yapılabilir. Çıkıp direnç koyacak takım isterim.

Onyekuru ve feghouli içeri giren oyuncular, ozellikle feghouli çok iyi sızıyor içeri. Bu oyuncuları iyi karşılamak gerekiyor. Beklerle yüklenip ikili oyun yapıyorlar. Ortasahadan giriş olmuyor fazla. Bu durumda kanatları iyi savunmak gerekir.

bu sebeplerle bazen 3'lu, bazen 5'liye dönecek bir savunma işimize yarayabilir. Bek, kanat ve ekstra bir stoperle kanatları korumak işimizi kolaylaştırır. Diagne birebirde stoperden kurtulup arka direkte kafayı vurabiliyor. Bu durumda kademeye başka bir stoperin girmesi faydalı olur. Savunma arasını girecek fizikli bir onlibero olmadığı için böyle bir şeye ihtiyacımız var.

..........huseyin.......hosseini.......toure
    .......(onyekuru).....(diagne)......(feghouli)
    Kamil............parmak..............Yusuf...........vahid
    (Japon)...... (belhanda)......... (ndiaye)........(mariano)
    .............ömür.............Ekuban............nwakaeme

Onyekuru ve feghouli kanatlara çıkarsa bekler karşılar, Ömür ve nwakaeme de iç koridoru korumak için gelir. Bekleri kovalarken enerjilerini tuketmemis olurlar, hücuma daha iyi top taşırlar. Özellikle abdülkadir iç koridorda kısa çalım atıp ara pasıyla etkili olabilir. Nagatoma ile birebir oynayince fiziksel üstünlük kuramıyor.

Eğer maç istediğimiz gibi giderse fatih terim ikinci forveti alır. Ona karsi da çıkacak oyuncuya göre hamle yaptık mı, maçı az gol yiyerek tamamlayabiliriz. Az gol yersek kazanma şansimiz olur.
    cok mantıklı ve muhtemelen tutar.Sadece a.ömür sertliğe karşılık veremiyor ve cok cabuk sindiriliyor.

Bu sebeple sag tarafta ekuban oynamalı ve roda en ucta oynamalı.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• gs inanılmaz transferler yaptı ama şu son alanya maçında hiç iyi görünmediler şaşırttılar beni açıkcası.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gs inanılmaz transferler yaptı ama şu son alanya maçında hiç iyi görünmediler şaşırttılar beni açıkcası.
        Alanya önde çok iyi bastı. Agresif bir oyun sergilediler. Ne yazık ki bizde o baskıyı yapabilecek oyuncular yok.
        Ve de GS deplasmanda oynadı.
        TT Arena'da işler değişiyor.
        Hamiş

Yorum

• Taktik belli, şablon belli. 4-0'lık maçın referansı ortada. İlk maçta ne yaptıysak aynısını yapmalıyız. Rakibi belki o kadar önde karşılamazsın, daha geride karşılarsın olur biter. Takımı ikinci bölgeye çekip ayağa toplarla çıkarak işi bitirmeliyiz. Tam da yenemiyorsan yenilme maçı.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muslera da çok kötü durumda, yanlı bakıyorsunuz.
            Onur da kötüydü eleştirilemez gözüyle bakanlara söylüyorum.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taktik belli, şablon belli. 4-0'lık maçın referansı ortada. İlk maçta ne yaptıysak aynısını yapmalıyız. Rakibi belki o kadar önde karşılamazsın, daha geride karşılarsın olur biter. Takımı ikinci bölgeye çekip ayağa toplarla çıkarak işi bitirmeliyiz. Tam da yenemiyorsan yenilme maçı.
              Banada böyle geliyor gs ye karşı başak maçı gibi başlamamız lazım savunma o kadar önde olmandan önce baskıyla fernando da yok gs için baya önemli donk daha sert oyuncu fernando kadar teknik değil maç sonu bi kaç sakat daha vermekten korkuyorum.

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur da kötüydü eleştirilemez gözüyle bakanlara söylüyorum.
                Kesinlikle. Hiç kimse eleştirilemez değildir.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• gs camiasın da ilk maçın kuyruk acısı var fena bilendiler..bu intikam hissini kullanmalıyız sakin oynayıp sonuca gitmeye çalışmalıyız...

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs ye şampiyonluklar yaşatan rezalet defanslar önünde oynayıp her maç 5 6 net gol çıkartan muslera tartışılıyor bizim 5 senedir oynamayıp hoca yiyen sakat kova hala konuşuluyor yazık vallahi böyle rezil taraftar görmedim ben
                    museranın yedikleriyle komedi filmi çekilir. sırf onura çakmak için saçmalamaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sol bekte Novial yetişmezse kesinlikle amiri oynamalı.. o vitaminsiz ibanezi karşısında gören feghouli şov yapar.. mümkünse Abdülkadir ömür de yedek başlamalı..
                      **
                      Ankaragücü maçında sonradan oyuna girdi,sıfır noktasına yakın bir yerde topla buluştu,
                      rakip ceza sahası içinde 3 oyuncumuz var,roda inanılmaz müsait olmasına rağmen,
                      ibanez denen dangalak kaleye şut atıyor,
                      sonra ceza sahasındaki arkadaşları ona sitem ediyor,niçin orta yapmadın diye
                      oda elini havaya kaldırarak pardon diyor.
                      bu kafayla oynayacaksan defol git ibanez.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir şekilde kovulması lazımdı zamanlaması falan önemli değil ... İsterse UEFA finali olsun şu ısınmıştı. Dediğin gibi sotanin kellesinin peşindeyken gitmeliydi. ...

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Onur konusunda ben sana katiliyorum benim sana demek istedim sade sen Baskansan o transfer yasagini kaldiracktin tek elestirdim yönu bu

Yorum

• Kucka Juventusa karsi iki asist yapmis demeki bu adam gercekten parasini alamiyordu

Yorum

• işte benim kadrom budur

----------------muzaffer------------------

-------türkmen--zargo----macid---------

kamil----batuhan---parmak----ibanez

--------------yazıcı--ömür--------------

------------------ekuban-------------------.net

3-4-2-1

ibanez in sürpiz şekilde defansın arkasına sarkma ihtimalini sevdim

parmak ın topsuz koşularını

ekubanın duvar oluşunu

batuhanın bilge ve sakin oyununu

yazıcının ve ömürün kaleye yakın oynamalarını

ve macid zargo türkmenin rakibe nefes aldırmama ihtimalini sevdim .net

TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kucka Juventusa karsi iki asist yapmis demeki bu adam gercekten parasini alamiyordu
                              Yani bazen öyle bir oynuyordu ki sanki topu ilk kez görmüş gibiydi. Ama bence motive olunca iyi oynayan topçulardan Kucka.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                işte benim kadrom budur

----------------muzaffer------------------

-------türkmen--zargo----macid---------

kamil----batuhan---parmak----ibanez

--------------yazıcı--ömür--------------

------------------ekuban-------------------.net

3-4-2-1

ibanez in sürpiz şekilde defansın arkasına sarkma ihtimalini sevdim

parmak ın topsuz koşularını

ekubanın duvar oluşunu

batuhanın bilge ve sakin oyununu

yazıcının ve ömürün kaleye yakın oynamalarını

ve macid zargo türkmenin rakibe nefes aldırmama ihtimalini sevdim .net

Batuhanın bilge ve sakin oyunu? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X