Karşımızda bilenmiş bir takım olacak her zamanki gibi. 1-0 olsun bizim olsun yoksa takım büyük ivme kaybedecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bugün izlediğim Sivas çok kötüydü. Bize karşı nasıl oynarlar bilemem. Ama mutlaka kazanmamız gereken maç eğer aksi olursa kopmalar başlayacaktır takımda. Hedefe odaklanmak zorlaşacak. Aslında hedefimiz ilk 4 olmalı ve buna göre oynamalıyız. Aksi halde büyük hayal kırıklığı oluyor ve giderek geriye düşüyoruz. Seneye mutlaka avrupada olmalıyız. Bu yüzden kaybedilen bir şey yok kazanacağımız ise çok şey var. Bu sene çok sefer yaptığımız gibi düştüğümüz yerden kalkalım dik oynamaya devam edelim.TRABZON SPOR
-
Sivas maçına baktım bugün. Bizden kötüler. Normalde yenmemiz lazım ama her sonuca açık maç. Sosa ve Onazi’ye JP de eklenince bundan sonra bize kolay maç yok maalesef.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Hava sartları moral vs kadro cok zor mac beraberlik iyi sonuc sosa donermi olcay olurmu bunlar maçı direk etkiler bugunku sablonla çıkarsak ki sag bekimizde gitti basaksehir macındanda zor olabilir sivas takimdaki Trabzonspor düşmanlığını düşünürsek.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Çok eksiğimiz var. Üzerine üzerine eksiliyoruz bir de. Pereira da gitti. Eku'da inşallah ciddi bir şey yoktur. Genç genç de bir yere kadar. Gençler tecrübeli kaliteli futbolcuların yanında parıldar. Bu şekilde elimizdeki potansiyeli olan gençlerimizi de kaybedebiliriz. Zor vallaha işimiz hem de çok zor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Benim kafamda kırılma maçı Başakşehir değil, bu karşılaşmaydı. GS maçında da puan kaybı yaşayacağımızı düşündüğümden Sivas ve Ankaragücü maçlarını kayıpsız geçmemiz gerekiyor...
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmiri Amiri olmayacaksa Murat oynasın ön libero'da.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mevsimde Sivas’taki bir maçı akşam yediye koymak kimin fikri çok merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kafamda kırılma maçı Başakşehir değil, bu karşılaşmaydı. GS maçında da puan kaybı yaşayacağımızı düşündüğümden Sivas ve Ankaragücü maçlarını kayıpsız geçmemiz gerekiyor...
İran, Asya Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Bir dahaki maçları Perşembe günü Çin'le. Elenirlerse takıma katılırlar ama kulübeye alternatif olarak...
Tabiiki ikincilik yarisindan bahsediyorum sampiyonluk ihtimalimiz kalmadi maalesef.
Bence maca
Ugurcan
Kamil Hüseyin Toure Novak
Murat Cem Yusuf
Abdülkadir Ekuban Nwaekaeme
Rodallega
Seklinde cikariz"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum