Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Karşımızda bilenmiş bir takım olacak her zamanki gibi. 1-0 olsun bizim olsun yoksa takım büyük ivme kaybedecektir.

Bugün izlediğim Sivas çok kötüydü. Bize karşı nasıl oynarlar bilemem. Ama mutlaka kazanmamız gereken maç eğer aksi olursa kopmalar başlayacaktır takımda. Hedefe odaklanmak zorlaşacak. Aslında hedefimiz ilk 4 olmalı ve buna göre oynamalıyız. Aksi halde büyük hayal kırıklığı oluyor ve giderek geriye düşüyoruz. Seneye mutlaka avrupada olmalıyız. Bu yüzden kaybedilen bir şey yok kazanacağımız ise çok şey var. Bu sene çok sefer yaptığımız gibi düştüğümüz yerden kalkalım dik oynamaya devam edelim.
    TRABZON SPOR

Yorum

Amiri Amiri olmayacaksa Murat oynasın ön libero'da.

Yorum

Her maçımız çok zor olacak bu kadar eksikle, hem de kışın Sivas deplasmanı daha zor.
        Kazanmamız gerekiyor, umarım alabiliriz.
        Kupa önemli, önce onu atlatıp üst tura çıkalım da hayırlısıyla.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Hocam artık sağ beke de Allah'ım ne olur yardım et yazabiliriz

Yorum

Sivas'in kadrosu da kötü ama orta sahayı açmaz diye tahmin ediyorum. Sağlam oynamaliyiz.

Yorum

Sivas maçına baktım bugün. Bizden kötüler. Normalde yenmemiz lazım ama her sonuca açık maç. Sosa ve Onazi’ye JP de eklenince bundan sonra bize kolay maç yok maalesef.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Hakem triosu açıklanmadı ki daha rakip?

Biz takımlara karşı oynamiyoruz hakemlere karşı tff'ye karşı siyasete karşı oynuyoruz
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Çok zor maç. Yenilme ihtimalimiz yüksek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Hava sartları moral vs kadro cok zor mac beraberlik iyi sonuc sosa donermi olcay olurmu bunlar maçı direk etkiler bugunku sablonla çıkarsak ki sag bekimizde gitti basaksehir macındanda zor olabilir sivas takimdaki Trabzonspor düşmanlığını düşünürsek.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Çok eksiğimiz var. Üzerine üzerine eksiliyoruz bir de. Pereira da gitti. Eku'da inşallah ciddi bir şey yoktur. Genç genç de bir yere kadar. Gençler tecrübeli kaliteli futbolcuların yanında parıldar. Bu şekilde elimizdeki potansiyeli olan gençlerimizi de kaybedebiliriz. Zor vallaha işimiz hem de çok zor.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Bu mevsimde Sivas’taki bir maçı akşam yediye koymak kimin fikri çok merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Benim kafamda kırılma maçı Başakşehir değil, bu karşılaşmaydı. GS maçında da puan kaybı yaşayacağımızı düşündüğümden Sivas ve Ankaragücü maçlarını kayıpsız geçmemiz gerekiyor...

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Amiri Amiri olmayacaksa Murat oynasın ön libero'da.
                          İran, Asya Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Bir dahaki maçları Perşembe günü Çin'le. Elenirlerse takıma katılırlar ama kulübeye alternatif olarak...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu mevsimde Sivas’taki bir maçı akşam yediye koymak kimin fikri çok merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Umut Bulut'un kulakları aklıma geldi.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim kafamda kırılma maçı Başakşehir değil, bu karşılaşmaydı. GS maçında da puan kaybı yaşayacağımızı düşündüğümden Sivas ve Ankaragücü maçlarını kayıpsız geçmemiz gerekiyor...

İran, Asya Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Bir dahaki maçları Perşembe günü Çin'le. Elenirlerse takıma katılırlar ama kulübeye alternatif olarak...
                              Sivas,A.gücü ve gs maclarindan En az 7 puan cikarmamiz gerekiyor BU durumda i yaristan kopmayiz.

Tabiiki ikincilik yarisindan bahsediyorum sampiyonluk ihtimalimiz kalmadi maalesef.

Bence maca

Ugurcan
                              Kamil Hüseyin Toure Novak
                              Murat Cem Yusuf
                              Abdülkadir Ekuban Nwaekaeme
                              Rodallega

Seklinde cikariz
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                              X