İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde hiç gol atmamış oyuncuları var mı acaba ? Clishy ilk golünü bize attı. Severiz böyle dandik istatistikleri.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
herşeye katılıyorum ama Allah aşkına artık abduşu ortasahaya yazmayın artık kaç kere gördük olmuyor fiziken kaldıramıyor orayı dün ikinci yarı denendi .çtı batırdı afedersin kanatta daha iyi. açık alan lazım ona yoksa çalım derdinden dolayı ortada çok top eziyor.
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından kamil ortasaha da oynamayacak.
Genclere mutlaka gorev verilmeli.
Özellikle stoper Ali Osman bana gore kaldırabilir formayı.
Kerem ve berkay sefa üzerinde mutlaka durulmalı.
Krizi fırsata cevirmeliyiz.
-----------------ugurcan----------------
kamil-------hüseyin-------ali osman--------novak
----------abdulkadir--------toure--------------------
berkay sefa-----------yazici---------------tony
-------------------ekuban-----------------------
abdulkadir sosa nın gorevini yapabilir.Toure merkeze sertlik katar.Yazıcı on bolgeye yakın oynamalı.
Oyun kurma görevi yusufta degil abdulkadir de olmalı.
veya berkay merkeze,abdulkadir sag tarafa gecebilir.
Ama a.parmak,batuhan gibi hem yeteneksiz hem isteksiz adamlar oynamamalı.
bu benim kadrom.Rodallega cok formsuz.Ekuban forvet arkası oynayınca etkili olamıyor.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Ünal Hoca dün maç öncesinde eldeki oyuncular sistemi belirler dedi. Bu kapsamda acaba 3 lü defans düşünülebilir mi? Hüseyin Toure Batuhan üçlüsü Novak ve Parmak veya Kamil kenarda, Yusuf ile Murat Cem ortada, Tony Roda Abdüş ileri üçlü. 3 4 3 lü bir sistem denenebilir mi? Sert deplasman, orta sahayı sağlam tutmak lazım. Santrfor Eku da olabilir. En azından kenarda bir santrfor hamle şansın olur.En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 21.01.2019, 18:32.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 - 3 takviyeyle abartısız söylüyorum çok rahat şampiyon olacağımız sezonda yönetimin umarsız tavrı nedeniyle ne yazıkki puan kaybedeceğimiz bir maç daha.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumursamaz demek istediyseniz ben öyle düşünmüyorum, yok yönetimin cidden umarsız olduğunu düşünüyorsanız haklısınız.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Akbil puan kaybedecektir. Tüm takımlar onlara karşı bilenecek.
Moral bozmadan devam.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHevesmi kaldı çıkın oynayın işte maymunlar liginde.
Yorum
-
Hakem rezaleti sonrası mağlup olduktan sonra inşallah bu maçı kazanırız. Şampiyonun kim olacağı belli oldu daha doğrusu belirlendi bu açık. Ancak en azından ikinci ya da üçüncü olma şansımız hala var.
Ben ilerleyen haftalarda kopmalar ve puan kayıplarının artacağını düşünüyorum. Malatya, Kasımpaşa zaten yavaş yavaş zirveden kopacaktır. Beşiktaş Burak etkisiyle zaten bölünmüş durumda. GS ile ikincilik mücadelesi veririz diyorum. Şu an kadromuz eksik olduğundan ne yapacağımızı bilemez haldeyiz.. Ancak iki hafta sonra GS maçına Amiri, Hosseini ve Sosa gibi 3 adamımız geri dönmüş olacak. Bunu unutmamalıyız.
Ancak tek bir korkum var. O da topçuların özellikle de genç arkadaşlarımızın demoralize olması. Yaşanan hakem faciası sonrası adaletsizlik onları futbola küstürmemeli. Biz Trabzonsporuz. Bugüne kadar haksızlığa uğradığımız gibi bundan sonra da uğramaya devam edeceğiz. Bizim takımın misyonu bu, Kazım Koyuncu'nun bahsettiği statükoya karşı başkaldırı bu.
İnşallah karadeniz inadı galip gelir. Futbolcularımız daha diri bir şekilde, daha inatçı bir şekilde sahaya çıkar.
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem rezaleti sonrası mağlup olduktan sonra inşallah bu maçı kazanırız. Şampiyonun kim olacağı belli oldu daha doğrusu belirlendi bu açık. Ancak en azından ikinci ya da üçüncü olma şansımız hala var.
Ben ilerleyen haftalarda kopmalar ve puan kayıplarının artacağını düşünüyorum. Malatya, Kasımpaşa zaten yavaş yavaş zirveden kopacaktır. Beşiktaş Burak etkisiyle zaten bölünmüş durumda. GS ile ikincilik mücadelesi veririz diyorum. Şu an kadromuz eksik olduğundan ne yapacağımızı bilemez haldeyiz.. Ancak iki hafta sonra GS maçına Amiri, Hosseini ve Sosa gibi 3 adamımız geri dönmüş olacak. Bunu unutmamalıyız.
Ancak tek bir korkum var. O da topçuların özellikle de genç arkadaşlarımızın demoralize olması. Yaşanan hakem faciası sonrası adaletsizlik onları futbola küstürmemeli. Biz Trabzonsporuz. Bugüne kadar haksızlığa uğradığımız gibi bundan sonra da uğramaya devam edeceğiz. Bizim takımın misyonu bu, Kazım Koyuncu'nun bahsettiği statükoya karşı başkaldırı bu.
İnşallah karadeniz inadı galip gelir. Futbolcularımız daha diri bir şekilde, daha inatçı bir şekilde sahaya çıkar.
Bu çocuklara destek verelim
MELER ve VARAYDINUS olayı
Şampiyonun dizayn edildiğinin kanıtı
MÜCADELEYE DEVAM2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum