Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İran Finale kadar gider hatta bana göre turnuvada favori

Yorum

Rodeleka acaip formsuz sahada kafasına göre takılıyor nerde Burak zamanındaki hırsı adam yiyordu şimdi rakibi olmadığını düşünüyor ve fazla sıkmıyor
      onun bu durumu bizim takımı da etkiliyor doğal olarak
      @ okşoholu

Yorum

Maç saati herhalde 0 derece falan olur, umarım yine sakatlık olmaz, orada olmayı planlıyorum.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Mutlaka kazanıp yolumuza bakmalıyız.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

yenelim işimize bakalım

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Ağzı olan konuşuyor, YÖNETİM UYUMA!

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Şu şerefsizlere de evinde 6 tane atacağımız bir gün olur umarım.. Takım filan değiller azıcık konsantreyle dağıtırız..

Ziya son maç otoban oldu Abdulkadir futbolcu olduğuna pişman eder bu hafta umarım..

Yorum

Bu Sivas'ın açıklaması ya emir üzerine yada yalakalık yapmak için yapılmış.

Büyük ihtimal emir geldi bu piyonlara.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

Bu maç mı olur bilemem ama yedek kulübeden +1 oyuncu kazanmalıyız. Hüseyin ve Uğurcan'ın gelişimi konusunda teknik ekibin rolü büyük. Umarım bu sezon içerisinde bu ikilinin yanına Berkay'ı koyabiliriz. ( yetenek olarak formaya en yakın isim olduğu düşünülüyor , yoksa mutlaka bu isim olacak diye bir beklentim yok. ) Futbolcu için erkendir , risklidir , pek çok mesele tartışalbilir ama ilk 11 çıkaramadığımız şu durumda mutlaka şapkadan bir tavşan daha çıkması gerekiyor.

Bu ismin Berkay olması , gelecek yıllarda Sosa sonrası döneme de daha sancısız geçebilmemiz için önemli. Anlayabildiğim kadarıyla teknik ekibin Berkay'ı kullanmak istediği bölge sağ kenar. Böylece Yusuf zaman içerisinde tam olarak Sosa'nın bölgesine , Abdulkadir ise daha serbest hücum elemanı olarak ikincil forvet şeklinde oynayabilir. Bu arada Ekuban'ın da bonservisi alınabilirse önümüzdeki 2 sezonun hücum şablonunda önemli bir rahatlama sağlanır ki , bu seviyede bir hücum hattını parayla kurmaya kalksanız , minumum 15 milyon euro.

Sivas maçına dönersek , şu yoklukta , yukarıdaki uzun vadeli planın ilk adımının atılabileceğini düşünüyorum. Çift forvet riskli oyun ve dahası Hugo formsuz. (Muhtemelen gelecek yılda olmayacak) Yani futbolcunun yaşı ve tecrübesi bakımından oluşan risklerin yanısıra diğer tarafta , "zorunlu 11'in" yarattığı riskler bulunuyor. Bir teraziye koyup ölçüp biçmek gerek.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.01.2019, 16:44.

Yorum

herkes bize gelince aslan kesiliyor..
                      sivas bu yazısıyla aslında bizim değil de kendilerinin hakemleri baskı altına almaya çalıştığını vurguluyor.
                      bizimkiler de uyuyor.
                      kardeşim maçtan önce yapacağını söyleyeceğini söyleyeceksin maçtan sonra ağlayınca hiç fayda etmiyor..
                      bak ağladın ne oldu fırat aydınus var da devam etti.
                      biri başkana iletsin konuşacaksa maç öncesi konuşsun
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Sivas'ın açıklaması ya emir üzerine yada yalakalık yapmak için yapılmış.

Büyük ihtimal emir geldi bu piyonlara.
                        Açıklamayı bulamadım, buraya atman mümkün mü?

edit: buldum...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tez zamanda elene!..
                          Valla şu ana kadar gol bile yemediler
                          Elenmeleri düşük ihtimal

Yorum

Yavşaklara bak sen...

Ulan umarım yine plaka yaparız maçta...
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Rize maçından önce Petrucci ortamı germeye çalıştı, akıllı olup hesabı maça bıraktık.

Aynı şekilde, şikeci köpeklerle hesabı sahaya bırak. Çünkü dışarıda kulis-lobi gücümüz var mı, yok. O zaman: Vur geç!
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

ben yeneceğimizi düşünüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X