Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnternet hızına gore degisiyor kalitesi ama en az 1 dakika geriden geliyor.
    "En az 1 dk" çok fazla

Yorum

• Allah'ım nolur.

Yorum

• İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "En az 1 dk" çok fazla
        Sana şöyle söyliyim geçen hafta ben playden abim evde tvden izliyordu.

Rodallega penaltıyı atınca sevinmek için onu aradım.

Ben Rodalleganın golüne o Ekubanın golüne seviniyordu..

Yorum

• Gezi parkı çok canlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sana şöyle söyliyim geçen hafta ben playden abim evde tvden izliyordu.

Rodallega penaltıyı atınca sevinmek için onu aradım.

Ben Rodalleganın golüne o Ekubanın golüne seviniyordu..
            15 dk sonra
            Anlaşıldı mesele, çok teşekkür ediyorum

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://twitter.com/Trabzonspor/stat...095938048?s=19

Unal hocam benim...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Sene başında burada millet saçma sapan F.Tekke gelsin derken Ünal Hoca'nın ismini yazan az sayıdaki 3-5 taraftardan biri olarak böyle şeyler okumak güzel oluyor. Bugün belki maçı kazanamayabiliriz, hatta devamı kötü gidip işin sonunda hoca kovulabilirde, bilemeyiz, ama bugün itibariyle bundan daha iyisini yapabilecek ben başka bir hoca olduğunu sanmıyorum. Çok doğru tercih oldu, umarım yeterince sabır gösterilir. Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de yaptığının çok daha fazlasını çok rahat yapar ama yeterince zaman ve destek bulabilirse.

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rakipte yönetimin hocayla, hocanın da takımla bağı kopmuş durumda.

Toparlanmalarına izin vermemeliyiz. İyi olan biziz ve bunun farkında olmamız gerek.

Yine de işlerin kötü gitme olasılığına karşın yenilmeden dönelim en azından.
              Klasik Şenol Hoca süreci. İyi kadroyu al, çok iyi futbol oynat, şampiyon yap, sonra dağılan kadroya seyirci kal, kadroyu yenileyeme felan. Bizdeyken de nebileyim Barış Ataş, Sezer Badur gibi adamlardan oluşuyordu transfer listesi hep.

Türk futbolu Şenol Hoca'yı bir türlü çözemedi. Bu adama sadece teknik direktörlük yaptıracaksınız. Transfere karışmayacak. Kadroyu ver eline, canavar gibi top oynatsın. Ama kadro revizyonu, transfer, futbolcu izleme işlerine girince böyle oluyor hep işte. İyi bir sportif direktör ve etkili bir scout ekibi yapısı olan bir kulüpte çok iş yapar. Neyse. Beşiktaş macerası da buraya kadarmış. Sene sonu milli takıma geçer. Hayırlı olsun, hakediyor da.
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Kucka menejeroyle beraber istanbulda takimin kaldigi otele geldi . Takim arkadaslarida veda etti ve basarilar diledi .
                Takimdan ayriliyor .
                A spor simdi flaş gelisme olarak aktardi
                61

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birçok kişi hala Trabzonspor'un şakası olmadığını ve gerçek manada estirmeye başladığını kavrayamadı. Bu akşamdan sonra tablo netleşecektir. Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alarak Trabzonspor ligin akışını değiştirecektir.
                  Ne zaman böyle estirme zamanı geliyor, ligin seyrini kıracağımız bir an geliyor, ne oluyorsa o an işte bir gülme mi geliyor takıma bir ciddiyetsizlik mi çöküyor anlamıyorum takım kaybediyor. Trabzonspor için tam 3-1 kaybetme maçı. Yani son yıllarda hep böyle oldu bu iş. Bugün de yüksek ihtimal tekrar edecek. Ben artık ümitlenmekten yoruldum, devamını getiremeyecekseniz ne ümit veriyrosunuz adama...
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• SON DAKİKA - Kucka, Trabzonspor'dan ayrılıyor. Slovak oyuncu, takımın İstanbul'da kamp yaptığı otelde arkadaşlarıyla vedalaştı.

Bu kadar iyi haber fazla mi be....

Hersey istediğimiz gibi gidiyor.

Allahim sen bozma...

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kucka menejeroyle beraber istanbulda takimin kaldigi otele geldi . Takim arkadaslarida veda etti ve basarilar diledi .
                      Takimdan ayriliyor .
                      A spor simdi flaş gelisme olarak aktardi
                      Büyük ihtimalle Aspor'un asparagas haberlerinden biridir. Pepe yaptı Kucka da yaptı gibi gösteriyorlar.

Yorum

• Kucka Genoa ile anlaşmış diyorlar twetterda hadi hayırlısi olsun inşallah doğrudur...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kucka Genoa ile anlaşmış diyorlar twetterda hadi hayırlısi olsun inşallah doğrudur...
                          Milana gidio dedi aspor
                          61

Yorum

• Nasıl gidiyor alacaklarına karşılık mı? Devre arası bonservis ile mi nasıl yav
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kucka Italya'dan birkac kulüp ile transfer görüşmesi yapmak icin yonetimden izin almis ve futbolcularimizla vedalasmak icin bugun kampa gelmis ve daha sonra ayrilmis.

Asporun iddiasina göre.

Ama bunlara da guven olmaz yani..

Oyuncu bizi alacaklarina karsilik Fifaya sikayet ettiği zaman, son 2 - 3 ayi haric alacaklari ödendi diye biliyorum.

En az 3 milyon euro getirir Milan haric bir kulübe giderse.

Milan'a 2.5 milyon euroya yakin hala borcumuz var. O mezarcilara giderse zor para aliriz gibi.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 15:54.
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Çok büyük bir maç. Buradan galibiyet çıkarmak çok şey demek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X