İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sana şöyle söyliyim geçen hafta ben playden abim evde tvden izliyordu.İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"En az 1 dk" çok fazla
Rodallega penaltıyı atınca sevinmek için onu aradım.
Ben Rodalleganın golüne o Ekubanın golüne seviniyordu..
Yorum
-
15 dk sonraİlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana şöyle söyliyim geçen hafta ben playden abim evde tvden izliyordu.
Rodallega penaltıyı atınca sevinmek için onu aradım.
Ben Rodalleganın golüne o Ekubanın golüne seviniyordu..
Anlaşıldı mesele, çok teşekkür ediyorum
Yorum
-
Sene başında burada millet saçma sapan F.Tekke gelsin derken Ünal Hoca'nın ismini yazan az sayıdaki 3-5 taraftardan biri olarak böyle şeyler okumak güzel oluyor. Bugün belki maçı kazanamayabiliriz, hatta devamı kötü gidip işin sonunda hoca kovulabilirde, bilemeyiz, ama bugün itibariyle bundan daha iyisini yapabilecek ben başka bir hoca olduğunu sanmıyorum. Çok doğru tercih oldu, umarım yeterince sabır gösterilir. Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de yaptığının çok daha fazlasını çok rahat yapar ama yeterince zaman ve destek bulabilirse.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/Trabzonspor/stat...095938048?s=19
Unal hocam benim...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik Şenol Hoca süreci. İyi kadroyu al, çok iyi futbol oynat, şampiyon yap, sonra dağılan kadroya seyirci kal, kadroyu yenileyeme felan. Bizdeyken de nebileyim Barış Ataş, Sezer Badur gibi adamlardan oluşuyordu transfer listesi hep.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakipte yönetimin hocayla, hocanın da takımla bağı kopmuş durumda.
Toparlanmalarına izin vermemeliyiz. İyi olan biziz ve bunun farkında olmamız gerek.
Yine de işlerin kötü gitme olasılığına karşın yenilmeden dönelim en azından.
Türk futbolu Şenol Hoca'yı bir türlü çözemedi. Bu adama sadece teknik direktörlük yaptıracaksınız. Transfere karışmayacak. Kadroyu ver eline, canavar gibi top oynatsın. Ama kadro revizyonu, transfer, futbolcu izleme işlerine girince böyle oluyor hep işte. İyi bir sportif direktör ve etkili bir scout ekibi yapısı olan bir kulüpte çok iş yapar. Neyse. Beşiktaş macerası da buraya kadarmış. Sene sonu milli takıma geçer. Hayırlı olsun, hakediyor da.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Ne zaman böyle estirme zamanı geliyor, ligin seyrini kıracağımız bir an geliyor, ne oluyorsa o an işte bir gülme mi geliyor takıma bir ciddiyetsizlik mi çöküyor anlamıyorum takım kaybediyor. Trabzonspor için tam 3-1 kaybetme maçı. Yani son yıllarda hep böyle oldu bu iş. Bugün de yüksek ihtimal tekrar edecek. Ben artık ümitlenmekten yoruldum, devamını getiremeyecekseniz ne ümit veriyrosunuz adama...İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirçok kişi hala Trabzonspor'un şakası olmadığını ve gerçek manada estirmeye başladığını kavrayamadı. Bu akşamdan sonra tablo netleşecektir. Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alarak Trabzonspor ligin akışını değiştirecektir.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
SON DAKİKA - Kucka, Trabzonspor'dan ayrılıyor. Slovak oyuncu, takımın İstanbul'da kamp yaptığı otelde arkadaşlarıyla vedalaştı.
Bu kadar iyi haber fazla mi be....
Hersey istediğimiz gibi gidiyor.
Allahim sen bozma...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Büyük ihtimalle Aspor'un asparagas haberlerinden biridir. Pepe yaptı Kucka da yaptı gibi gösteriyorlar.İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka menejeroyle beraber istanbulda takimin kaldigi otele geldi . Takim arkadaslarida veda etti ve basarilar diledi .
Takimdan ayriliyor .
A spor simdi flaş gelisme olarak aktardi
Yorum
-
Milana gidio dedi asporİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka Genoa ile anlaşmış diyorlar twetterda hadi hayırlısi olsun inşallah doğrudur...61
Yorum
-
Kucka Italya'dan birkac kulüp ile transfer görüşmesi yapmak icin yonetimden izin almis ve futbolcularimizla vedalasmak icin bugun kampa gelmis ve daha sonra ayrilmis.
Asporun iddiasina göre.
Ama bunlara da guven olmaz yani..
Oyuncu bizi alacaklarina karsilik Fifaya sikayet ettiği zaman, son 2 - 3 ayi haric alacaklari ödendi diye biliyorum.
En az 3 milyon euro getirir Milan haric bir kulübe giderse.
Milan'a 2.5 milyon euroya yakin hala borcumuz var. O mezarcilara giderse zor para aliriz gibi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 15:54.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum