Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O topu kaleye sokamayınca olmuyor işte. Golü yiyene kadar zaten muazzam oynadık yedikten sonra ikincisi geldi ondan sonra da reaksiyon gösterdik fakat frikikten yediğimiz gol bizi iyice düşürdü oyundan.Bu takımın santraforu Burak Yılmaz'dır. Sevip sevmeme meselesi değil adam bu ligde son vuruşu en iyi olan oyuncudur.Takimdaki eksik orta sahamızın çok yumuşak olması. Geçen yıl Okay vardı ve bu sertliğe cevap verebiliyordu fakat onazi sosa orta sahası sert oyuna gelemiyor e bir de hakemler kartlarını unuttular mı rakip devam ediyor sert oynamaya. Bizim bu oyun üstüne devam etmemiz lazım ve bir şekilde avrupa bileti alarak sezonu tamamlamak gerekiyor. Takımda iş yapmayan fayda vermeyen kim olursa olsun elden çıkarılmalıdır. En başta Kucka geliyor sonra Mustafa Akbaş. Onur bazen iyi bazen kötü belki kenardaki genç kalecilere şans vermek gerekiyor. Beşiktaş feda sezonundan kaç sezon sonra şampiyon olabildi? 4.senesinde şampiyon olabildi fakat bu süreçte takım olarak sil baştan yapmadılar. Her sezon üstüne koydular. Biz de bu şekilde üstüne koyarak gitmeliyiz. Yoksa kaos üstüne kaos yaşayacağız. Sezon başında ilk 4 te bitirmeye herkes tamam diyordu şimdi işler değişti sebep rakipler kötü. İlk 4 te bitirsin takım ya da Kupadan avrupaya gitmesi bizim için başarı olur. Bu takım bunu yapabilir. Bakalım neler daha göreceğiz bu sezon.

Yorum

• Pereira da novak da çapları ölçüsünde iyi adamlar pereria iyi oyuncu 35 yaşında kaç kere gidip geliyor sahayı rahat ediyor sıkıntı orta sahada 11 de yeniliyoruz orta sahamiz zayıf abi lamı cimi yok topu alan defansın önünde bunu görecek ünal hocam

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Novak kadar kötü sol bek az gördüm. iBANEZ oynamalı. Onazi bir iyi bir yok.
        Onur hatalı goller yiyor,efsane yedeğe çekilmeli.
        Pereira yaşlı yoruluyor enerjisi düşüyor,Zeki oynamalı.
        Nwakaeme ağır,yaratıcı değil
        Sosa yaşlı ve 10 oynamak istiyor gibi
        Benim kadrom:

Uğurcan-Zeki-Zargo-Hosseini-Ibanez-Batuhan A.-Sosa-Yusuf-Olcay-Amiri-Ekuban
        hocam pereira yasli yoruluyor enerjisi düsüyor yazdiniz ? eski degil daha yeni "Dayanıklık testinde oyuncuların zorlandıkları gözlenirken, 34 yaşındaki Pereira performansıyla testin en dayanıklı ismi oldu". yasli dedigimiz pereiranin enerjisi elimizdeki kadronun en iyisi durumunda ....sorun burdan basliyor sanirim ...keske her oyuncumuzda pereiranin enerjisi olaydi pereira kisisel olarak cok savasan bir oyuncu yetenekleri kisitli olabilir fakat adam da hic bir oyuncumuzda olmayan degisik bir ruh var ...
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak’ın bu takımda yeri yok. Dünya üzerinde gol atabilen tek kişi burak değil
          Tek kişi değil fakat kadromuzda bu işi en iyi yapabilen Burak Yılmaz. He varsa başka biri ben o kişiye de tamamım maksat Ts ye hangisi fayda sağlıyorsa onun bu takımda olmasıdır. Asılolan takımın menfaatidir. Saygılar.

Yorum

• Her yenilgiden sonra Burağa sarılan taraftara gülüyorum. Bu ve bunun gibi zihniyetler yüzünden şu takımı çocuk oyuncağı gibi ellerinde oynatır oldular.

Adamlar kendilerine el hareketi çeken ve söven futbolcuyu kabul ediyorlar. İlginç. Bir yandan da üzücü.

Yorum

• şimdi kazanan kim Burak 'mı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tek kişi değil fakat kadromuzda bu işi en iyi yapabilen Burak Yılmaz. He varsa başka biri ben o kişiye de tamamım maksat Ts ye hangisi fayda sağlıyorsa onun bu takımda olmasıdır. Asılolan takımın menfaatidir. Saygılar.
                Beş değil 15 yerim de taraftara küfreden o kişiye forma vermem

Yorum

• Takımı 5-0 dan sonra çok beğendim hiç morallerini bozmadılar tam tersi kalecinin kurtardığı atamadığımız 2-3 tane gollük pozisyon var. Bu akşam bana göre vanspor felaketinden sonra gerçekleşmeyecek bir şey oldu kaleye giden 6 toptan 5 tanesi gol 1 tanesi de çizgiden çıkarıldı ben bunun hoca burak onur ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• titrek ayak onazi , dünya stari kucka bir okay edemediler okay bizde oynarken de kucka ve onazi yetersizdi fakat bunlar yeter denildi madem paran yok ön libero almaya aytac karayi tut elinde bu ikiliden iyi oynardi stoper yok denildi her yerde ve forumda kulak asan olmadi ve sonuclar ortada ....süperligde berbat futbol oynaniyor bizim icin cok büyük firsati aslinda elimizin tersiyle yok etik bu firsati ...oanzi bügün malatyasporda olsaydi oynatilmazdi kadro disi edilirdi bizde ilk onbir oynuyor kurtarici olarak birde kaptan ciksa sahaya hic sasirmam ...stoperisz ön liberosuz iyi dayandik simdiye kadar fakat lig devam edecek cözüm bulmak gerek batuhan kucka onazisiz bir cözüm
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• maçı izlemedim ama skoru görünce gözlerime inanamadım

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Şu orta saha ile çıktığı sürece maç izlemeyecem birde yusuf iyileşsin onu oynatır onazi sosa yusuf onazi titrek bacak sosa yorgun savaşçı yusuf vurdum duymaz

Arkadaş sosa yusuf bu takımda 10 numara oynar 6 veya 8 olmaz hoca olmaz

Bu batuhan oynamaz mi on liberoda okayın yerine

Neymiş sosa teknik miş ama defansif anlam da zayıfmış onun boşluğunu titrek onazi çabukluğu ile doldurur muş

Onazi ön liberoda adamda fizik yok onun boşluğunu kim doldurur

Malatya gayet güzel doldurdular 5 tane attılar

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maçı izlemedim ama skoru görünce gözlerime inanamadım
                          Takım iyi oynadı, futbol şansı çok çok fazlasıyla malatyadan yanaydı. Onur baya baya sahada yok gibiydi. İlk yarı biz 3 0 bitirecekken, kaçırdığımız pozisyonlar yüzünden 2 0 geride girdik. 30 35 metreden yenen bir gol ilede gardımız iyice düştü.

Yorum

• Batuhanı bilmiyorum çok zamandır bizde okayın yerini dolduramaz mi

Batuhan onazi

Veya

Batuhan kucka

Yorum

• Lan bizimkilerde kafa yok maden bu kucka onazi bir adam etmez

Okay gönderin neden aytaci tutmadın elinde

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam yaşın eskiyi hatırlamaya müsait. 15-20 yıl öncesi böyle ağır mağlubiyetleri arada bjk'ye karşı alırdık ama maç bitimi kellelerde alınırdı. 2003-04 sezonu başı bjk'ye inönü de 5-0 yenildik maç bitimi 50 kadar taraftar Dolmabahçe'de takım otobüsünün önüne atladık polisle bi ton kavga gürültü otobüsü bırakmayız dedik Fatih Tekke aşağıya indi bize şampiyonluğa oynayacağız sözünü verdi de bırakmıştık takımı. O sezon vura vura şampiyonluğa koştuk sonunda her zaman ki gibi türlü hengamelerle önümüz kesildi ama o vasat kadrolar o vasat hocalarla büyük işler başarmıştı. Şimdi önümüze gelen 5-6-7 sallıyor kimsenin umrunda değil.
                                işte benim kabullenemediğim bu.Trabzonspor 5 gol yiyor buradakiler dahi hali böcek çiçek peşinde.Takımı sıradan bir takım zannediyorlar.

Trabzonspor beş gol yiyemez bu kadar basit.Eğer beş gol yiyorsa kelle kopar bu kadar basit.

Takımda bir tane isyan eden oyuncu yok.

Fatih,gökdeniz,yattara,symek özledim.ulan bu adamlar sayesinde tolga seyhan,erman guracar blmem ne ile sampiyonluk kovaladık.

Kadro kalitesi su ankinin 1/10 degildi.Ama dediğin gibi iş ahlakı vardı.Herkes tekmeye kafa sokuyordu.İleride de iş bitiren adamlar vardı.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X