Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ciddi ciddi takım son 4 maçta toplam 3 puan aldı.ve son maçta 5 yedi.bu sadece sansizlikla filan açıklanamaz.tüm takımlar böyle sonuçlar sonrası hocayı kova ve bazı futbolculara cezayı keser.bakalım yönetim kuma sokacak mi kafasını.
    Kazandigimiz maclarda da cok atak yedik.
    Her maç kumar oynuyoruz. Atarsak kazaniyoruz.

Yorum

• Eve girdim büyük uşağ ( 9 yasinda)
      Bir elinin üst tarafini diğer elinin avucuna vurarak baba5-0 ne demek dedi
      Çocuk bile şok olmuş.
      Oyuncular da ahmet hasan kadar uzuldulerse
      Gelecek adına umutlanabiliriz.
      Yoksa Ayvayi Yemisiz
      En son munzevil tarafından düzenlendi; 09.11.2018, 23:23. Sebep: ...
      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2012/13 Tolunay Kafkas Teknik Direktör (20 Maç - 15 Lig - 5 Türkiye Kupası)
        2013/14 Mustafa Reşit Akçay Teknik Direktör (33 Maç - 20 Lig, 1 Türkiye Kupası, 12 UEFA Avrupa Ligi)
        2013/14 Hami Mandıralı Teknik Direktör (16 Maç - 14 Lig, 2 UEFA)
        2014/15 Vahid Halilhodzic Teknik Direktör (14 Maç - 8 Lig, 6 UEFA)
        2014/15 Ersun Yanal Teknik Direktör (36 Maç - 25 Lig, 7 Türkiye Kupası 4 UEFA)
        2015/16 Shota Arveladze Teknik Direktör (15 Maç - 11 Lig, 4 UEFA)
        2015/16 Sadi Tekelioğlu Teknik Direktör (12 Maç - 7 Lig, 5 Türkiye Kupası)
        2015/16 Hami Mandıralı Teknik Direktör (17 Maç - 15 Lig, 2 Türkiye Kupası)
        2016/17 Ersun Yanal Teknik Direktör (42 Maç - 34 Lig, 8 Türkiye Kupası)
        2017/18 Ersun Yanal Teknik Direktör (8 Maç)
        2017/18 Rıza Çalımbay Teknik Direktör (31 Maç - 26 Lig, 5 Türkiye kupası)

Eee tamam da abi hep mi teknik direktörler suçlu? Bunca adamı öğüttük ki Ünal hoca da bunlara katılacak. Sorunumuz adamlar değil. 50 kez sıfırdan takım kurduk. 50 teknik adam geldi gitti.
        Sabit kalan tek şey kaleci Onur ve biz taraftar. Artık taraftar olarak bizim de değişme zamanımız geldi. Bizden sonraki kuşağın taraftarlığında yeni Trabzonspor kurulmalı.
        şu yazdığın liste sorunun büyük kısmının teknik direktörler olduğunun da kanıtıdır aslında. bu çıkarıma ulaşmak için yukarıda isimleri yazılı teknik direktörlerin bizden sonraki kariyerlerini incelemek kafi.

Mra şu an ikinci ligde,
        Vahid Fransada bir ortasıra takımına attı kapağı,
        Hami'nin Ts dışında bir kariyeri yok,
        Ersun periyodik bize gelme dışında meslekle alakası kalmamış durumda,
        Şota en son israil ligindeydi, hali hazırda ne iş yaptığını dahi bilmiyorum,
        Rıza bizdeki sürecinin aynısını konya'da yaşıyor, bu hafta kaybederse konya dahi kesecek biletini...

vahid hocanın geliş süreci ve verilen sözlerin tutulmayışı bizdeki kariyeri açısından hafifletici olabilir ancak diğer teknik direktörlerin bizden sonra aldıkları yol da ortada.

sonuç olarak bu takımın yıllardır teknik direktör seçimlerinde ne kadar basiretsiz olduğu çıkıyor ortaya.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• arkadas maca yetisemeyecegim diye ödüm kopmustu yetisebildim mükemmel oynuyorduk hemen golü yedik sonra yine ve yine yine goller üst üste ..malatya bizi böyle buldu vurdukca goller atiyorlar ellerinden gelse daha cok atacaklardi ..biz olaydik iki gol atiktan sonra gevserdik yaziktir fazla atmayalim diyenler olurdu malatya ne güzel örnek verdi atacaksin arkadasim af etmeyeceksin ..gelelim maca onuru cok seviyoruz fakat malatya kalecisi resmen bir kedi gibi siplarken ucarken bizim onur ucacak hali yok artik yeter birde kaptansin biraz isyan lütfen insan biraz isyan eder bagirir biseyler yapmaya ugrasir savunmamiz da iranli hussein o kadar iyi giderken bu yanlislar nedir böyle inanilmaz .. kimi begenir kimi begenmez sosa diye diye devam ediyoruz fakat karsi takimdada bir guliherme diye bir oyun kurucu var ona bakin bizim sosaya bakin ... ligin devre arasinda kesinlikle bir oyun kurucuya ihtiyacimiz vardir veya onazi kucka bunlardan kurtulmaliyiz artik ne yazarsak yazalim hersey bos resmen maci hediye etik malatya cok sansli takim fakat futbol böyle adamlar ac oynamak istiyorlar kazanmak istiyorlar bizim takimda herkes ronalda mübarek ..burakin etkisi varmi acaba tabiki var burak kadromuzu ikiye bölmüs resmen burakcilar var artik bunlarin basinda onur var ...abdulkadire gelince 19 yasindasin büyük yeteneksin fakat mac kazandirman gerekiyor büyüklügün kalsin diye gözlerim resmen yusuf yaziciyi arar oldu ünal karaman hocamizi da cok seviyoruz saygi duyuyoruz fakat olmuyor olmayinca olmuyor istifa ederse daha iyimi olur bilemem fakat belki kadroya bir ruh gelir önümüzde sikecilerle macimiz olacak bu maglubiyet bize yakismadi yakismiyor olmuyor ... baskan artik biseyler etmeli ne eder bilemem fakat biseyler olmali ki oyuncularin gözü korkmali benim korkum ünal hoca istifa eder yerine hüseyin cimsir devam eder buda lige havlu atik demektir hüseyin hocayi da cok sevdigim halde kadroya otorite olusturamaz imkansiz ...........la yenilin olabilir futbolda yenilmek var da la 5 sifir neyin nesi arkadas
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu taraftar Şenolu yedi, Ünal’ı da yer
            aynen öyle, zaten kimse kusura bakmasın, ş.g. gibi hocayı yiyen taraftar hicbir başarıyı haketmiyor.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takımın tek kurtuluşu satılması ve reset attirmasi.çok derin sorunları var bu takımın.sifirlanmadan duzelmeyecek sorunlar.sürekli artan bir borç.milyonlar alan bir dünya futbolcu.ama sonuç olarak hiçbir başarı yok.sürekli geriye giden bir trabzonspor.
              Bu takımın satılmadan düzelme imkanı yok... İçerde,dışarda heryerde kaos var. Yok o şunun adamı yok bu şunun adamı..Yok o oralı yok şu buralı...Yok o bizim oğlan yok bu değil..
              İstersen çok iyi kadro kur yine de farketmezzz..Düzen değişmedikçe,camia düzelmedikçe değişmez. Camiada düzelmeyeceğine göre tek kurtuluş takımın yabancı sermayeye satılması.Herkes ve herşeyden uzak.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yukarıda arkadaşımızın hazırladığı teknik direktör listesinde teknik direktör yok neredeyse. En büyük sorun da bu.

Yorum

• maç öncesi kadro süper bravo ünal hoca diyenlere güvenerek maçtan umutluydum. maçı beklerken uyumuşum. kalktığımda skoru gördüm şoktayım. demek ki kağıt üstünde kadro güzel olmuyormuş.
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Hala istifa etmedi mi kendini hoca zanneden zavallı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz artık sıradan bir takım olduk.Ve en acısı taraftarda bunu kabul etti.Beş gol yemiş takımda ne kova kaleciye nede hic bir halt bilmeyen hocaya dahi kimse ağzını actırmıyor.

Bence biz istifa edelim olsun bitsin.Takımın bu kadar sıradanlaşması ve taraftarın bunu kabul etmesi artık midemi bulandırıyor.

Kimisi unalın,kimisi onurun derdinde.

Derdi Trabzonspor olan çok az kişi kalmış.
                      Hocam yaşın eskiyi hatırlamaya müsait. 15-20 yıl öncesi böyle ağır mağlubiyetleri arada bjk'ye karşı alırdık ama maç bitimi kellelerde alınırdı. 2003-04 sezonu başı bjk'ye inönü de 5-0 yenildik maç bitimi 50 kadar taraftar Dolmabahçe'de takım otobüsünün önüne atladık polisle bi ton kavga gürültü otobüsü bırakmayız dedik Fatih Tekke aşağıya indi bize şampiyonluğa oynayacağız sözünü verdi de bırakmıştık takımı. O sezon vura vura şampiyonluğa koştuk sonunda her zaman ki gibi türlü hengamelerle önümüz kesildi ama o vasat kadrolar o vasat hocalarla büyük işler başarmıştı. Şimdi önümüze gelen 5-6-7 sallıyor kimsenin umrunda değil.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal baklemediğim bir iş yaptı, istifa etmedi... Entersan.
                        Etsin diye demiyorum.
                        Ama Ünal karakterinin bu akşam bırakması beklenirdi.
                        maç sonu açıklaması istifanın yakın olduğunu hissetirdi bana. hoca muhtemelen yönetimle görüşmeden direkt basına açıklamak istemedi. kaldırılabilecek bir skor olmadığını ifade eden teknik direktörün kaldıramadığı noktada ne yapması gerektiğini de bilmesi gerekir. ben haftaya takımın başında olmayacağını düşünüyorum. korkum yönetimin yokluk edebiyatı ile hocayı ajite edip ikna etmesi. yoksa sizin de dediğiniz gibi ünal hoca bu akşam bırakmayı kafasına koymuştur karakteri gereği.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ileride kalabalığız ancak sayı olarak nwkame olcay press yapmaz forvetin ne top tutar ne boşa kaçmaz orta saha

Sen melo gibi adamın olmadan sosa onazi abdüş orta sahası ile oyna sonra defansın kötü

Sosa nwakame yusuf abdüs aynı tarz oyuncular bunlarin ikisi 11 de isen bir kisi 3 u 11 de ise 2 kisi eksik oynuyorsun demekrir

Senin orta şahan kucka onazi olmalı kucka da bir cacık yok oynat batuhanı hele deplasmanda

Senin bir mevkide adamın yok diğer mevkide adamın bol tercih sıkıntısını alternatif kullanarak çözmeye kalkıyorsun

Orta saha abdüş sosa onazi olursa sonuç bu olur

Söyleyin bana kaşımpaşaya yı 4-2 yendik skor bugünkü gibi olur muydu olurdu ne kurtar takımın açık oynaması

Etin belli budun belli neden açık oynuyorsun o güce dinamizme sahipmisin bence kadro

Kalede artık onur olmamalı çok düştü kaleci şart artık

Bu sene idare edecek

Onur
                          Pereria hüseyin toure novak

Batuhan
                          Onazi sosa

Olcay amiri
                          Roda olmalı

Yada

Defans aynı

Onazi batuhan

Amiri olcay

Nwakame rode olmalı

Ben burağı sildim bu yenilginin etkeni oldu bence kimse kızmasın bana

Yorum

• malatya imkanı olsa 7*8 yapacaktı biz ise gs ye 45 dakika orta sahayi geçmedik daha doğrusu geçirtmedi birileri işte bunlar hep gün yüzüne çıkıyor artık bu teknik heyet ile futbolcular arasında inanılmaz sorunların oldugunu düşünüyorum
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben asıl bizim başkanın açıklamalarını bekliyorum ! Hani cinconu 4-0 yenince scout ekibine methiyeler düzen,şu kadara oyuncu aldık görsünler der gibi şahsi şov yapan.Birdefa alınan oyunculara bakalım hiçbirisi Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil.

Amiri 30 yaş üstü kimse keşfedememiş biz aldık.
                              Husseini daha öncede söyledim takıma gelen en kötü stoperlerden birisi.Skorlar iyi olunca herkes Pique muameleri yaptı.
                              Nwakame,halı saha oyuncusu,yürüyerek oynuyor.Cincon maçında da yürüdü ama rakibin savunması malum olunca millet Yattara etiketi koydu.
                              Toure,2. ligde bu ve buna benzer bir sürü stoper var ama bu yabancı olduğu için özel sanırım.

Peki başkan mu müthiş scout ekibinin yaptığı bu niteliksiz transferleri överken hiç mi bu günleri düşünmedi ?

Fakat sayın başkan anca,ekonomik durumdan dem vursun ! Her konuşması sadece ekonomi,takımla ilgili tek kaygısı yok.Ekonomiyi düzeltebilmen,sponsor bulabilmen,puan pirimi alabilmek için takımın başarılı olması lazım.Kimse kusurabakmasın ama ederi olmayan ürüe kimse para vermez,versene çok düşük para verir.

Birde merak ettiğim nokta,ki gizemini hala koruyor ; Özkan Sümer neden istifa etti ? Bence bu sorunun cevabını sağlıklı olarak 1. ağızdan öğrenebilir isek o zaman takımın bu sezon için neden bu hallerde olduğunu daha iyi tahlil ederiz.
                              Basarilar
                              Sevgiler Saygilar

Yorum

• Ünal Hoca iyi niyetini hiç sorgulamam. Ama hocalıkda tecrübesiz. Şenol Güneş sarhoş JaJadan en iyi verimi alabiliyordu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X