Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takıma arkayı toparlayacak 1 ortasaha
    toure yerine uzun boylu fizikli 1 stoper
    kanatta orjinal yani oratsahadan yada forvetten devşirme olmayan orta açmayı bilen 1 kanat
    şart. tabi hocadan sonra şart.
    İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    On libero şart

Murteza kendini de yaktı bizide yaktı

O olaydı bu sonuç olmazdi
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• bir kaç sayfadır yorumları okuyorumda gerçekten inanamıyorum. ya çok ağır bir sonuç kabul ama biz bu gece bu skoru hak edecek kadar kötü oynamadık ya. adamların her vurduğu girdi onur bence ilk gol dışında diğer gollerde hatalı değildi fakat daha iyisini yapabilirdi. bein sports ta erman özgürün dediği gibi tüm kırılma anları bizim aleyhimize sonuçlandı.olmayacak şeyler oldu. burak konusuna gelince kesinlikle fikrim aynı doğru bir hoca getirilecek ve burak kazanılacak ona ihtiyacımız var anlayın artık.
      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        InsAllah Ünal Karaman istifa etmez. Cünkü isik var. Allah askina isik olmasa gitsin derim. Hami geldi isik diye bisey yoktu. Gittigine sevindim. Riza Calimbaydan isik diye bisey yoktu. Gittigine sevindim. Ama takim uzun bir süre sonra gercek anlamda futbol oynuyor.

Ama takimin gecmisten kalan agir bir yükü var. Yönetim bunlardan kurtulmasi lazim. Sorun Ünal degil. Tam tersi 5-0 dan sonra diyorum bunu: Takima ruh verdi. Böyle kazalar olabilir. Ama dogru yolda devam etmeliyiz. Iyi bir ön libero ile hersey degisebilir.

Fazla kazanan herkesden kurtulmamiz gerekiyor.
        Sence Ünal hoca 4-0 dan sonra ne amaçlamış olabilir ki stoper çıkartıp stoper koydu oyuna? Sanırım dahiyane bir karar verdi..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ünal hocayı severim ama neden şu orta saha ile çıkar anlamıyorum vitaminsiz onazi emekliliği elinde sosa vitaminsiz abdüş nasıl bir defans kapatir bu açığı açıkların adam kovalamaz forvetin hayin rode bu kadar

Sonuç bu takımda on libero şart

Anca sosa ile oynarsın orta sahada

Sosa yada yusuf oynaması gereken yer forvet arkası

Ünal hoca yeter gör artık orta saha yetersiz takımda gör artık

Neden okay oynadı geçen senede oynardık onazi sosa ile

Yorum

• Şimdi maça bakıyorum inanılmaz kırılma noktaları var golü bulsak çok rahat kazanabileceğimiz maçı onurun ve defansın rezil performansı yüzünden 5-0 kaybetmişiz , bu rakip takımların ve kalecilerin bize karşı ayrı motivasyon olmalarınıda anlayamadım doğrusu.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Novak kadar kötü sol bek az gördüm. iBANEZ oynamalı. Onazi bir iyi bir yok.
              Onur hatalı goller yiyor,efsane yedeğe çekilmeli.
              Pereira yaşlı yoruluyor enerjisi düşüyor,Zeki oynamalı.
              Nwakaeme ağır,yaratıcı değil
              Sosa yaşlı ve 10 oynamak istiyor gibi
              Benim kadrom:

Uğurcan-Zeki-Zargo-Hosseini-Ibanez-Batuhan A.-Sosa-Yusuf-Olcay-Amiri-Ekuban

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih'im eskilere nasıl laf edeyim ! Onların durumu zaten malum,sağolsunlar bizleri hiç yanıltmadıkları için söyleyecek tek kelime kalmıyor.Defalarca söylendi,söylenecekler.Yeni gelenlerin dışındakiler malum olduğu üzere geçen sezondan kalma,beklenti zaten belli onlarla ilgili.Onazi mesela dünde Ozaniy'di şimdi de öyle.Dün Patrick Viera olup bugün Ozani olsa onuda yazardım Ben iş ahlaklarına veya karakterlerine laf etmem,ben yeteneklerini sorgularım.Adamların yetenekleri bu,adamlar belki idmanda herkesden fazla çalışıyorlardır,disiplinlidirler,profesyonel yaşıyorlardır ama yetenek ayrı birşey.
                Abi gözünü seveyim şöyle 2011 yılına dön, çoğu vasat veya vasat üstü oyuncu grubu ama iş ahlakları üst düzey. Keza 2004-05 kadrolarına dön yine vasat oyuncu grubu ama işini tavizsiz yerine getiren kadro. O kadroların başına eli ayağı düzgün hocayı bulup işi tamam ediyorduk. Son 7 seneye bak nerde işe yaramaz futbolcu eskisi varsa hoca diye takımı emanet etmişiz sonra başarı bekliyoruz.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Burağa 500 bin lira ceza kesmenin bedeli ah ahh

Topçuların eline kalmış kulüp

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi gözünü seveyim şöyle 2011 yılına dön, çoğu vasat veya vasat üstü oyuncu grubu ama iş ahlakları üst düzey. Keza 2004-05 kadrolarına dön yine vasat oyuncu grubu ama işini tavizsiz yerine getiren kadro. O kadroların başına eli ayağı düzgün hocayı bulup işi tamam ediyorduk. Son 7 seneye bak nerde işe yaramaz futbolcu eskisi varsa hoca diye takımı emanet etmişiz sonra başarı bekliyoruz.
                    Aynen nerde karaktersiz varsa bize aldılar

Fatih kardeş

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Novak kadar kötü sol bek az gördüm. iBANEZ oynamalı. Onazi bir iyi bir yok.
                      Benim kadrom:

Zeki ne

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Novak kadar kötü sol bek az gördüm. iBANEZ oynamalı. Onazi bir iyi bir yok.
                        Benim kadrom:

İbanez` in diğer bir adı da otoban ibanez, hatırlatayım dedim Başakşehir maçını veren çapsız...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
                        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ama şu kadro ile şb oynarsın çünkü açık oynarlar lig takımlarına sökmez abi kapalı oynuyorlar seni üzerine çekip hızlı atakla işi bitiriyorlar

Yorum

• Ünal zannediyor ki ne kadar ofansif adam oynatırsam o kadar çok gol bulur rakibin fişini çekerim..Kazın ayağı öyle değil...Ofansif oynarken takım savunması nasıl yapılır konusunda bilgi sahibi olman gerekir...Ünal o yetkinlikte biri değil..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Takım ilk yarı iyi futbol oynadı, golleri kaçırınca takımın direnci düştü rakibin direnci arttı.

Abdülkadir oyunda kaldığı süre içerisinde iyidi.

Onuru savunan biri olarak, Onur maçı aldı elleriyle rakip takıma verdi.

Diyebilecek bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir kaç sayfadır yorumları okuyorumda gerçekten inanamıyorum. ya çok ağır bir sonuç kabul ama biz bu gece bu skoru hak edecek kadar kötü oynamadık ya. adamların her vurduğu girdi onur bence ilk gol dışında diğer gollerde hatalı değildi fakat daha iyisini yapabilirdi. bein sports ta erman özgürün dediği gibi tüm kırılma anları bizim aleyhimize sonuçlandı.olmayacak şeyler oldu. burak konusuna gelince kesinlikle fikrim aynı doğru bir hoca getirilecek ve burak kazanılacak ona ihtiyacımız var anlayın artık.
                                Burak’ın bu takımda yeri yok. Dünya üzerinde gol atabilen tek kişi burak değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X