Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal sanırım fenev maçını kaybettikten sonra istifa edecek, Ünal hoca değilsin, stoper çıkartıp stoper koymak neyin nesi lan mal? Neyi ispat etmeye çalışıyorsun? Neyi amaçlamıştın acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu kadro ile sezona girmek tekniği bir kenara koyuyorum, ekonomik olarak intihar etmekti. Galibiyet yoksa, para da yok, avrupa'ya yine gidemeyeceksin, değer kazanır diye elde tuttuğun adamlar elinde patladı, 10 milyon euro maaş verdiğin 3 oyuncu takımı ileri götürmek bir yana, takımın ilerlemesine engel oluyor. Programlara çıkıp ahkam kesmeyi çok iyi biliyordun, hadi temizle bakalım pisliğini şimdi.

Yorum

• Umarım haftaya Ünal olmaz takım başında olursa rezaletin daniskasını yaşatır...
        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Milli ara var. Şimdi tablo başka duruyor. Fener’i yenerız, hatta iyi futbola. Herkes bu maçı unutur

Yorum

• Takım iyi oynarken sabote edilmiş ha. Oğlum nerenizle maç izliyorsunuz siz ne iyi oynaması
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• InsAllah Ünal Karaman istifa etmez. Cünkü isik var. Allah askina isik olmasa gitsin derim. Hami geldi isik diye bisey yoktu. Gittigine sevindim. Riza Calimbaydan isik diye bisey yoktu. Gittigine sevindim. Ama takim uzun bir süre sonra gercek anlamda futbol oynuyor.

Ama takimin gecmisten kalan agir bir yükü var. Yönetim bunlardan kurtulmasi lazim. Sorun Ünal degil. Tam tersi 5-0 dan sonra diyorum bunu: Takima ruh verdi. Böyle kazalar olabilir. Ama dogru yolda devam etmeliyiz. Iyi bir ön libero ile hersey degisebilir.

Fazla kazanan herkesden kurtulmamiz gerekiyor.
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takım iyi oynarken sabote edilmiş ha. Oğlum nerenizle maç izliyorsunuz siz ne iyi oynaması
                1-0 kadar siz nerenizle izlediniz maci?
                Nefsin icin sevme

Yorum

• Benim için 2018-2019 sezonu bitmiştir kaç senedir başarı falan yok benim kalbim dayanmaz ölürüm bu gidişle. kapatın takımı boşa para gitmesin

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadro ile sezona girmek tekniği bir kenara koyuyorum, ekonomik olarak intihar etmekti. Galibiyet yoksa, para da yok, avrupa'ya yine gidemeyeceksin, değer kazanır diye elde tuttuğun adamlar elinde patladı, 10 milyon euro maaş verdiğin 3 oyuncu takımı ileri götürmek bir yana, takımın ilerlemesine engel oluyor. Programlara çıkıp ahkam kesmeyi çok iyi biliyordun, hadi temizle bakalım pisliğini şimdi.
                    En kisa sürede Kucka,Burak ve Sosa satilmali yoksa daha kötü günler bizi bekliyor olabilir.
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Trabzonspor'un dip noktası bu maçtır. Böyle mağlubiyetler bütün sezonu etkiler ya benzer bir skoru bu sefer biz yakalayacağız önümüzdeki herhangir bir maçta yada kaos dolu saha sonuçları bizi bekler.

Kaybetme ihtimalimiz zaten yüksekti ama böyle bir ezilme beklemiyordum, Malatya sahadan sildi resmen.

Tebrik ederim !
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kusura bakmayinda 2011 den sonra GS den 4 yemistik evimizde. Kahrolmustum. Sonra tekrar geldiler yine yendiler. Yani sakin olmayi ögrenmeliyiz yoksa hicbir sey degismeyecek.
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben asıl bizim başkanın açıklamalarını bekliyorum ! Hani cinconu 4-0 yenince scout ekibine methiyeler düzen,şu kadara oyuncu aldık görsünler der gibi şahsi şov yapan.Birdefa alınan oyunculara bakalım hiçbirisi Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil.

Amiri 30 yaş üstü kimse keşfedememiş biz aldık.
                          Husseini daha öncede söyledim takıma gelen en kötü stoperlerden birisi.Skorlar iyi olunca herkes Pique muameleri yaptı.
                          Nwakame,halı saha oyuncusu,yürüyerek oynuyor.Cincon maçında da yürüdü ama rakibin savunması malum olunca millet Yattara etiketi koydu.
                          Toure,2. ligde bu ve buna benzer bir sürü stoper var ama bu yabancı olduğu için özel sanırım.

Peki başkan mu müthiş scout ekibinin yaptığı bu niteliksiz transferleri överken hiç mi bu günleri düşünmedi ?

Fakat sayın başkan anca,ekonomik durumdan dem vursun ! Her konuşması sadece ekonomi,takımla ilgili tek kaygısı yok.Ekonomiyi düzeltebilmen,sponsor bulabilmen,puan pirimi alabilmek için takımın başarılı olması lazım.Kimse kusurabakmasın ama ederi olmayan ürüe kimse para vermez,versene çok düşük para verir.

Birde merak ettiğim nokta,ki gizemini hala koruyor ; Özkan Sümer neden istifa etti ? Bence bu sorunun cevabını sağlıklı olarak 1. ağızdan öğrenebilir isek o zaman takımın bu sezon için neden bu hallerde olduğunu daha iyi tahlil ederiz.
                          Maşallah yeni gelenlerin alayını gömmüşsün abi. Tek kelime diyeyim, yeni gelenlerin hepsinin iş ahlakı, yıldız diye geçinen müptezellerin hepsinden daha sağlam.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Birde takım da kanat görmeyeli açık kaç yıl oldu en son olcanı hatırlıyorum yattara hey gidi

Kanatlara dikkat ettim bir tane çalım atıp adam geçemediler

Bu nwakame de forvet yamağı gibi bir şey ne kanat olur nede forvet

4-3-3 de oynar anca

Elde üç tane kanat var bence abdüş olcay amiri

Yorum

• On libero şart

Murteza kendini de yaktı bizide yaktı

O olaydı bu sonuç olmazdi

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maşallah yeni gelenlerin alayını gömmüşsün abi. Tek kelime diyeyim, yeni gelenlerin hepsinin iş ahlakı, yıldız diye geçinen müptezellerin hepsinden daha sağlam.
                                Fatih'im eskilere nasıl laf edeyim ! Onların durumu zaten malum,sağolsunlar bizleri hiç yanıltmadıkları için söyleyecek tek kelime kalmıyor.Defalarca söylendi,söylenecekler.Yeni gelenlerin dışındakiler malum olduğu üzere geçen sezondan kalma,beklenti zaten belli onlarla ilgili.Onazi mesela dünde Ozaniy'di şimdi de öyle.Dün Patrick Viera olup bugün Ozani olsa onuda yazardım Ben iş ahlaklarına veya karakterlerine laf etmem,ben yeteneklerini sorgularım.Adamların yetenekleri bu,adamlar belki idmanda herkesden fazla çalışıyorlardır,disiplinlidirler,profesyonel yaşıyorlardır ama yetenek ayrı birşey.
                                Basarilar
                                Sevgiler Saygilar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X