Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kemal özdeş boşta ise eğer yabancı alınmayacaksa çok iyi alternatif.

Ayrıca onur,burak,olcay kesinlikle gönderilmeli.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi
      Umarım 7,8 atar Malatya. Ünal Karaman asla bir teknik direktör olamadı, olamazsa. Çünkü o bir ülkücü. Yani zihni tüm yeniliğe kapalı. Mahallede adam dövmeye benzemiyor takım yönetmek.
      Hayatımda bundan daha salakça bir yorum görmemiştim herhalde
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kemal Özdeş yada yabancı hoca gerek.
        kemal hocayı çok severim ama bu takımda onun başını yerler. daha sakin, sütliman bir camiada vermeli bence Türk futboluna hizmetini.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• yok bilerek yenilmisiz, yok birileri bilerek oynamiyormis.
          ne eveleyip geveliyorsunuz.
          takim cok iyi oynuyordu ama mental ve teknik olarak yetersiz.
          bu da teknik direktorun sucu.
          bir mac birden bire boyle farka gitmez.

Yorum

• İlk olarak sommers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam adam çıkıp kapatıyor köşeyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Yer tutuş elbette önemli ama ben öyle net vuruş yaptığımızı hatırlamıyorum...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yılmaz Vural gelsin daha iyi oynatır...

Yorum

• Bende üzüldüm valla
                İlk olarak sommers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal’ın şu görüntüsüne üzüldüm, keşke farklı bür görevde olsaydı

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Agzim acik kaldi, kufur edecek gucum kalmadi
                  serefinizi ... !
                  Kanser olduk verem olduk lan!!
                  ulan cocugum olursa TRABZONSPORLU yapayimmi diye dusunuyorum
                  bizim gibi verem olacak oda, yeter ulan!!

Bence genel olarak Futbol ile tanistirma.Cocuga yazik olur!Gecmis olsun.

Yorum

• hoca ile birlikte takımda ki bazı oyuncular gitmezse hiç bir şey değişmez. gelen hocada sene sonu gider.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Agzim acik kaldi, kufur edecek gucum kalmadi
                      serefinizi ... !
                      Kanser olduk verem olduk lan!!
                      ulan cocugum olursa TRABZONSPORLU yapayimmi diye dusunuyorum
                      bizim gibi verem olacak oda, yeter ulan!!
                      Barcelonalı yap daha iyi

Yorum

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi
                        Umarım 7,8 atar Malatya. Ünal Karaman asla bir teknik direktör olamadı, olamazda. Çünkü o bir ülkücü. Yani zihni tüm yeniliğe kapalı. Mahallede adam dövmeye benzemiyor takım yönetmek.
                        direkt ben malım yazsaydın başkanım, bu kadar açmana gerek var mıydı

Yorum

• arkadaşlar kimse alınmasın ama trabzon insanının ekseriyetinde "her şeyi en iyi ben bilirim cahilliği, kendinden başka herkese karşı saygısızlık ve devletin her gazına gelme huyu" olduktan sonra bu takımdan hiç bir halt olmaz.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hainlik yapanda gidecek.Ünal yetersiz olduğu için gidecek.

ünal,onur,olcay,burak hepsini göndermezsen Trabzonsporun büyüklüğünden bahsetme.
                            Abi Olcay'ın yarısı kadar olsa diğer dediklerin bu hallerde değildik şimdi.

Yorum

• kemal özdeş mutlaka alınmalı hemen getirilmeli ama büyük ihtimal yeni hoca trabzonlu biri olur

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah tan yusuf sakat, yoksa onurun yanına onu da katardı bizim bu şeyler.... ilk gol onazinin hatası, ikinci gol toure, üçüncü gol barajda eğilen olcay, 4. Gol yine toure 5. Gol yine toure.
                                Oyundan çıkan hüseyni, hain onur, taraftar yine şampiyon rüyalarında...
                                Abi zorlama istersen gollerin tamamında onurun yetersizliği var.Bu sezon 2-3 maç dışında onur yıllardır bir bok yapmıyor.

Sizin onur sevginiz Trabzonspor sevginizi aşmış.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X