İlk olarak sommers tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleskora rağmen demoralize olmadık. galatasaray maçında galatasaray bırakmıştı oyunu.biz hala oynuyoruz.
Yorum
-
Pereıra malı ne yaptı 2 defa bir yerini yırtıp koştumu ooooo adam adam Sosa Onazi her hafta leşleri oynuyor o İranlı malları getirenlere söylenecek çok şey varda yeri değil alın size nwekaeme abovvvvv fitbolcunun kralı toure sidoperin hasidur hainlik Kala kala ONUR'a kaldı gerisi 10 üzerinden 10luk oyun oynadıya bi gidin ya ünaldan hoca olursa takımın hali budur alışmak lazım.....
Yorum
-
Toplar Farnolle'nin üzerine vuruldu demek biraz komik
Mesela Onur yediği gollerde doğru pozisyon alsa toplar yerine vurulmuş olacaktı.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
hocam adam çıkıp kapatıyor köşeyiİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tane köşeye giden vuruş yok, ondan sonra kaleci devleşti. Ha Onur yiyebilirdi bunları orası ayrı mesele..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Ne şanslıyım ki Ünal'ı futbolculuğunda izledim. Trabzonsporlu olup da, onu teknik direktör sıfatıyla tanıyanlar ne yazık ki bu takımın gerçekten büyük olduğu zamanları göremedi. Çocukken hiç böyle şeyleri hayal edemezdim. Belki de o yüzden futbolu seviyordum. Futbolun kahramanları vardı. Tuttuğum takımın kahramanları vardı. Artık benim için bu takımdaki hiç bir futbolcunun, teknik adamın ve ne yazık ki efsanelerinin hiç bir önemi yok. Türkiye'de ki her güzel şey gibi, Trabzon ve Trabzonspor'un da bütün değerlerini yerle bir ettiler. İster adına adamlık deyin, ister cahillik. Umarım bir gün 3 kurus para kazanmadan futbolu sevenlerle, milyon dolar kazananlar aynı derdi paylaşırlar.Belki o zaman yeniden bu takımı, formayı, oyunu sevebilirim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum