Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sommers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kamu Spotu: Ünal, Konyalıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ve teknik direktör falan değildir.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      skora rağmen demoralize olmadık. galatasaray maçında galatasaray bırakmıştı oyunu.biz hala oynuyoruz.
      ������

Yorum

• Sanki maçta bişeyler var birileri bilerek hocanın fişini çekti gibi geçen haftadan sonra. Bence hocadan ziyade bunların temizlenmesi lazım

Yorum

• Bence Ünal cezayı buraka burak da unala cezayı kesti
          Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Pereıra malı ne yaptı 2 defa bir yerini yırtıp koştumu ooooo adam adam Sosa Onazi her hafta leşleri oynuyor o İranlı malları getirenlere söylenecek çok şey varda yeri değil alın size nwekaeme abovvvvv fitbolcunun kralı toure sidoperin hasidur hainlik Kala kala ONUR'a kaldı gerisi 10 üzerinden 10luk oyun oynadıya bi gidin ya ünaldan hoca olursa takımın hali budur alışmak lazım.....
            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Toplar Farnolle'nin üzerine vuruldu demek biraz komik
              Mesela Onur yediği gollerde doğru pozisyon alsa toplar yerine vurulmuş olacaktı.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu takımın araştırılması gerekiyor üniversitelerde. Yalnızca bize özel bazı sıkıntılarımız var. 35 dakika güzel futbol oynayıp, sonrasında bu hale gelen dünyada başka bir takım yoktur. İnsan sınırlarını aşan bir durum var bu takımın üzerinde.

Yorum

• bu nwakame denen zencide onazide tüm iranlı tayfasıda alayı boş

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir tane köşeye giden vuruş yok, ondan sonra kaleci devleşti. Ha Onur yiyebilirdi bunları orası ayrı mesele..
                    hocam adam çıkıp kapatıyor köşeyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• yenilebilirsin ama 5-0 yenilmek kesinlikle hocanin hatasidir

Yorum

• fener bizi yenip üstümüze çıkar, bizim feneri yenme şansımız yok..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• şans veya beceriyle alakalı değil. bugün onur bu takımı ve hocayı göndermek için bitirdi. burak kadro dışı kaldı diye morali bozuk. yanlış yaptı. bu camia bunu haketmyor. sen taraftar için oynayacaksın.

Yorum

• Yok arkadaş girmiyor! Girmeyecek! Bu lanet bir akşam ya...

Yorum

• Takımın 7 kişi kaldığını göreydim de şu ikinci yarıdaki ihaneti görmeyeydim.

Yorum

• Ne şanslıyım ki Ünal'ı futbolculuğunda izledim. Trabzonsporlu olup da, onu teknik direktör sıfatıyla tanıyanlar ne yazık ki bu takımın gerçekten büyük olduğu zamanları göremedi. Çocukken hiç böyle şeyleri hayal edemezdim. Belki de o yüzden futbolu seviyordum. Futbolun kahramanları vardı. Tuttuğum takımın kahramanları vardı. Artık benim için bu takımdaki hiç bir futbolcunun, teknik adamın ve ne yazık ki efsanelerinin hiç bir önemi yok. Türkiye'de ki her güzel şey gibi, Trabzon ve Trabzonspor'un da bütün değerlerini yerle bir ettiler. İster adına adamlık deyin, ister cahillik. Umarım bir gün 3 kurus para kazanmadan futbolu sevenlerle, milyon dolar kazananlar aynı derdi paylaşırlar.Belki o zaman yeniden bu takımı, formayı, oyunu sevebilirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X