Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abicim formul basit.Ortaya basan uc tane adam koyacaksın.

ilerideki adamlar ile işi bitireceksin.

bu iş onazi-sosa merkezi ile olmaz.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ünal Karamanlı Trabzonspor mağluptur
      05-11-2018 tarihinde yazdım. Ünal Karamanlı Trabzonspor mağluptur diye.

Görünen köy kılavuz istemez.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ünal karamanda az karakter olsa istifa ederdi diyecem ama oda biliyor trabzonspor dan başka takım çalıştıramaz yönetim de gönderemez bu devran sürer gider.
        Istıfa etse ne olacak şu saatten sonra bize ancak kaybedecek bir şeyi olmayan adamlardan başka kimse gelmez ünal gibi

Onu eleştiriyorum ama eldeki kadro sıkıntılı adamda üst düzey tecrübe yok ki yoğursun yanlış yaptıkça öğrenecek yapacak bir şey yok bence

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Istıfa etse ne olacak şu saatten sonra bize ancak kaybedecek bir şeyi olmayan adamlardan başka kimse gelmez ünal gibi

Onu eleştiriyorum ama eldeki kadro sıkıntılı adamda üst düzey tecrübe yok ki yoğursun yanlış yaptıkça öğrenecek yapacak bir şey yok bence
          Özdeş bize ilaç gibi gelir.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abicim formul basit.Ortaya basan uc tane adam koyacaksın.

ilerideki adamlar ile işi bitireceksin.

bu iş onazi-sosa merkezi ile olmaz.
            Kim o kadronda basan adam sorun orda basan yok��

Yorum

Malatya gibi kapanacak takımlara karşı üzerine çökeceksen orta şahan olacak beklerin çıkmayacak veya çıkar ise on libero defansın arasına gircek yoksa kimle oynarsan oyna üstünlük kuramazsın

Ama kazımpaşa gs bjk şb gibi açık oynayacak takımlara karşı oyna tutar

Adamların taktik aynı ya tutarsa diyor topu sana veriyor üzerine çekip uzun toplar ile organize kontra ataklar ile yikiyor
              Bunu siz ben görüyoruz kimse görmüyor mu görüyor. Adamlar sezon başından beri aynı şeyi oynuyor.

Seviip de alamıyoaan, alıp da seveceksin. Oyunun üstünlüğünü bariz ele alıp sürklase edebilecek bür takım değilsen ya da ortaya çıkaramamışsan maç maç bakacan senin için en iyi şartları oluşturacan. Ben Ünal hocayı bu bağlamda yobaz ve bağnaz olarak niteliyorum. Bizim gibii her şeyi yarı buçuk pyuncularla kurulu takımlarda keskin bir kadro oluşturmak imkansız.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

bak kardeşim ben ünal karaman için bu maça bağımlı konuşmuyorum olmayacağı zaten sezon başından belliydi bir adam kariyeri sıfır gelecek vaad etmiyor ama sırf trabzonsporda oynadı ve ucuz diye trabzonspor hocası olmamalı bak olmayacak takım gün geçtikçe kötüye gidiyor ve ünal karamanda bu takımı düzlüğe çıkaracak kapasite yok bak hatırlarsan ben sezon başında 2002-2003 sezonunu görüyor gibiyim diye çok yazdım ve durum oraya doğru gidiyor.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özdeş bize ilaç gibi gelir.
                  Onuda yeriz biz kimseye tahammulumuz yok ki

3 sene sabredecez ama bu şekilde değil üzerin e koyarak bu şekilde 20 senede sabretsek bir şey olmaz

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunu siz ben görüyoruz kimse görmüyor mu görüyor. Adamlar sezon başından beri aynı şeyi oynuyor.

Seviip de alamıyoaan, alıp da seveceksin. Oyunun üstünlüğünü bariz ele alıp sürklase edebilecek bür takım değilsen ya da ortaya çıkaramamışsan maç maç bakacan senin için en iyi şartları oluşturacan. Ben Ünal hocayı bu bağlamda yobaz ve bağnaz olarak niteliyorum. Bizim gibii her şeyi yarı buçuk pyuncularla kurulu takımlarda keskin bir kadro oluşturmak imkansız.
                    Oyuncu alma ama td olmazsa olmazın olmalı ama ileri görüşlü adamda şu kadar süre lazım diyor onada katlanamıyoruz oyuncu gurubu var işte azcik birine dokundu mu harciyoryz

Yorum

bak kardeşim ben ünal karaman için bu maça bağımlı konuşmuyorum olmayacağı zaten sezon başından belliydi bir adam kariyeri sıfır gelecek vaad etmiyor ama sırf trabzonsporda oynadı ve ucuz diye trabzonspor hocası olmamalı bak olmayacak takım gün geçtikçe kötüye gidiyor ve ünal karamanda bu takımı düzlüğe çıkaracak kapasite yok bak hatırlarsan ben sezon başında 2002-2003 sezonunu görüyor gibiyim diye çok yazdım ve durum oraya doğru gidiyor.
                      Öncelikle biz taraftar olarak değişmeliyiz iyi bir td gelecek ona sabredecegiz yoksa kim gelmedi kaç tane hoca geldi

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam bu kadronun bu puanı alabilmesine şaşıyorum ben de. Kadromuz tırt bana kalırsa
                        aslında çok doğru biz bayağı abartmışız bunları çoğu para için oynuyor belli oldu
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Öncelikle biz taraftar olarak değişmeliyiz iyi bir td gelecek ona sabredecegiz yoksa kim gelmedi kaç tane hoca geldi
                          ya en azından gelen hoca az da olsa kariyerli olur sana gelecek vaadeder ümit vaad eder sabradersin bu özelliklerin hangisi ünal karamanda var

Yorum

Kim o kadronda basan adam sorun orda basan yok��
                            üstte yazdım daha önce toure stoperde sakar olabilir ancak merkezde işimize yarar.

bana kalsa sırf defans hattını iyi kurabilmek adına üc tane bozan adam ile oynar ileriyi tamamen değişken yapardım.

amiri pres konusunda fena değil ve mecburen onazi.

------------------kale boş----------------

joe-------hüseyin/batuhan-------husaini---------kamil

--------onazi--------toure--------amiri------------

-------------abdus---------antony-----------

------------------yazici-----------------

valla ben böyle oynardım.

En azından merkez boyle helva gibi olmaz.

Yorum

ya en azından gelen hoca az da olsa kariyerli olur sana gelecek vaadeder ümit vaad eder sabradersin bu özelliklerin hangisi ünal karamanda var
                              Yok abi hiç biri yok ada tecrübe kazanıyor şu anda kafasında bir kadro dizilimi kurgusu var ama oynayacak oyuncu yok o oyunu

Ama kadromuz bu hezimete uğrayacak kadar kötü değil

Hoca kurbanı oluyoruz şu anda

Yorum

Yok abi hiç biri yok ada tecrübe kazanıyor şu anda kafasında bir kadro dizilimi kurgusu var ama oynayacak oyuncu yok o oyunu

Ama kadromuz bu hezimete uğrayacak kadar kötü değil

Hoca kurbanı oluyoruz şu anda
                                valla ünal 50 sene hocalık yapsa bundan bir gıdım ilerleyemez.

Zaten bizden sonra en fazla ptt de hocalık yapar.

Eminim hüseyine şans verilse ünaldan cok daha iyi değerlendirirdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X