Umarım 7,8 atar Malatya. Ünal Karaman asla bir teknik direktör olamadı, olamazsa. Çünkü o bir ülkücü. Yani zihni tüm yeniliğe kapalı. Mahallede adam dövmeye benzemiyor takım yönetmek.
Hayatımda bundan daha salakça bir yorum görmemiştim herhalde
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
yok bilerek yenilmisiz, yok birileri bilerek oynamiyormis.
ne eveleyip geveliyorsunuz.
takim cok iyi oynuyordu ama mental ve teknik olarak yetersiz.
bu da teknik direktorun sucu.
Agzim acik kaldi, kufur edecek gucum kalmadi
serefinizi ... !
Kanser olduk verem olduk lan!!
ulan cocugum olursa TRABZONSPORLU yapayimmi diye dusunuyorum
bizim gibi verem olacak oda, yeter ulan!!
Bence genel olarak Futbol ile tanistirma.Cocuga yazik olur!Gecmis olsun.
Agzim acik kaldi, kufur edecek gucum kalmadi
serefinizi ... !
Kanser olduk verem olduk lan!!
ulan cocugum olursa TRABZONSPORLU yapayimmi diye dusunuyorum
bizim gibi verem olacak oda, yeter ulan!!
Umarım 7,8 atar Malatya. Ünal Karaman asla bir teknik direktör olamadı, olamazda. Çünkü o bir ülkücü. Yani zihni tüm yeniliğe kapalı. Mahallede adam dövmeye benzemiyor takım yönetmek.
direkt ben malım yazsaydın başkanım, bu kadar açmana gerek var mıydı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar kimse alınmasın ama trabzon insanının ekseriyetinde "her şeyi en iyi ben bilirim cahilliği, kendinden başka herkese karşı saygısızlık ve devletin her gazına gelme huyu" olduktan sonra bu takımdan hiç bir halt olmaz.
Allah tan yusuf sakat, yoksa onurun yanına onu da katardı bizim bu şeyler.... ilk gol onazinin hatası, ikinci gol toure, üçüncü gol barajda eğilen olcay, 4. Gol yine toure 5. Gol yine toure.
Oyundan çıkan hüseyni, hain onur, taraftar yine şampiyon rüyalarında...
Abi zorlama istersen gollerin tamamında onurun yetersizliği var.Bu sezon 2-3 maç dışında onur yıllardır bir bok yapmıyor.
Sizin onur sevginiz Trabzonspor sevginizi aşmış.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum