Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak bugün iyiydi arkadaş geçen maçlara göre gayet de iyiydi basın denen orospu çocuklarınin gazıyla takımdaki tek ederi olan admıda takımdan kopardınız şimdi 2.lig futbolcuysla iyi günler size.
    Hocam size de küfürbaz burakla iyi günler

Yorum

• bızım takım neden 70den sonra duruyor.nedeni çok belli değilmi.yada geçen sene bu kadar göze hoş gelen oyunu oynayamiyorduk da bu sene biraz daha iyi gibiyiz.bu soruların ikisinin de cevabı sosa.gece sene kendini veriyordu bu sene başka ama o da 70 dakika dayanabiliyor.bir de peraire.bizim sorunumuz çok basit.aslında çözümü de basit de yönetim lazım.iyi bir taktisyen hoca ile bu takım bu sene özelinde Güle oynaya şampiyon olurdu.ama unal hoca ile ilk 5 bile olmayabilir.tüm takımların kadrolarını bir düşünün.bizimkisi normalde en iyi 3 e girer.

Yorum

• Ha bu arada iyi falanda oynamadık. Takımın ne oynadığı belli değil. Kafası kesik tavuk gibi savruk pres yapmayı güzel futbol sanıyorsunuz. Bu mentaliteyle Avrupada olsak 8jk’den beter ederler bizi.

Yorum

• Şu da bi gerçek ki Burak'ın bugün yediği bokta Ahmet Ağaoğlu'nun da katkısı.. Burak'la ilgili sürekli yaptığı açıklamalar buna katkı sağladı.. Bu kadar bi taraflarını kaldırırsan oyuncunun oda böyle bok yer..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burak nasıl iyiydi?
            Eğer o kaçırdığı golü atmayacak ise, niye katlanıyorum ben eksik orta sahaya?
            Kaçan gol ile topçu yargılamam ama, adamın bunun dışında başka hiçbir olayı yok.

Burak bitmiş fizik olarak. Hiçbir ikili mücadeleyi kazanamıyor.

Takım oyununa hiçbir katkısı yok.

Anlamadım ki nasıl iyiydi.

Kötü değildi, biraz koştu. Bu kadar.
            İyi falan değildi.

Onun yüzünden orta saha oyuncuları 60 tan sonra dilleri dışarda gezdiler.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bızım takım neden 70den sonra duruyor.nedeni çok belli değilmi.yada geçen sene bu kadar göze hoş gelen oyunu oynayamiyorduk da bu sene biraz daha iyi gibiyiz.bu soruların ikisinin de cevabı sosa.gece sene kendini veriyordu bu sene başka ama o da 70 dakika dayanabiliyor.bir de peraire.bizim sorunumuz çok basit.aslında çözümü de basit de yönetim lazım.iyi bir taktisyen hoca ile bu takım bu sene özelinde Güle oynaya şampiyon olurdu.ama unal hoca ile ilk 5 bile olmayabilir.tüm takımların kadrolarını bir düşünün.bizimkisi normalde en iyi 3 e girer.
              Ben de aynı düşünüyorum. Sosa yorulunca takım duruyor

Yorum

• Burak Yılmaz çıkar hoca hadi çıkardı diyelim o hareketleri yapmasının anlamı nedir takımın ahengini bozdu roda belki çıkmayacaktı o hareketleri yapmasa evet Ünal hoca formsuz ama takım yetmişe kadar çok iyiydi... colman tarzı bir yedeğimiz olsa berabere biten üç maç da bizim olurdu onazi ve sosayı tamamlayacak üçüncü orta saha lazım bize 4-3-3 sistemini kursaydık takım çok uygun buna city vari arayı açmıştık ama cesaret lazım sosa,onazi,Pereira şu adamların özverisini herkeste görsek keşke.. son olarak yerli kalitemiz çok vasat

Yorum

• Tekrar diyorum Burak o golü atsa Var'dan iptal edilecekti öndeydi ofsayt pozisyon

Yorum

• 70 ve 80 dk'yı çıkaran adamlar, 90 dk'yı çıkaramıyormuş.
                    Bursa baskı kurmuş da o yüzden forvetler çıkmış, Kucka ve Ekubanla mı oyunu tutuyorsun?
                    Biri şunu kovsun lütfen.

Yorum

• Bizim eskimişlerden yol olduğu nerde görülmüş?
                      Bjk'nin eskileri Samet ile kupa kaldırdık, Ziya ile şampiyonluğa oynadık. Başımızda şikebahçeli Aykut olsa bugün 25 puanımız vardı.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Değişikliklerini de sadece Burak'tan korkusundan Rodallega'yı çıkardığı için eleştiririm.

Yoksa kimi alsa farketmez.

Takım 60-70 ten sonra bitiyor.

Her maç 1 kişi eksik oynuyorsun.

Bunu kaldırmıyor işte arkadaş ne bu lig ne bu takım.

Adam bir de küfür ediyor hepimize.

Yorum

• ınanaılacak gıbı değil..içim hep 2 yı ataklım yoksa yıyeceğiz diyordu olacagı buydu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak nasıl iyiydi?
                            Eğer o kaçırdığı golü atmayacak ise, niye katlanıyorum ben eksik orta sahaya?
                            Kaçan gol ile topçu yargılamam ama, adamın bunun dışında başka hiçbir olayı yok.

Burak bitmiş fizik olarak. Hiçbir ikili mücadeleyi kazanamıyor.

Takım oyununa hiçbir katkısı yok.

Anlamadım ki nasıl iyiydi.

Kötü değildi, biraz koştu. Bu kadar.
                            İyi falan değildi.

Onun yüzünden orta saha oyuncuları 60 tan sonra dilleri dışarda gezdiler.
                            Yahu ağaoglunun burağın yerine aldığı adam ekubannn 2.ligden gelmiş orda gölü var mı belli değil gavur parasıyla 5 para etmez,Nwakaeme o kadar yersiz ki ünal dahi alıp oynatmaya tenezür etmiyor.Rodelega gidecem diye diretiyor.Kiminle oynayacaksın herşey ne kadar basit size at kuruklu yusuf mu kurtaracak seni vitaminsiz abdülkadir mı?Ve en önemlisi ligdeki bütün hocalar içinde en yetersizi senin hocan.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ünal hoca fiyasko açıklaması ayrı fiyasko iki forveti çıkarmaya kılıf arıyor herşeye bahane Bursa baskı kurmuş değişiklikler ile sen Bursaspor'un ekmeğine yağ sürdün hoca iki forveti çıkardın adamlar top yekün gelmeye başladı baskıları daha da arttı.
                              Bomboş bir hocasın iyidir hoştur diye diye yıllardır Trabzonspor kendi evlatları takımın ağzına.....

Yorum

• sadece maç sonu açıklamaları bile gösterge.bir a.acının açıklamalarına bakın birde unal Karaman'ın arada çok ciddi bir fark var.malesef unal hoca çok kötü bir taktisyen.ve de malesef son iki hoca a.kadir ve Yusuf katkıda ziyade zarar verdiler.sadece bu iki oyuncu için bile iyi bir antrenör lazımdı bize.ama yönetim ucuz bir hoca olsun diye getirdi unali.malesef yönetim de çok amatör.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X