Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine saçma bir 11 le çıkarak şahsen beni yanılmadı Ünal Karaman. Puan kaybı muhtemel söyleyeceklerim bu kadar.

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallağın kesin tanımıdır.
        Bursa orta sahayı teslim alırsa daha ben hocayım diye gezme Ünal Karaman.

Bir adamın bundan daha fazla tecrübe etmeye ihtiyacı olmamalı doğru olanı anlamak için.

Yorum

• ben olsam nwekaeme ve kuckayı 11’e kor abdulkadir ve burak yedeğe çekerdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazanmamiz icin defans ikilisi kimlerden oluşsun ?
            Soylede bilelim.
            Yedekte kimsenin bilmedigi isimleri sadece sen biliyosun belliki
            Kucka oynasın Hüseyin daha tecrübesiz söyledim oldu mu ???
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• 4-1 oyna devam

Yorum

• Ohşşş Zeki yine yedekte. Baramız yok ama bu kazmanota 160 bininci liramız, maça girerse 180.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Hayır çift forvet oynasan ona da bir şey demeyeceğim. Bir forvetini forvet arkasına koyunca çift forvet oynamış olmuyorsun bu resmen oyun kurucu pozisyonumda adam yok Roda'yı oraya devşiriyorum kadrosu ki o pozisyonda çok iyi oynayacak en az 4 adam var. Nedir bu inat anlamadım olmuyor işte görmüyor musun arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır çift forvet oynasan ona da bir şey demeyeceğim. Bir forvetini forvet arkasına koyunca çift forvet oynamış olmuyorsun bu resmen oyun kurucu pozisyonumda adam yok Roda'yı oraya devşiriyorum kadrosu ki o pozisyonda çok iyi oynayacak en az 4 adam var. Nedir bu inat anlamadım olmuyor işte görmüyor musun arkadaş.
                    ben de buna kızıyorum çift forvet filan oynamıyoruz, yine Abdül kaybolup gidecek saçma sapan kısır bir maç geçecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Olcay Pereira iş birliği izleyeseydik bari. Ünal Karaman gerçekten iyi futbol oynamış bu zeka ile
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Black Panther kardeşimiz yine yedek. Ne zaman ilk 11 oynayacak merak ediyorum.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Arasında uyum olduğunu görmeyen kaldı mı Olcay ve Pereira arasında ? Kalmış Ünal Karaman.

Yorum

• Olcay-JP uyumunu bozan adam TD olmamalı.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Skoru erken bulsak bari. İlk golü biz yersek ayvayı yedik. Hoca yine Olcay'ı çıkarıp Ekuban'ı alır.

Yorum

• İlla bi 4'lük olmamız gerekiyor sanırım gözlerinin açılması için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X