renktaslarim macin ilk yarisindaki oynadigimiz oyunu izleyince tamam bu takim sampionlugun en büyük adayidir dedim kendi kendime benim gibi herkes öyle düsünmüstür icinden fakat ne olduysa bir gerginlik yasadik böyle zamanlarda bir oyuncu sorumluluk alarak topu alir kaleye sutunu ceker gol olur fakat bizim oyuncularimiz gercekten buraka calisiyorlar bu yüzden kimse sorumluluk alamiyor yani kaleye sut cekmeye korkan oyuncularimiz var malesef , ikinci yarida fiútbol oynamayi biraktik bursaspor kesinlikle iyi degildi .aklimdan cikmiyor rüya gibi maci kendi ellerimizle verdik hediye etik resmen ...burakin oyundan alinisi olabilir buna tepki vermeye haki yok aldigin yillik dört milyon eurolar var sen tepki veremesin birakin tepki vermeyi sen kimsin derler adama giyindigin forma trabzonspor formasidir taraftarlara el kol hareketler olmaz olamaz kesinlikle kadro disi kalmali ben buraki cok seviyordum ama artik yeter ...bizim kendi sahamizda oynadigimiz galatsaray maci vardi o mactaki coskuyu buraksiz yasamis bir kadromuz vardi gs ye karsi oynayan kadro kesinlikle devam etmeli yusuf yazici nerde? anhony nwkaeme nerde bu cocuklar ?? abdulkadir oynadigi halde nerdesin yaziyorum nerdesin sen ??? idaa ediyorum yusuf yazici olaydi bu maci alirdik yanlis yapar eder fakat sorumluluk alir gol veya asist kesinlikle yapardi ...ünal karamanin tercihleri buraki cikarmakla dogru yapti , fakat rodalegayi cikar oyuna ekubani al bu sacma olmus ayrica amiri var amiriyi yere göge siydiramadik görülen köy kilavuz istemez amiri trabzonsporda oynayamaz samsunspordada oynayamaz giresindada rizedede oynayamaz süperli oyuncusu degil kucka kafa olarak trabzonsporu bitirmis yinede sans veriliyor kendisine bu konularda ünal hoca dogru tercihler yapmadi ...taraftarlarimizin tepkisi buraka dogru degildi mac 1-0 öndeyiz sorununuz nedir renktaslarim burak cikarken alkis esliginde cikmaliydi o zaman bu tepkileri olmazdi sadece ünal hoca sinifta kalmadi malesef stada olan taraftarlarimiz da sinifta kalmistir ..gecmis olsun bize ...bu moral ile haftaya galibiyet ben beklemiyorum ...büyük camiamiza gecmis olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Oyun okuma sıfırÅ•rÅ•rrrrrrrrrrrrrr.Ulan onları çıkardın adam defasıyla geldi senin üzerine.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman: "Klişeleşmiş yorumlar yapılacaktır. Ünal Karaman santrforları oyundan aldı diye. Zaten santrforlar varken baskı yediğimiz için oyuna müdahale gereğinde bulunduk."Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
O kadar bombok performansa rağmen oyunda tutarsan, geceler boyu gezerken, skandallara dahil olurken ilk 11 başlatırsan...İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın Burak'ı daha önceki haftalarda kenara alması lazımdı. Geç alınmış bir karardı.
Bu vakada taraf olacaksam Ünal Karaman'dan yana olurum. O karaktersiz herifi bu forma altında görmek istemiyorum
Bugün iyi değildi ama bombok da değildi.
Adalet vaktinde gelirse kıymetlidir.
Vaktinde gelmeyen adalet böyle sıkıntı çıkarıyor işte...
Yorum
-
Taraftar yüzsüz koltuğu işgal edenler euroları dolarları götürenler her daim haklı bana ünalın t.direktörlük kariyerinde küçükte olsa bir başarısını göster desem neyse o zor soru beyin hücrelerini yakar fazla kasma 30 yıldır gelmeyen o başarı böyle çapsızları kendi üzerimize çektiğimiz için gelmiyor başka mantıklı açıklaması varsa söylede bilelim....İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gelen arkasina bakmadan gitsin. Zaten son 30 yilda basari böyle geldi.
Her TDden istifa bekleyen taraftar asil yüzsüz olan
Yorum
-
Şenol Güneş malesef o kadar fanatik bjkli olmuşki ts umrunda bile değil.anca kovulursa gelir bize.bn de Şenol ibişindan başka bu takımı ilk 4e bile sokabilecek hoca yok diyorum.yabancı herhangi bir hoca başarılı olamaz bizde.cocuyu gördük.a.Avcı ve terim de bize gelmeyeceğine göre geriye sadece malesef Şenol ibişi kalıyor.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol güneş tir kurtuluşumuz ne yapıp edip getirilmeli bu takımı şampiyon yapacak 1 isim var. Olursa onla oluruz.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 22:20.
Yorum
-
Doğrudur.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar bombok performansa rağmen oyunda tutarsan, geceler boyu gezerken, skandallara dahil olurken ilk 11 başlatırsan...
Bugün iyi değildi ama bombok da değildi.
Adalet vaktinde gelirse kıymetlidir.
Vaktinde gelmeyen adalet böyle sıkıntı çıkarıyor işte...
Yüz verirsen ayıya gelir sıçar halıya
Diye güzel bir söz vardır..
Yorum
-
Bu nasıl açıklamadır yahu? Bu adam nasıl teknik direktör lisansı almış yahu? Bize yabancı td lazım abi. Geçin bu eski futbolculardan td yaratma hevesini!!!İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman: "Klişeleşmiş yorumlar yapılacaktır. Ünal Karaman santrforları oyundan aldı diye. Zaten santrforlar varken baskı yediğimiz için oyuna müdahale gereğinde bulunduk."McLas was Here
Yorum
-
Senol Günesin 1991`de basarini anlatirmisin bana?İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar yüzsüz koltuğu işgal edenler euroları dolarları götürenler her daim haklı bana ünalın t.direktörlük kariyerinde küçükte olsa bir başarısını göster desem neyse o zor soru beyin hücrelerini yakar fazla kasma 30 yıldır gelmeyen o başarı böyle çapsızları kendi üzerimize çektiğimiz için gelmiyor başka mantıklı açıklaması varsa söylede bilelim....Nefsin icin sevme
Yorum
-
Burak bugün iyiydi arkadaş geçen maçlara göre gayet de iyiydi basın denen orospu çocuklarınin gazıyla takımdaki tek ederi olan admıda takımdan kopardınız şimdi 2.lig futbolcuysla iyi günler size.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bunu ciddi ciddi söyledi ha. Peki ne halt yemeye çift forvetle maça çikip mevcut ortsaha oyuncularinin kondisyonunun da icine etti. Vallahi pes.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman: "Burak Yılmaz ve Rodallega'nın hafta arası sakatlıkları vardı. İdman kaçırdılar. 90 dakikayı çıkaracak güçleri yoktu."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum