İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 11. Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
buranin yaptıkları terbiyesizlik.kadro dışı dahil ciddi ceza gelmeli.ancak burak çıkınca bursa baskısı başladı.burak bir tehdit.rode da çıkınca adamlar iyice bastırdı.ne ekuban ne amiri trabzonspor kalinresinde adam değiller.Tony zaten ne yaptı da oynamıyor bilmiyoruz.Amiri den ekuban dan ne eksiği olabilirki.takımdaki futbolcular bu kadr maliyetli iken unal hoca gibi hiçbir başarısı olmayan bir hocaya emanet etmek büyük ihanet.eminim başımıza a.Avcı.terim veya Şenol Güneş olsa suan lider bizdik.malesef teknik heyet ve yönetim aşırı amatör.ellerinde m.ustadan kalmış kaliteli oyuncular var sadece.onlar da olmasa ligin dibine demir atarım bnce.İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gelen arkasina bakmadan gitsin. Zaten son 30 yilda basari böyle geldi.
Her TDden istifa bekleyen taraftar asil yüzsüz olan
Yorum
-
Ünal!!! iyi bir hoca olmayabilirsin onu biliyoruz da futbolun ana kuralı şudur; galibiyeti korumak için 2 santraforunu da oyundan çıkartmaman gerektiğidir, eğer çıkartırsan rakip defansıyla gelir gol arar ve atar sen de mal gibi hatayı bana yazın diye açıklama yaparsın, düş artık yakamızdan...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Onların ben anasını avradını !!!!İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon Süper Lig'de üç kaleci en fazla kurtarış yaptığı maçını Trabzonspor karşısında oynadı:
Tolgahan Acar (Sivasspor) - 5
Beto (Göztepe) - 4
Okan Koçuk (Bursaspor) - 5
ömrüm boyunca hep böyle olmuştur kaleciler bize karşı birde sezon boyu yatıp sadece bizim maçlarda maradona,ronalda, messi karşımı olanlar var.
Yorum
-
Değinmek istediğim bir konu ise özellikle dikkatimi çeken ve Ünal hocanında maç sonu vurgu yaptığı yorgunluk meselesi , arkadaş bir takım haftada sadece 1 maç oynayarak nasıl olurda 70. Dakikadan sonra oyundan düşer ve bu normal karşılanır aklım almıyor. Avrupada yoksun hafta içi oynadığın kupa maçı seviyenin zaten altında ve yedek kadroyla çıkmışsın bu neyin yorgunluğu elalem haftada 3 maç oynarken nasıl oluyorda haftada 1 maç oynayan takım yoruluyor biri bana izah etsin lütfen.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse bu takım küme düşer falan demedi aksine ligde olan çoğu takımdan daha iyi bir kadro var.Şu puan tablosunda üstümüzde olan takımlara ve kadrolarına bir bakın ve haftalardır saçma sapan hoca tercihleri yüzünden kaybedilen puanları değerlendirin yorumunuzu ona göre yapın.
Siz sezon başında burada değildiniz sanırım. Forumda sezon başında ciddi ciddi ''Küme'' hesapları yapılıyordu. Öyle bir kaç kişi değil, pek çok kişi küme konusunu istişare ediyorlardı. Burada pek çok kişiye bu tutumları nedeniyle tepki gösterdim. Transfer başlığını geriye doğru okursanız ne demek istediğimi siz de anlarsınız. Dediğim gibi benim bu takımdan beklentim sezon başında ilk beş idi. Hala bu beklentimi koruyorum. Son haftalarda kaybedilen puanlarda oyuncu değişikliklerinin etkili olduğunu düşünüyorum. Fakat karşı karşıya pozisyonları hunharca harcayan futbolcular da aklını başına devşirmeli...
Yorum
-
Ünal Karaman geldiğinde çekincelerimi belirtmiştim özellikle taktiksel açıdan yeterli olduğunu düşünmüyordum
Kasımpaşa ve Akhisar maçları içimizde yıllardır biriktirdiğimiz çift forvet sevdasıyla birleşince herkesi yanılttı.
Burağı kesemeyen , Roda yıda küstürmek istemeyen Hoca geliştiremeyeceği altarnetif üretemiyeceği çift forvetli oyuna yöneldi,
Hadi mecbur kaldı diyelim kanatlarda doğru oyuncuyu doğru pozisyona yerleştiremedi.
Bugün hocaya kızabilirsiniz vesselam. Oyuna müdahele olarak bundan daha feci 2 maçı daha var.
Esas kızmamız gereken(öncelikli olarak) hoca değil burak
bunun affedilir bir tarafı yok bardağı taşıran son damla
Bu adam kendini takımdan üstün - önde görüyor,daha önce taraftarın genelini kandırmayı başardı ama artık yeter...
Hoca en azından ilk devre sonuna kadar kalmalı.
Hoca tecrübe kazanacak değişecek, Rızaya Ersuna sabrettiğimiz kadar sabredeceğiz...
Beklentinizi gereksiz yere büyüttünüz, burada sövenlerin ekseriyeti ilk 5'e giremez diyordu.En son memmedaga tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 22:11.sakin olun...
Yorum
-
Demek ki forvetlerimizin bitiricliği iyi değil. Kalecilerle ilgisi yok.İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon Süper Lig'de üç kaleci en fazla kurtarış yaptığı maçını Trabzonspor karşısında oynadı:
Tolgahan Acar (Sivasspor) - 5
Beto (Göztepe) - 4
Okan Koçuk (Bursaspor) - 5
ömrüm boyunca hep böyle olmuştur kaleciler bize karşı birde sezon boyu yatıp sadece bizim maçlarda maradona,ronalda, messi karşımı olanlar var.
Beto'nun işi gücü yok da Trabzonspor'a ekstra motive mi olacak ?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Şenol güneş tir kurtuluşumuz ne yapıp edip getirilmeli bu takımı şampiyon yapacak 1 isim var. Olursa onla oluruz.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburanin yaptıkları terbiyesizlik.kadro dışı dahil ciddi ceza gelmeli.ancak burak çıkınca bursa baskısı başladı.burak bir tehdit.rode da çıkınca adamlar iyice bastırdı.ne ekuban ne amiri trabzonspor kalinresinde adam değiller.Tony zaten ne yaptı da oynamıyor bilmiyoruz.Amiri den ekuban dan ne eksiği olabilirki.takımdaki futbolcular bu kadr maliyetli iken unal hoca gibi hiçbir başarısı olmayan bir hocaya emanet etmek büyük ihanet.eminim başımıza a.Avcı.terim veya Şenol Güneş olsa suan lider bizdik.malesef teknik heyet ve yönetim aşırı amatör.ellerinde m.ustadan kalmış kaliteli oyuncular var sadece.onlar da olmasa ligin dibine demir atarım bnce.
Yorum
-
Ünal karaman ilk 5 e sokamaz. Seneyede bundan farkı olmaz 10 sene kalırsa iyice öğrenirse teknik direktörlüğü belki.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyini eleştiriyorum ama Ünal asla kovulmamalı.
Bu kadar hatayı yaptırıp öğrenince gönderilmez.
Acil Burak'tan kurtulması lazım.
Yoksa asla takımın lideri olamaz.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi iyi hoş diyorsun da hoca yukarılara oynattı diyorsun şu rezil ligde yukarda olmamızın nedeni sence ünal hoca mı ?
11 maçta sadece 4 galibiyetin var bu başarı mıdır?
son 3 hafta 6 puan kaybın var bunun neresi başarıdır?
ve o son 3 hafta gerçekten rahat kazanırız dediğimiz hatta maçın belli bölümlerinde bu beklentimizin artmasına rağmen hocanın saçma oyuncu değişikleri ile takımı ne hale getirdiği görülmüyor mu?
kimse ünal hoca başarılı demesin başka hoca da olsa 11 maçta 4 galibiyet alırdı. başarı dersen derim belki 11 maçın 8-9 unu alsa kabul.
şu ilginç sezonda bu performansa rağmen üstlerde olduğumuz için fırsatı kaçırdığımıza sinirleniyoruz.
Ahmet kardeşim, Ünal Hoca başarılı demedim. Ama itin götüne sokanlara da tepki gösterdim. Benim lafım sana değil. Lafım sahiplerine ulaştı. Sezon başında ''Ünal Karaman = Küme'' diyenler vardı. O tipler şimdi ''Neden yenemedik, neden zirvede değiliz?'' diyorlar. Ben onların bu tezat hallerine kızıyorum. Benim Ünal Hocadan beklentim ilk 5'tir. Sezon başında da bunu bekliyordum şimdi de bunu bekliyorum. Şu ana kadar hoca başarılı mıdır? Bence değil. Ama başarısızdır da diyemem. Fakat bir gerçek var ki hocanın oynattığı futbolu beğeniyorum. Geçen yıldan daha iyi oynuyoruz. Fakat kaçan fırsatlara ben de senin gibi üzülüyorum. Şu an zirveye ortak olabilirdik...
Yorum
-
Ünal Karaman: "Klişeleşmiş yorumlar yapılacaktır. Ünal Karaman santrforları oyundan aldı diye. Zaten santrforlar varken baskı yediğimiz için oyuna müdahale gereğinde bulunduk."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum