Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçta kural hatası var diyorlar, defans oyuncusu kalecinin elindeki topa eliyle dokunuyor. Maç içinde gelişen olaysa, eğer duran oyun söz konusu değilse evet penaltı var ama gözden kaçmış hakem hatası mı denmeli yoksa bu tip bir durum kural hatasına yol açar mı ? Bana da biraz garip geldi.
      Resimi dikkatle inceledim
      Dokunuş kaleci eldiveni üzerine topa temas yok
      Dikkatli bakınca görülüyor
      Ancak öylede olsa hakemin ve Var ın dikkatinden kaçmış bir posizyon oldu

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boş yapma o kadar insan futboldan anlıyor kendini sorgula niye bu kadar insan burak toptan anlamıyor diyor.? Akhisardan 6 yediğimiz maçı da izleyebilirsin niye burak kötü diyoruz...?
        La sen kimsin çoçuk sen git kumda yaşıtlarınla misket oyna terbiyesiz boş yapmaymış
        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslında hepimiz içimizde yenilecegiz diye düşünüyorduk asıl tehlike bu sanki kadermis gibi yıllar yılı bu ola ola işlendi kanımıza .Bundan kurtulmak kaliteli ve ahlaklı futbolcuyla olacak oda ancak maddi açıdan rahatladığımızda.
          Bu maç kritik bir hal almış,bir hafta önce sahanda şov yapmışsın,rakibini sürklase ederek ikinci yarı antreman havasında maçı bitirmişsin,tüm ülkede gözler üzerimizde,yeni transferle gol atarak uyum için olabilecek en güzel başlangıcı yapmışlar.
          15 gün dinlenmişsin,kafalar rahat tamam arada bir Burak krizimiz oldu ama sorun olacak bir şey yaşanmadı.
          Rakipler kazanmış,durumu görüyorsun,yenersen iki hafta üst üste içerde 40 bin kişiye oynama ihitmalin var.

Bu maçı alacaksın arkadaş,bir şekilde alacaksın.Bahanen olmayacak,mezaret üretmeyeceksin,o sahada bir isyan falan olacak,bu maçı alacağız diye ama yok,olmuyor.

Alanya çok berbat bir takım,kötü bir kadrosu var.Ceyhun ve Efecan ortasahaları.Nasıl yeniliyoruz,sahada birileri buna isyan etmiyor.
          • Memento mori

Yorum

• Çıkamıyorum şu maçtan...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Son yıllarda, iki maçın etkisinden bir türlü kurtulamadım...

Biri, geçen sezondu sanırım, içerdeki 3-4'lük kargalarla maçımız, Rode'nin santradan vurup direkten döndüğü top vesaire...

Bir de bu maç...

Şu iki maç, çok etkiledi beni açıkçası...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• 90 dakikayı bitiren düdük çaldığından beri bu maç asla yaşanmamış gibi davranıyorum. Kulaklarımı o saniyeden itibaren tıkayıp Göztepe ve Kasımpaşa maçlarına odaklandım...

Siz de sıyrılın artık bu maçtan, böyle bir maç yaşanmadı :d
                En son B61 tarafından düzenlendi; 20.09.2018, 14:55.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resimi dikkatle inceledim
                  Dokunuş kaleci eldiveni üzerine topa temas yok
                  Dikkatli bakınca görülüyor
                  Ancak öylede olsa hakemin ve Var ın dikkatinden kaçmış bir posizyon oldu
                  video olarak izleyin, 4 parmak-uçlarıyla topa temas ediyor başparmak hariç.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X