Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta kural hatası var diyorlar, defans oyuncusu kalecinin elindeki topa eliyle dokunuyor. Maç içinde gelişen olaysa, eğer duran oyun söz konusu değilse evet penaltı var ama gözden kaçmış hakem hatası mı denmeli yoksa bu tip bir durum kural hatasına yol açar mı ? Bana da biraz garip geldi.
Dokunuş kaleci eldiveni üzerine topa temas yok
Dikkatli bakınca görülüyor
Ancak öylede olsa hakemin ve Var ın dikkatinden kaçmış bir posizyon oldu
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş yapma o kadar insan futboldan anlıyor kendini sorgula niye bu kadar insan burak toptan anlamıyor diyor.? Akhisardan 6 yediğimiz maçı da izleyebilirsin niye burak kötü diyoruz...?
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında hepimiz içimizde yenilecegiz diye düşünüyorduk asıl tehlike bu sanki kadermis gibi yıllar yılı bu ola ola işlendi kanımıza .Bundan kurtulmak kaliteli ve ahlaklı futbolcuyla olacak oda ancak maddi açıdan rahatladığımızda.
15 gün dinlenmişsin,kafalar rahat tamam arada bir Burak krizimiz oldu ama sorun olacak bir şey yaşanmadı.
Rakipler kazanmış,durumu görüyorsun,yenersen iki hafta üst üste içerde 40 bin kişiye oynama ihitmalin var.
Bu maçı alacaksın arkadaş,bir şekilde alacaksın.Bahanen olmayacak,mezaret üretmeyeceksin,o sahada bir isyan falan olacak,bu maçı alacağız diye ama yok,olmuyor.
Alanya çok berbat bir takım,kötü bir kadrosu var.Ceyhun ve Efecan ortasahaları.Nasıl yeniliyoruz,sahada birileri buna isyan etmiyor.- Memento mori
Yorum
-
Çıkamıyorum şu maçtan...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
90 dakikayı bitiren düdük çaldığından beri bu maç asla yaşanmamış gibi davranıyorum. Kulaklarımı o saniyeden itibaren tıkayıp Göztepe ve Kasımpaşa maçlarına odaklandım...
Siz de sıyrılın artık bu maçtan, böyle bir maç yaşanmadı :dEn son B61 tarafından düzenlendi; 20.09.2018, 14:55.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimi dikkatle inceledim
Dokunuş kaleci eldiveni üzerine topa temas yok
Dikkatli bakınca görülüyor
Ancak öylede olsa hakemin ve Var ın dikkatinden kaçmış bir posizyon olduBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum