Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünden beri aklimda maci tartiyorum .
    Artilariyla ,eksileriyle kesinlikle galibiyet icin yetersiz bi oyun yoktu.
    Dün aksam ki oyunla gecen sene puan kaybettigimiz bir cok maci kazanirdik ,takim bu acidan olumlu sinyaller veriyor.
    Gözden kcirdigimiz nokta,rakip takimin hocasinin aciklamalarinda gizli,gerek mac önü ,gerekse mac sonrasi aciklamalarina bakilirsa,mesut bakkal ,sezon basindan bu yana geliserek gelen oyunumuzdan,ve gs galibiyetimizden etkilenmis,ve takimini her detayi dikkate alarak,ölüm kalim maci oynarcasina cikarmis,kafasinda maci ,ligin en iyi takimina karsi oynayacagiz diye kurgulamis,bu tarz maclari kazanmak,boyle hazirlanan takimlari deplasmanda yenmek icin ,sadece iyi oynamak yetmez,bu maclari kazanabiliyorsan zaten potansiyel sampiyonluk adayisin,sampiyon gibi oynamak gerektirir,iyinin ustune yuksek efor,ve tam konsantrasyon gerektirir,kesinlikle kotu degiliz ancak henuz o seviyede de degiliz,arka arkaya birkac galibiyet alirsak,bu tarz maclari kazanmak icin gerekli ozguven ve konsantrasyon oyuncularimiz da olusacaktir diye dusunuyorum,ve bu esigi asarsak eger,biz bu ligde ust siralari degil ,sampiyonlugu kovalariz !!!

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünden beri aklimda maci tartiyorum .
      Artilariyla ,eksileriyle kesinlikle galibiyet icin yetersiz bi oyun yoktu.
      Dün aksam ki oyunla gecen sene puan kaybettigimiz bir cok maci kazanirdik ,takim bu acidan olumlu sinyaller veriyor.
      Gözden kcirdigimiz nokta,rakip takimin hocasinin aciklamalarinda gizli,gerek mac önü ,gerekse mac sonrasi aciklamalarina bakilirsa,mesut bakkal ,sezon basindan bu yana geliserek gelen oyunumuzdan,ve gs galibiyetimizden etkilenmis,ve takimini her detayi dikkate alarak,ölüm kalim maci oynarcasina cikarmis,kafasinda maci ,ligin en iyi takimina karsi oynayacagiz diye kurgulamis,bu tarz maclari kazanmak,boyle hazirlanan takimlari deplasmanda yenmek icin ,sadece iyi oynamak yetmez,bu maclari kazanabiliyorsan zaten potansiyel sampiyonluk adayisin,sampiyon gibi oynamak gerektirir,iyinin ustune yuksek efor,ve tam konsantrasyon gerektirir,kesinlikle kotu degiliz ancak henuz o seviyede de degiliz,arka arkaya birkac galibiyet alirsak,bu tarz maclari kazanmak icin gerekli ozguven ve konsantrasyon oyuncularimiz da olusacaktir diye dusunuyorum,ve bu esigi asarsak eger,biz bu ligde ust siralari degil ,sampiyonlugu kovalariz !!!
      Güzel yorum olmuş, iyi takim oldukça maclarin zorluk seviyesi de yukselir, altindan kalkmak gerek. takım problemlerin üstüne gidip gelişecek mi, yoksa yine vasat bir seviyeye mi demirleyecek göreceğiz. Hocadan yana çok problem yok ama maaşlardan dolayı yine takım ortamı bozulabilir. Hocanın işi zor. Bütün yük omuzlarında.

Yorum

• Bahane bahane bahane... Bu bahanelerin arkasına sığındığımız sürece hiçbir noktaya varamayız aradaşlar. Yok melihmiş yok ufukmuş yok ceyhunmuş. Senin santroforun topu köşeye atmayı becerebilse bugün kim ufuğu konuşacaktı, senin stoperlerin çıkıpta bir tane kafa topu alsa kim merihi konuşacaktı. Yetersiz bir takımımız var bunu görmek lazım. Ne hücumda ne savunmada istediği topun %50'sini oynayamıyor takım. Kendimizi kandırmayalım boş hayallerle.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• her seye katilirim belki, ama halis'e laf atmamak da ayiptir, her sene en az 1 kere biçiyor bizi ama ses sedâ yok kimseden, yeter daa....
          sackey kasabina sari bile göstermedi yaa koskoca 90dk, ya da zorla son dklarda verdi bi sari, 2 saridan kirmizi hak eden bir kasaplikla oynadi herif resmen yaa
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            her seye katilirim belki, ama halis'e laf atmamak da ayiptir, her sene en az 1 kere biçiyor bizi ama ses sedâ yok kimseden, yeter daa....
            sackey kasabina sari bile göstermedi yaa koskoca 90dk, ya da zorla son dklarda verdi bi sari, 2 saridan kirmizi hak eden bir kasaplikla oynadi herif resmen yaa
            Yav yemin ediyorum bizim hatunun maçla ilgisi yoktur, bu herifi gördü bu hakemle maç kazanamayız dedi daha maçın başında! Güldüm geçtim ama sonuç ortada!

Yorum

• Alanyaspor 19 faul 1 sarı kart
              Biz 9 faul 2 sarı kart

Hakemin Alanyasporlu futbolcuların kasaplıklarına müsade ettiğini izlerken gördük.Bu da istatistik olarak kanıtı

Yorum

• Şampiyonlar Liginde oynayan takıma top göstermeden 4-0 yen.
                Tüm oyuncularını satmış takıma yenil.

Ah Trabzon'um ah hep hevesimizi kursağımızda bırakmak zorunda mısın?
                Her zaman hangi rakip olursa olsun ciddiye almak lazım.
                Kaybedilen 3 puanı çok ararız çok.
                Neyse ki daha ligin maçı.
                Böyle maçları kazanamazsan zirveye ulaşamazsın.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alanyaspor 19 faul 1 sarı kart
                  Biz 9 faul 2 sarı kart

Hakemin Alanyasporlu futbolcuların kasaplıklarına müsade ettiğini izlerken gördük.Bu da istatistik olarak kanıtı
                  Aynen öyle. O itin yönettiği kaç maçı kazanmışız merak ediyorum. Maçı bitirirken yaptığı mimiklere bakın; "oh içimin yağları eridi" diyor resmen.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen öyle. O itin yönettiği kaç maçı kazanmışız merak ediyorum. Maçı bitirirken yaptığı mimiklere bakın; "oh içimin yağları eridi" diyor resmen.
                    Halil Umut MELER
                    Mete KALKAVAN da aynı familayadan

Bizi her maçta doğramak için görevlendiriliyorlar.

Halis bu ligdeki en kötü hakemlerin başında geliyor.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Mete Kalkavan'la, Halis Özkahya azılı TS düşmanları, bunların hakemliği bitmeli. Ya da Trabzon'da dayak yemeli bunlar.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.09.2018, 09:45.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Maçın tek özeti şuydu bana göre:
                        - acemi ve bir o kadar yetersiz defans hattı
                        - ön blokta yeteri kadar çoğalamama
                        - çoğaldığımız dönemlerde ise berbat ötesi son vuruşlar....
                        rakip takım tabelada 1-0'ı görünce müthiş motivasyonla oynadı...
                        1 tane atsaydık peşine 3 tane daha atardık....
                        ve maalesef çok kırılgan bir takımız.
                        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Halis Özkahya nın GS li olduğunu lisedeyken öğrencilerinden öğrenmiştim.Beden eğitimi öğretmeniydi.

Yorum

• cok pozisyona girdik ama atamadik. bir deplasmanda ancak bu kadar pozisyona girilir. o kacirdiğimiz pozisyonlarin biri gol olsa o golün moraliyle ezerdik biz alanyayı. mesela dün geceki inter totenham maçı inter kendi evinde yenik durumda ama orta sahayı gecemiyorlar top hep ingiliz ekibinde tribunlerden tepki sesleri yükseliyor top hep totenhamda ve pozisyon ustune pozisyona giriyorlar ta ki 85.dakikadaki icardinin ceza sahasi disindan topun gelisine muhtesem vurusuyla attigi gole kadar. o golden sonra o golun moraliyle o dakikaya kadar kalesine hapsolmuş inter son 5 dakikada öyle bir baski kurduki sanki inter sahada 20 kişiymiş gibiydi sonundada baski sonuç getirdi galibiyet golunude attilar uzatmalarda. ah rodellega ah 7 metre kale var nereye vuruyorsun topu ya da topu onune alana kadar rakip gelip aliyor ayagindan topu.

Yorum

• Siyah Gömlek

Yorum

• Maçta kural hatası var diyorlar, defans oyuncusu kalecinin elindeki topa eliyle dokunuyor. Maç içinde gelişen olaysa, eğer duran oyun söz konusu değilse evet penaltı var ama gözden kaçmış hakem hatası mı denmeli yoksa bu tip bir durum kural hatasına yol açar mı ? Bana da biraz garip geldi.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X