İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Dogru rodelegaya topa nasıl vurması gerektiğini nasıl pozisyon alması gerektiğini de öğretmesi gerekiyordu antremanlarda burağın hayin burak..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Zannetmiyorum o zamana kadar takımın başında kalamazİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakkal, bu işin Trabzon'u da var.
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
kirilgan kirilgan, 4 seneden beri kirilgan, ne zaman kirilmicak. Abdüs ve Yusuf Gökdeniz gibi olamazlar, Ikiside zaman gitikce cöp olmaya basliyorİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Su asansor mesuta sunu soylettiysek baskada bir sey demiyorum. Senin 60 yasinda ektirdigin saca sokayim. Acimayacaksin bu futbol fukaralarina...İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle açıklama olmaz.

Bunu söylerken de keh keh gülüyordu.
Yorum
-
Bakkal burak çaksaydı sana bir tane görürdün sen oyun kuramamayı senin kazma kalecini yıldız yaptılar haftaya kasımpaşa 5 ler seni forvetleri öküz değil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Erdal hocam bi dur allah askina zaten ortalik karisik...İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Herkes biliyor mustafanin ne mal oldunu neden halen oynatiyorlar ozaman, ulan amateur külüp müzünüz!!!İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
edin oğlum acele edin bok var, yıllardır bu telaşlı halleriniz sayesinde 20 kupa kazanıp 100 milyon dolara topçu sattık ya allahına kurban olduklarım daha da acele edin de bu yıl da şampiyon olalım hem de 5 hafta aralıklarla değiştirdiğimiz hocalarla.
allah yaygaracı taraftarın belasını versin
Yorum
-
Bunu ancak H. Özkahya gibi REZIL bir hakemle yapabilirsin...herşeye rağmen gerçek bir golcümüz olsa maçi yine rahat 3-1 alirdik.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle açıklama olmaz.

Bunu söylerken de keh keh gülüyordu.
Gerçi hala Rodalega'yi golcü sananlarda var...
Yorum
-
Fazla abartiyoruz bence. Zaten lig başladığında ilk 4 başarı diyorduk, böyle maçlar daha çok olacak. Ilk yari gayet iyiydik. Rakip sadece oynatmamaya odaklanmiş hakem denilen pislik de buna izin verince etkili olamadık. Bu takimda iş var, sacma sapan kaoslar yasamazsak ilk 4 e gireriz.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Keske gs ye yenilseydik de su osuruklara yenilmeydik cok zoruma giitti ulan o kadar insan umitlenmis yazıktır ulan bugun iste samsunlu bir arkadas vardı genc cocuk fanatik Trabzonsporlu mac var gitmem lazım diye erken çıktı sevicle gitti bu çocuklara yazıktır be kardesim vallahi günahdır.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Bu hafta çoğu takım hiçbir şey oynamadan puanları kaptı. Başakşehir'in gol atmaya niyeti yoktu ballı bir gol attı devamı geldi aynı şekilde GS de öyle. Fener, Beşiktaş kötü futbolla kazandılar.
Biraz da şans olması lazım. Biz o kadar da kötü değildik, yine de kazanamadık.
Beşiktaş haftalardır rezalet mesela hakem ittirmesi ve Pepe'nin golleriyle ilerliyorlar. Bizim takım niye hiç böyle bedavadan maç kazanamıyor anlamıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum