Sackey-Ceyhun ikilisi bol faul yaparlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Cisse var bir tehlikeli olarak hadi koçlarım...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 19:01.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Sakat kac haftadir.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJunior Fernandes yedek mi
3 - 4 gündür takimiyla antrenman yapıyor.
Ikici yari girer büyük ihtimalle.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Maniatis harici diğer üçlü bol bol faul yapar.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya 4 defansif orta saha ( Ceyhun Sackey Maniatis Efecsn) önlerinde Villafanez Cisse
Djalma Campos'u göremedim
Mükemmel
Hakem adam gibi bir mac yönetirse, Alanya maci 11 kisi tamamlayamaz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Efecan ofansif bir oyuncu.Defansif ortasaha değil.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya 4 defansif orta saha ( Ceyhun Sackey Maniatis Efecsn) önlerinde Villafanez Cisse
Djalma Campos'u göremedim
Mükemmel
Ceyhun,Sackey ve Maniatis defansif ortasaha olan oyuncular.
Çok ilginç bir maç olacak.Alanya tamamen kontra ataklardan ve duran toplardan gol bulup maçı 1-0 a kitlemeye çalışacak.Bu noktada bizim ne yapacağımız,sahaya ne koyabileceğimiz çok önemli.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 19:04.
Yorum
-
Hocam bırak Allah aşkına ne gerek var şimdi daha maç oynanmamış bişey olmamış ne gerek var yani Onur'u sevende var sevmeyende,tartışma yaratmaya gerek yok kötü oynarsa eleştiririz ancak maç önü boşver şimdi Onur'u falan galibiyete odaklanalım sinerji yaratalımİlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnesim insallah dehset oynar da beni utandirir su yazdiklarim icin ama gram ümidim kalmadı artik.
Bu aksam Yazicinin gecesi olacak gibi hislerim var.
Insallah da kazanacağız.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sanıyorum Abdülkadir sakat. Ondan yedekte. Çıkabilecek en ideal kadro. Geçen maçtaki fırtınayı beklemiyorum. İyi futbol olsun yeter şimdilik. Galibiyet de gelirse tereyağlı iskender daha ne olsun
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
bu takımın kaptanına kova lakabını kullanamazsın, kullanacaksan da defol git. burası diğer takım taraftarlarının bok ortamlarından değil, twitter hiç değil. performansına yaptığın eleştiri gram beni ilgilendirmiyor. ne dersen de.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimin en zayif olduğu bolgesinin değişmesi için, tek başıma da olsa sesimi gür bir biçimde cikariyorum.
Onur 3 yildir rezildi, takim da rezildi de kimse suçu kova kalecimize konduramıyordu.
Bu sene takim gercekten iyi ve ümit veriyor bana ilerleyen haftalar adina.
Onur düşmanlığım filan yok.
Ligde ilk 5 siraya oynayan takimlar haric 38 yasina kadar her takimda ekmek yer.
Olay bu kadar basit.
Psikolojik vaka sizin gibi kalecılığı unutmuş adami savunanlarda.
Geçmisten cikin.
Yil 2018..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kariyeri, yaptıkları ortadadır. forma çıkarma olayı dışında en ufak bir terbiyesizlik yapmadı. buraya maç oynanıp bitmeden onur hakkında abuk sabuk konuşmaya mı geliyorsun? maç öncesi neden mevzileniyorsun adama? maç oynansın eleştirini yap. 3 yorumundan biri ya onur ya onur. dokunulmazlığı falan da yok, insan gibi eleştireceksiniz. 10 yıldır kulüpte olan bu adamı ADAM GİBİ ELEŞTİRECEKSİNİZ.
hiç bir şeye saygısı kalmamış şekilde, internetin arkasına sığınıp sağa sola sürekli kova, poşet gibi terbiyesizce laflar ederek kamuoyu oluşturamazsınız. bunu umarım kavrayacaksınız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum