Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sackey-Ceyhun ikilisi bol faul yaparlar.

Yorum

• Cisse var bir tehlikeli olarak hadi koçlarım...
      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 19:01.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Junior Fernandes yedek mi
        Sakat kac haftadir.
        3 - 4 gündür takimiyla antrenman yapıyor.
        Ikici yari girer büyük ihtimalle.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alanya 4 defansif orta saha ( Ceyhun Sackey Maniatis Efecsn) önlerinde Villafanez Cisse

Djalma Campos'u göremedim
            Mükemmel
            Maniatis harici diğer üçlü bol bol faul yapar.
            Hakem adam gibi bir mac yönetirse, Alanya maci 11 kisi tamamlayamaz.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Ceyhun Sackey Maniatis yetenek olarak bizimkiler ile kıyaslanmasa da fizik güç olarak bize göre çok üstün orta sahaları var..İnşallah oyun kör dövüşüne dönüşmeden kalitemizle fark yaratıp maçı alırız..1 0 olsun bizim olsun.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alanya 4 defansif orta saha ( Ceyhun Sackey Maniatis Efecsn) önlerinde Villafanez Cisse

Djalma Campos'u göremedim
                Mükemmel
                Efecan ofansif bir oyuncu.Defansif ortasaha değil.

Ceyhun,Sackey ve Maniatis defansif ortasaha olan oyuncular.

Çok ilginç bir maç olacak.Alanya tamamen kontra ataklardan ve duran toplardan gol bulup maçı 1-0 a kitlemeye çalışacak.Bu noktada bizim ne yapacağımız,sahaya ne koyabileceğimiz çok önemli.
                En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 19:04.

Yorum

• Yedekte bero olmalıydı skoru korumak için deli dana gibi koşsun

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yine ne yapıp edip bizim maçlarda bir şekilde İstanbul takımlarının maçlarını konuşuyorlar. Maç yarın, çok önemliyse özel program yaparsın yarın.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gooooooooooool gol gol gol Ekuban attı 6 oldu !

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Enesim insallah dehset oynar da beni utandirir su yazdiklarim icin ama gram ümidim kalmadı artik.
                        Bu aksam Yazicinin gecesi olacak gibi hislerim var.
                        Insallah da kazanacağız.

Hocam bırak Allah aşkına ne gerek var şimdi daha maç oynanmamış bişey olmamış ne gerek var yani Onur'u sevende var sevmeyende,tartışma yaratmaya gerek yok kötü oynarsa eleştiririz ancak maç önü boşver şimdi Onur'u falan galibiyete odaklanalım sinerji yaratalım

Yorum

• Ya anladık Onur tukaka. Her başlığa elli kere yazmanın mantığı nedir ?
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• En korktuğum adam bobo ydu. İnşallah girmez oyuna. Herifin boşu yok bize. 50 yaşına da gelse tırsıyorum bu adamdan. Türkiye ye sanki sırf bize gol atmak için gelmiş.
                            There is no spoon...

Yorum

• Sanıyorum Abdülkadir sakat. Ondan yedekte. Çıkabilecek en ideal kadro. Geçen maçtaki fırtınayı beklemiyorum. İyi futbol olsun yeter şimdilik. Galibiyet de gelirse tereyağlı iskender daha ne olsun
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takimin en zayif olduğu bolgesinin değişmesi için, tek başıma da olsa sesimi gür bir biçimde cikariyorum.
                                Onur 3 yildir rezildi, takim da rezildi de kimse suçu kova kalecimize konduramıyordu.
                                Bu sene takim gercekten iyi ve ümit veriyor bana ilerleyen haftalar adina.
                                Onur düşmanlığım filan yok.
                                Ligde ilk 5 siraya oynayan takimlar haric 38 yasina kadar her takimda ekmek yer.
                                Olay bu kadar basit.
                                Psikolojik vaka sizin gibi kalecılığı unutmuş adami savunanlarda.
                                Geçmisten cikin.
                                Yil 2018..

bu takımın kaptanına kova lakabını kullanamazsın, kullanacaksan da defol git. burası diğer takım taraftarlarının bok ortamlarından değil, twitter hiç değil. performansına yaptığın eleştiri gram beni ilgilendirmiyor. ne dersen de.

kariyeri, yaptıkları ortadadır. forma çıkarma olayı dışında en ufak bir terbiyesizlik yapmadı. buraya maç oynanıp bitmeden onur hakkında abuk sabuk konuşmaya mı geliyorsun? maç öncesi neden mevzileniyorsun adama? maç oynansın eleştirini yap. 3 yorumundan biri ya onur ya onur. dokunulmazlığı falan da yok, insan gibi eleştireceksiniz. 10 yıldır kulüpte olan bu adamı ADAM GİBİ ELEŞTİRECEKSİNİZ.

hiç bir şeye saygısı kalmamış şekilde, internetin arkasına sığınıp sağa sola sürekli kova, poşet gibi terbiyesizce laflar ederek kamuoyu oluşturamazsınız. bunu umarım kavrayacaksınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X