%60 mağlubiyet %40 beraberlik diyorum zira bu tarz maçları kazanmayı hiç beceremiyoruz umarım yanılırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Eğer bu takım, böyle bir gündemin ardından çıkıp Alanya'yı çatır çatır oynayıp, yenerse...
Gidip o futbolcu grubunun ve teknik ekibin alnından öper. Her birine 1'er yıl ekstradan sözleşme veririm.
Çiğ köfte gibi camiayız; acıyla pişiyoruz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Burak ile yönetimina atışması sahaya yansımamalı. Açıkçası böyle bir ihtimal bana mantıklı gelmiyor. Top oynamaya devam etsinler. Akılları havada olanlar etkilenebilir ama topta olanların etkilenmemesi lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yönetim ve Burak atışmasının,genelin aksine, Alanya maçında takıma olumlu yansıyacağını düşnüyorum.
Burak, takımın olmazsa olmazıydı, daha önce yaşanan gerginliklere rağmen. Bu durum, diğer futbolculara ister istemez kötü hissettiriyordu.
Ama artık Burak ile tamamen yollar ayrılmıştır, daha da düzelmez...
Özellikle ileri hatta, başta Rode olmak üzere, futbolcuların da performansı artacaktır ve daha da hırslanacaktırlar diye düşünüyorum...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Şöyle koca koca yazayım.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ve Burak atışmasının,genelin aksine, Alanya maçında takıma olumlu yansıyacağını düşnüyorum.
Burak, takımın olmazsa olmazıydı, daha önce yaşanan gerginliklere rağmen. Bu durum, diğer futbolculara ister istemez kötü hissettiriyordu.
Özellikle ileri hatta, başta Rode olmak üzere, futbolcuların da performansı artacaktır ve daha da hırslanacaktırlar diye düşünüyorum...
İNŞAALLAH....
Yorum
-
Nuri Bekar'ın 1 saat önce kulübün youtube kanalı üstünden yaptığı canlı yayında Sosa salonda çalıştı, Zargo ve Kamil Ahmet de düz koşu yaptı sakatlıklarından dolayı denildi.
Hosseini de dün milli takımda sakatlanarak oyundan çıktı. Bu ciddi bir sıkıntı manasına geliyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
InsaAllah dedigin gibi olur. Aksi halde büyük problemler bizi bekliyor olacak.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ve Burak atışmasının,genelin aksine, Alanya maçında takıma olumlu yansıyacağını düşnüyorum.
Özellikle ileri hatta, başta Rode olmak üzere, futbolcuların da performansı artacaktır ve daha da hırslanacaktırlar diye düşünüyorum...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Galatasaray'ın durumuna düşmeyiz inşallah. Alanya'ya 6 atıp gelip bizden 4 yedi adamlar.
Biz de 4 attık , umarım rehavet durumu oluşmamıştır takımda , zira Alanya maçı çok daha zor olacak
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Hosseini milli takımda sakatlanmış
Mustafa Akbaş bugünki antremanı yarıda bırakmış
Toure sakatlıktan döndü ve düz koşu yapıyor
Tabi bunların ciddiyeti belli değilİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Tolga Sağlam 🇹🇷†@TSaglam61
Trabzonspor'da bugün antrenman sonrası Rafet El Roman futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burak Yılmaz ise fotoğrafa gitmeyerek yan kapıfan antrenman sahasını terk etti.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Ortaokul ergen triplerine devam dostum.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Sağlam 🇹🇷†@TSaglam61
Trabzonspor'da bugün antrenman sonrası Rafet El Roman futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burak Yılmaz ise fotoğrafa gitmeyerek yan kapıfan antrenman sahasını terk etti.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ben de 1-3 yenildiğimizi gördüm. Biz de iç sahada oynuyorduk.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda 3-2 yeniliyorduk, ama mac kendi sahamizdaymis.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum