Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• %60 mağlubiyet %40 beraberlik diyorum zira bu tarz maçları kazanmayı hiç beceremiyoruz umarım yanılırım.
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yeneriz en kotu 4 gol atariz
      Bordo-Mavi

Yorum

• Galibiyet demiştim ama...

Son 4-5 günün gündeminden, Burak'ın takımı sabote etmesinden sonra ne düşüneceğimi bilemedim.

Tam tersi, abuk sabuk bir skor çıkabilir.

Yorum

• Eğer bu takım, böyle bir gündemin ardından çıkıp Alanya'yı çatır çatır oynayıp, yenerse...

Gidip o futbolcu grubunun ve teknik ekibin alnından öper. Her birine 1'er yıl ekstradan sözleşme veririm.

Çiğ köfte gibi camiayız; acıyla pişiyoruz.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Burak ile yönetimina atışması sahaya yansımamalı. Açıkçası böyle bir ihtimal bana mantıklı gelmiyor. Top oynamaya devam etsinler. Akılları havada olanlar etkilenebilir ama topta olanların etkilenmemesi lazım
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yönetim ve Burak atışmasının,genelin aksine, Alanya maçında takıma olumlu yansıyacağını düşnüyorum.
              Burak, takımın olmazsa olmazıydı, daha önce yaşanan gerginliklere rağmen. Bu durum, diğer futbolculara ister istemez kötü hissettiriyordu.
              Ama artık Burak ile tamamen yollar ayrılmıştır, daha da düzelmez...

Özellikle ileri hatta, başta Rode olmak üzere, futbolcuların da performansı artacaktır ve daha da hırslanacaktırlar diye düşünüyorum...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim ve Burak atışmasının,genelin aksine, Alanya maçında takıma olumlu yansıyacağını düşnüyorum.
                Burak, takımın olmazsa olmazıydı, daha önce yaşanan gerginliklere rağmen. Bu durum, diğer futbolculara ister istemez kötü hissettiriyordu.

Özellikle ileri hatta, başta Rode olmak üzere, futbolcuların da performansı artacaktır ve daha da hırslanacaktırlar diye düşünüyorum...
                Şöyle koca koca yazayım.

İNŞAALLAH....

Yorum

• Nuri Bekar'ın 1 saat önce kulübün youtube kanalı üstünden yaptığı canlı yayında Sosa salonda çalıştı, Zargo ve Kamil Ahmet de düz koşu yaptı sakatlıklarından dolayı denildi.

Hosseini de dün milli takımda sakatlanarak oyundan çıktı. Bu ciddi bir sıkıntı manasına geliyor.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim ve Burak atışmasının,genelin aksine, Alanya maçında takıma olumlu yansıyacağını düşnüyorum.

InsaAllah dedigin gibi olur. Aksi halde büyük problemler bizi bekliyor olacak.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Galatasaray'ın durumuna düşmeyiz inşallah. Alanya'ya 6 atıp gelip bizden 4 yedi adamlar.
                      Biz de 4 attık , umarım rehavet durumu oluşmamıştır takımda , zira Alanya maçı çok daha zor olacak
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Hosseini milli takımda sakatlanmış
                        Mustafa Akbaş bugünki antremanı yarıda bırakmış
                        Toure sakatlıktan döndü ve düz koşu yapıyor

Tabi bunların ciddiyeti belli değil
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Tolga Sağlam 🇹🇷‏ @TSaglam61
                          Trabzonspor'da bugün antrenman sonrası Rafet El Roman futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burak Yılmaz ise fotoğrafa gitmeyerek yan kapıfan antrenman sahasını terk etti.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolga Sağlam 🇹🇷‏ @TSaglam61
                            Trabzonspor'da bugün antrenman sonrası Rafet El Roman futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burak Yılmaz ise fotoğrafa gitmeyerek yan kapıfan antrenman sahasını terk etti.
                            Ortaokul ergen triplerine devam dostum.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Rüyamda 3-2 yeniliyorduk, ama mac kendi sahamizdaymis.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rüyamda 3-2 yeniliyorduk, ama mac kendi sahamizdaymis.
                                Ben de 1-3 yenildiğimizi gördüm. Biz de iç sahada oynuyorduk.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X