Takimin en zayif olduğu bolgenin değişmesi için, tek başıma da olsa sesimi gür bir biçimde cikariyorum.
Onur 3 yildir rezildi, takim da rezildi de kimse suçu kova kalecimize konduramıyordu.
Bu sene takim gercekten iyi ve ümit veriyor bana ilerleyen haftalar adina.
Onur düşmanlığım filan yok.
Ligde ilk 5 siraya oynayan takimlar haric 38 yasina kadar her takimda ekmek yer.
Olay bu kadar basit.
Psikolojik vaka sizin gibi kalecılığı unutmuş adami savunanlarda.
Geçmisten cikin.
Yil 2018..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
senin durumun performansla falan alakalı değil iki lafından biri onur bu başka bişey. hırs yapmış durumdasın ciddi psikolojik destek alman gerekir. mesela önceki mesajımada alıntı yapmışsın orada onazi hatasının abartı olduğunu vurgulamak için onur kelimesini yazdım hemen bi bakış açısı hemen bi kompozisyon takıntılı olma
Enesim insallah dehset oynar da beni utandirir su yazdiklarim icin ama gram ümidim kalmadı artik.
Bu aksam Yazicinin gecesi olacak gibi hislerim var.
Insallah da kazanacağız.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana da Nwakaame yine maçı alacak gibi geliyor Uğurum hadi bakalım 1-4 bitecek hissi taşıyorum...
Biz ne zaman maçta eveleyip gevelemeye kalksak puan kaybediyoruz. Çıkıp önde basacaksın, 25-30 dk da maçı bitireceksin. Kararlı olmak lazım. Sahaya kazanmak için çıktığını belli edeceksin.
En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 18:52.
Biz ne zaman maçta eveleyip gevelemeye kalksak puan kaybediyoruz. Çıkıp önde basacaksın, 25-30 dk da maçı bitireceksin. Kararlı olmak lazım. Sahaya kazanmak için çıktığını belli edeceksin.
Alanya 4 defansif orta saha ( Ceyhun Sackey Maniatis Efecsn) önlerinde Villafanez Cisse
Djalma Campos'u göremedim
Mükemmel
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum