Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 24.Hafta l Trabzonspor 0-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Keyfimiz yok ama ufak bir bilgi vereyim.

Fatih Erbakan Trabzonspor'ludur. Hatta rahmetli babası Başbakan olduğu dönemde aldığımız Başbakanlık kupası sonrasında mikrofonlara "Oğlum da Trabzonspor'lu en çok o sevindi" şeklinde konuşmuştu...
    trabzonsporluysa gelip takımını destekler.. ya da farklı mecrelarda bunu hissettirir.. benim o kısmına bir lafım yok.. fakat şehre gelen her siyasetçinin boynuna atkı asmayı gelenek hale getirmek bu kulübün algısını akhisarspor seviyesine çeker.. ben hiç bir mitingde 3 büyüklerin atkısını takan siyasetçi görmedim.. ama fanatik derecede onları destekleyen hatta kulübün neferi gibi çalışan siyasetçilere sahipler.. mehmet ağar gibi, egemen bağış gibi, abdurrahman arıcı gibi.. en nihayetinde beyefendi gibi..

bu camia bir çok siyasetçiyi bakanlığa taşıdı.. ama onların bu kulübe siyasette ne verdikleri tartışılır.. bizim mevcut siyasetçilerimiz sadece kırmızı kart şovu yaptılar mecliste.. şike sürecinin tutanakları mevcuttur..

arkadaşın biri yaşın kaç falan demiş de 90 yılından sonraki siyasi tarihi de dün gibi bilirim..
    En son memozcan tarafından düzenlendi; 06.03.2018, 21:27.
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Herkes zaten maç öncesinde kaybetmeye şartlandigi için pek umursamadı ama dün Trabzonsporun 1 penaltısı ve bir de net gol şansını engellemekten dolayı BJK nın kırmızısı verilmedi.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nereden tutsak elimizde kalıyor S.G. seviciligi yüzünden kaybetmemize uzulmeyenlermi dersin bjk taraftarı fb ye sovunce alkislayanlarmi dersin daha sedat peker pankartini unutmamisken bu sefer diğer kale arkasında başka bir mafya babasının pankartini acanlarmi dersin yoksa bize ersun yanali bile özleten rıza calimbaymi dersin ve daha bir sürü sey

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar kafanız mı güzel neden burak bilerek sarı görsün?neden bjkye bilerek yenilelim? gslıların bazıları ağlamış yok efendim Trabzon gs maçlarında aslan kesilirmiş ne alakası var?

Mevzu belli kadro kalitemiz belli ve gücümü zbelli hoca belli yönetim belli biz alakası yerlere saldırıyoruz sonra şampiyonluk bekliyoruz başarı bekliyoruz
          Millet bunu anlamak istemiyor .Yahu tarihimizin en iyi kadrosu diyorlarda ,en baştan beri bu kadronun en rezil kadrolardanbiri olduğunu söyledim.Sol bekin berbat,sağ bekin berbat,forvetin bir burak orta sahan Yok ,defansın YOK.SOL AÇIK YOK.BU KADROYU KURUPTA UTANMADAN TARİHİMİZİN EN İYİ KADROSU DİYENLERİN BİN KERE CEZASINI VERSİNLER.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şu açıklama dahi karşı karşıya kalınan vehameti açıklamaya tek başına yeter:

"... bir sol açığım bile yok, anlıyor musun" (hadi gülümse)

Çapsız ellere kaldık...

"bu takımı ben kurmadım"

Vay paracı...demek sezon sonuna kadar beleşe geldin...

"seneye kendi adamlarımı transfer.... "

Hay sana o fırsatı veren de verecek olanın da sezon açılışında ayaklarının altını öpsünler...

(gık yok yukarıda)
            REKLAMLAR iyi geldi beee, zincire bi halka daha ekledik...
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İnşallah gecer bunlar ama birilerini bunları haykırmalı ve cidden satılmasını istiyorumm.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Millet bunu anlamak istemiyor .Yahu tarihimizin en iyi kadrosu diyorlarda ,en baştan beri bu kadronun en rezil kadrolardanbiri olduğunu söyledim.Sol bekin berbat,sağ bekin berbat,forvetin bir burak orta sahan Yok ,defansın YOK.SOL AÇIK YOK.BU KADROYU KURUPTA UTANMADAN TARİHİMİZİN EN İYİ KADROSU DİYENLERİN BİN KERE CEZASINI VERSİNLER.
                Fenerin kadrosu mu iyi yoksa bizim kadro mu?Gs kadrosu gibi dar bir kadro mu değil.
                Bjk kadrosu dışında bizden iyi kadro yok ama sorun şurda bu kadrodan verim alacak yönetim ortadan ikiye bölündü,kadroyu kuran Ersun Yanal profesyonellikle ruhsuzluğu birbirine karıştırdı.
                Çok üst düzey futbol,taktik dehası Hocalarla yarışmıyoruz,geçen yıl Yılmaz Vural'ın play off'tan taşıdığı,bu sene Tamer Tuna ile yönetilen kadrolardan geri mi yani? Hayır değil ama onlar için süper bir başarı olan 5 veya 6.lık senin için kriz sebebi,motive olamıyor ne yönetim ne takım ne taraftar.
                İşte bu sebepledir ki kadro kötü geliyor bize ama benim gördüğüm en geniş kadro,eğer bu kadroyu yönetiblseydik,yönetim ben kadroyu kurdum,paralarını öderim gerisi Hoca'nın işi kolaycılığına kaçmasaydı bu halde olmazdık.

Asıl olan yönetmek,bu kadar üst düzey adamı alıp,takım içinde yerli çetesine kurban edersen böyle patlarsın.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fenerin kadrosu mu iyi yoksa bizim kadro mu?Gs kadrosu gibi dar bir kadro mu değil.
                  Bjk kadrosu dışında bizden iyi kadro yok ama sorun şurda bu kadrodan verim alacak yönetim ortadan ikiye bölündü,kadroyu kuran Ersun Yanal profesyonellikle ruhsuzluğu birbirine karıştırdı.
                  Çok üst düzey futbol,taktik dehası Hocalarla yarışmıyoruz,geçen yıl Yılmaz Vural'ın play off'tan taşıdığı,bu sene Tamer Tuna ile yönetilen kadrolardan geri mi yani? Hayır değil ama onlar için süper bir başarı olan 5 veya 6.lık senin için kriz sebebi,motive olamıyor ne yönetim ne takım ne taraftar.
                  İşte bu sebepledir ki kadro kötü geliyor bize ama benim gördüğüm en geniş kadro,eğer bu kadroyu yönetiblseydik,yönetim ben kadroyu kurdum,paralarını öderim gerisi Hoca'nın işi kolaycılığına kaçmasaydı bu halde olmazdık.

Asıl olan yönetmek,bu kadar üst düzey adamı alıp,takım içinde yerli çetesine kurban edersen böyle patlarsın.
                  Gs ve şikecilerin yanısıra başskşehir ve hatta sivas'ın kadrosu bile bizden iyi. Fiyat performan oranı lişe bskıldığında da dipteyiz
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 06.03.2018, 22:20.

Yorum

• Bu teknik direktörlerin en uyuz olduğum acıklaması "bu takımı ben kurmadım" dır. Kardeşim sen takımı kurmadın da sözleşme imzalarken hiç kadroya bakmadın mı? Madem başarısız olacaksın, kadroyu beğenmiyorsun niye sözleşme imzalıyorsun? Yani bu laf bana şunu çağrıştırıyor resmen, " evde boş boş oturacağıma gideyim antrenör olayım, en azından para kazanırım" Ama sorun rıza nın bu kafada olmasında değil.bu kafadaki bir adamı, tarihin en büyük vizyonistinin antrenör olarak bu takımın başına getirmesidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Benim için zaten şampiyonluk gibi beklenti söz konusu değildi
                      4.sırada dahi bitirebilmek başarı idi
                      Bu yüzden yenilmek artık koymuyor bana Bjk bizim için bir rakip değil.Bizden geçti artık arkadaşlar
                      Bizlerin rakipleri sıralamamızda 5.için yarıştığımız rakiplerdir. Bu rakipler hep değişir geçen sene Antalya olur bu sene Sivas-Kayseri olur seneye bir başkası ama biz hep aynı yerdeyiz.
                      Bu klüp yapabileceği en yüksek başarı Avrupa kupası çeyrek final kadar çıkabilmek ve Türkiye kupası alabilmektir.
                      Ben 2011 de bıraktım umutlarımı
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs ve şikecilerin yanısıra başskşehir ve hatta sivas'ın kadrosu bile bizden iyi. Fiyat performan oranı lişe bskıldığında da dipteyiz
                        Aynen katılıyorum.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biz çıktıktan sonra çalmak suretiyle ele geçirmişlerdir ama kabahatin büyüğü yine bizde içerde o kadar beşiktaşlı varken niçin pankartını toplamazsın
                          çocukça saçma sapan işler
                          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor- Beşiktaş maçından sonra Beşiktaş taraftarları Trabzonspor Çılgınlar Grubu pankartlarını ele geçirdi.

Hırsızlık İstanbul'un üç kız kardeşinin ruhunda var.

Çalmadan duramıyorlar!!!

O kadar delikanlılar ki(!) yüzlerini korkudan gösteremiyorlar bile...
                            En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.03.2018, 09:15.
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ... Trabzonspor takımı adeta yaşlanıp çöküntü günlerini yaşayan bir ileri yaşlı adam görüntüsü ile ...
                              Çöküntü yaşayan sadece futbol takımımız değil. Yıllardır süregelen ali cengiz oyunlarına yöneticilerimizin basiretsizlikleri eklenince ruhumuz çöktü. Konu Trabzonspor olunca kendimi piri fani hissediyorum...[
                              En son Adem CAKIR tarafından düzenlendi; 07.03.2018, 09:58.
                              .
                              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                              .

Yorum

• Merak edenler için yazım: https://twitter.com/bordomavinet/sta...029705729?s=21
                                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X