Haydi Bismillah!
TSL 24.Hafta l Trabzonspor 0-2 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Rodallega'nın maçı olur yazın bir kenara şu tinercilere darbeyi vurup şampiyonluk etmeliyiz geçen sene gs ye yaptığımız gibi -
Bu hatalarla,kaçırılan firsatlarla bizi harcarlar bu defa.Ofsayt kralı Burak da yok,bakalım neler olacak.Yorum
-
maalesef yeniliriz.
Hoca değişirse belkiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
Damdoy'a sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan?
Damdoy demiş ki ; Onu bunu bilmem koyar geçerim.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Puan almak için 2 gol şart. Galibiyet istiyorsak da 3 gol atmamız lazım. Özellikle Alanya maçında ceza sahası çevresini aşırı boş bıraktık. BJK maçında böyle bir hataya düşersek Babel ve Talisca kolay kolay affetmez. Tabii bir de Vagner Love kabusumuz var ki onu durdurmak da ayrı sıkıntı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Caner, Medel, Adriano ve Tosic ceza sınırında. Bizim için en kötü durum uzaktan şutlarında isabeti yüksek Talisca'nın oynayacak olması. Bunun dışında onlar için Fb maçının zorluğunun ve stres seviyesinin yüksekliği gereği elbet kırmızı kart görecek ya da sarı kart görüp bize karşı oynamayacak oyuncuları onların da olacaktır.
Oyun anlamında Gs karşısındaki oyunumuzu oynayabilirsek galip geliriz. Bjk bu hafta çöküşün sürdürür peşi sıra.En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 24.02.2018, 21:52.Yorum
-
Burak yokken Hugo ve Damdoy çift çıkmalı zaten ikisini toplasak bir golcü etmiyor.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
N'Doye ve Hugo aynı anda sahada olmalı. Ama hocamız korkaklık yapıp ilk yarıyı çöpe atacaktır.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum