düzeltme.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 24.Hafta l Trabzonspor 0-2 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Vallaha hiçbir zaman aşırı öz evlatçı olmadım ama şu anda yapılacak en doğru hamle bu görünüyor.İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra bi b..k olmayacak zaten.. Çıkar altyapıdan 3 tane futbolcuyu ilk 11e koy Kötü de oynasa oynat..Seneye hazırla. Abdükadir Yusuf Okay üçlüsü üzerine kur takımı .. En kötüsü bu kadar olur zaten
Okay'ı elde seneye de tutabilsek de Yusuf,Abdulkadir gibi altyapıdan 2-3 gençle daha etraflarını donatabilsek.
Yorum
-
Hoca ne yapıyor ? Elinde iki tane uçurtma kanat oyuncusu varken bile tekiyle oynuyor. Diğer kanada mutlaka top tutup oyun kuracak bir iç oyuncu kullanıyor( Olcay gibi sol iç,yada Damdoy'u deniyor)
Bu Sosa sağ iç oynar hatta kariyerinde bu kanatta oynamışlığı da var yanlış bilmiyorsam. Son maçlarda gayet de güzel pres yapıyor.
Olcayın yerine sola Abdulkadiri alıp Sosayı sağa atıp Yusufu forvet arkası oynatmayı daha akıl edemedi hocamız. Kapasite bu adamdaki. Her maçtan sonra kadro bu ben kurmadım diye ağlıyor resmen.
Alt yapıdan o kapasitede varsa 2 oyuncu daha alsın kadroya,20-30 dakika şans versin bari. 1 oyuncu daha çıkarsak kardır.En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 06.03.2018, 09:54.
Yorum
-
** Kulüp rezil durumda. Takım sürünüyor. Tribünlerde her şeye rağmen 30000 civarı taraftar var. Şu durumda bile yönetimi istifaya davet eden cılız sesler. Satılmış taraftar grupları ellerinde çiçek misafir takım taraftarının "oley"lerini dinliyor.
** Bir atımlık mermisi olan takım öyle ya da böyle saha da var oluş mücadelesi verirken sözde yönetim özde soytarı topluluğu hakem bozgununa tek kelam edemiyor.
** Tribünleri küskün, yönetimi olmayan kendi halinde bir takımda beraberliklerle mutlu olan bir teknik direktör.
Allah bugünlerimizi aratmasın. (Amin)...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Riza calimbay suan trabzonsporlulari anlamiyordur sonucta kendi söylemiyle süperligin en iyi futbol oynayan takimina yenildik diyordur.. Antromandada oyunculari böyle motive edecektir cocuklar büyük takima yenildiniz takmayin üzülmeyin diyecektir olcayda ordan gelme oldugu icin gururlanacak alkislayacaktir rizayi sonra büyük takimlarda oynamis tarz yapan servet cetin takimla birlikte kosulara devam edecek.. Yazdiklarimin hepsi aynen oluyor kesinlikle buna inaniyorum artik.. Trabzonsporda oynayan takimin yarisindan cogu trabzonsporun büyüklügünü bilmiyor.. Trabzonsporun hocalarinin akli istanbuldayken oyuncularinin cogu fanatik sekilde istanbul takimlariyla yanip tutusurken nasil basari gelsin? Kuckaya million eurolar veriliyor instigramda ac milan resimleri paylasiyor akli fikri orda.. Sosa aslinda büyük bir sifir biz büyütüyoruz elimizde iki pass pes pese verebilecek oyuncumuz olmadigi icin gözümüze hos geliyor hasret kalmisiz iki pass verebilen oyunculara.. Jajayi hatirlatmak istemem fakat yasli icki komasinda olan bir jaja suana dek 7 gol 8 asist yapmisti.. Ayrica daha cok daha ucuzdu.. Sezon sonunda yeni baskan yeni hocayla birlikte trabzonsporumuzda oynayan gereksizleri göndermek lazim yerlerine genc dinamik ac trabzonsporlu veya trabzonsporun büyüklügünü bilen süperligde oynayan oyunculari almak gerekiyor bunlarin basinda kayserisporun bir kac oyuncusu var kasimpasadan trezeque, basaksehirden kerim frei sivassporda bir genc cocuk daha var ismini unutum böyle oyunculari toplamak gerekiyor basarida böyle gelecekse gelsin maliyet yönündende rahatlariz yaslilari gönder gitsinler hedefsiz oyuncudan ne olur? Trabzonsporun hocasida trabzonsporun büyüklügünü bilmeli veya en büyük trabzonspordur diyebilmeli genc dinamik karizmasi olmali oyuncular titremeli.. Yapacak cok is var da baskanimiz suan olmadigi icin yapilamiyor.. Ligin bitmesini malesef plansiz sekilde izliyerek bitmesini beklicez.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
En büyük hatayı başkanda görüyorum. Gerçi onun kendisini hala o ünvanla tanımladığına inanmıyorum. Ötekiler zaten balık baştan kokarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiza calimbay suan trabzonsporlulari anlamiyordur sonucta kendi söylemiyle süperligin en iyi futbol oynayan takimina yenildik diyordur.. Antromandada oyunculari böyle motive edecektir cocuklar büyük takima yenildiniz takmayin üzülmeyin diyecektir olcayda ordan gelme oldugu icin gururlanacak alkislayacaktir rizayi sonra büyük takimlarda oynamis tarz yapan servet cetin takimla birlikte kosulara devam edecek.. Yazdiklarimin hepsi aynen oluyor kesinlikle buna inaniyorum artik.. Trabzonsporda oynayan takimin yarisindan cogu trabzonsporun büyüklügünü bilmiyor.. Trabzonsporun hocalarinin akli istanbuldayken oyuncularinin cogu fanatik sekilde istanbul takimlariyla yanip tutusurken nasil basari gelsin? Kuckaya million eurolar veriliyor instigramda ac milan resimleri paylasiyor akli fikri orda.. Sosa aslinda büyük bir sifir biz büyütüyoruz elimizde iki pass pes pese verebilecek oyuncumuz olmadigi icin gözümüze hos geliyor hasret kalmisiz iki pass verebilen oyunculara.. Jajayi hatirlatmak istemem fakat yasli icki komasinda olan bir jaja suana dek 7 gol 8 asist yapmisti.. Ayrica daha cok daha ucuzdu.. Sezon sonunda yeni baskan yeni hocayla birlikte trabzonsporumuzda oynayan gereksizleri göndermek lazim yerlerine genc dinamik ac trabzonsporlu veya trabzonsporun büyüklügünü bilen süperligde oynayan oyunculari almak gerekiyor bunlarin basinda kayserisporun bir kac oyuncusu var kasimpasadan trezeque, basaksehirden kerim frei sivassporda bir genc cocuk daha var ismini unutum böyle oyunculari toplamak gerekiyor basarida böyle gelecekse gelsin maliyet yönündende rahatlariz yaslilari gönder gitsinler hedefsiz oyuncudan ne olur? Trabzonsporun hocasida trabzonsporun büyüklügünü bilmeli veya en büyük trabzonspordur diyebilmeli genc dinamik karizmasi olmali oyuncular titremeli.. Yapacak cok is var da baskanimiz suan olmadigi icin yapilamiyor.. Ligin bitmesini malesef plansiz sekilde izliyerek bitmesini beklicez.
Yorumlara büyük ölçüde katılıyorum, Kucka ve Sosa meselesi hariç. Bu tip adamlar profesyonel oyuncular, bizi küçük gördüklerinden değil ama eğer yönetimden teknik ekibe, oradan oyunculara sirayet eden umursamazlığı görürlerse motivasyon kaybı yaşarlar. Yine bir şekilde oynarlar ama en iyi performanslarını alamazsın. Hedef vermen ve gerçekçi şekilde hissettirmen gerekiyor.
Trabzonspor'un hele de kadrosu tam olarak oturmuş değilken böyle yüksek maliyetli transferler yapmasına karşıyım, ama bu adamlar alınmışsa değerlendirilmeli.
Diğer tüm yazılanlara katılıyorum. Takımın büyüklüğünü hissedip buna inanmayan bir ekip oyuncuları bu misyonla motive edemez. O motivasyon ve anlayışa sahip olamaz. Öncelikle bu sorunu halletmemiz gerekiyor.
Yoksa yıldız almak, maliyetli transfer yapmak ayıp değil. Takımın öyle bir açığı vardır ki oraya o transferi yapar M'bia gibi adamı ön liberoya alarak nokta atışı yaparsın, o transfer de sana şampiyonluk getirir.
Ama sıfırdan kurulan takıma 4-5 yüksek maliyetli oyuncunun çöküşe getirme riski var.En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 06.03.2018, 10:35."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
70 metrede oynayan hiçbir takım başarılı olamaz.. olmayacaktır... asıl sorunumuz bu bizim vasat güçsüz iki bek ve ağır iki stoper yenildiğimiz maçlarda defomuz nasıl ortaya çıkıyor görüyoruz.. akhisar, alanya,beşiktaş kendi sahasında bu takım neden yenildi tandem yüzünden pereira,novak, durica, hubo, uğur, akbaş, kamil bu adamlarla ancak orta sıralara oynarsın.. çok ağır ve savruk defansa kaleciliği zihninde bitirmiş kaleciyi de ekleyince sonuç kaçınılmaz oluyor.. pereira ile neden sözleşme uzatıldı inanılır gibi değil.. akhisarın kayserinin kasımpaşanın sağ bekleri bizim bekten iyi aslında bu durum her şeyi açıklıyor... hubo ve novak seneye stoperde iki iyi yedek olarak kalabilir ama bu takıma 30 metrede top oynacak iki stoper, bir sol ve sağ bek lazım.. çok açık ve net... onura da güle güle denilip güçlü ve psikolojisi düzgün kaleci almamız şart. bizde iki as kalecinin mental sorunları var.. dün kaleci degaj yapıyor durica ve hubocan (doğal olarak kalecinin degajının orta sahayı geçmyeceğini bildiği için) ceza çizgisinin önünde bekliyor.. durum o kadar vahim ki.. diğer maçlarda bile üçlük olur bu takım berbat bir formatta oynuyoruz..
Yorum
-
Bir takımın başarılı olması için en başta ciddiye alınan futbolcuya güven veren bir yönetimin olması gerekir.
Yıllardır bunu sağlayamıyoruz.
Herkes parasını alıp işine bakıyor. Bugün var yarın yokum diyor.
Empati yapın. Böyle bir ortamda kalmak istermisiniz.
Yoksa kendinizi kanıtladığınız an bu fırsatı değerlendirip gitmek mi istersiniz.
Abdulkadir Yusuf şuan seçim arefesinde.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum