Fenere neden kufur edılıyor bjk oley cekıyor ses yok !!! Kusura bakmayın ama beter olmayı hekediyoruz ben trabzon seyircisi kadar kuru kafa bir topluluk gormedim deil 35 135 sene bile şampiyonluğu haketmiyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 24.Hafta l Trabzonspor 0-2 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
rıza yaramaz yönetim yaramaz neden kaybettik?
çok basit geri dörtlü ve kanat forvet olmamasından
burak olsa da bu maçları alamayız
sorunumuz golcü değil stoper ve kanat forvetimizin olmaması
babel gibi adam var avrupada para kıyıp alırsın bir de geri dörtlü alacaksın bu işler böyle
geri dörtlü komple yenilenmeli felipe novak ise rotasyona çekilmeli seneye
Yorum
-
Konraatak oyuncusu top tutamaz birşey edemez. Boş buldu mu atar. Bizim takımda da boş pozisyon bulamayacağınız göre gitsin bir Anadolu takımına.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehügo bence transfer edildikten sonra yedek bekletilince kafaca bitmiş.yoksa kötü bir oyuncu değil.
Yorum
-
Daha cok Kucka degisikligi diyelim ona. Riza orta sahayi teslim etti.İlk olarak Giuliano tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Negredo değişikliği maçı ne hale getirdi. Bir oyuncu resmen maçın kaderini değiştirdi.
Yorum
-
premier lige kapak atan belli bir seviyedeki her topçu oradaki takımlar arasında döner durur anca teneke olduğu anlaşılan adam akhisara gelir.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeneke oyuncu ne premier ligde ne de kolombiya milli takımında oynayabilir
kolombiya, türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde menejeri iyi olan her adam milli takımda oynayabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum