Bu arada Batalla'nın Abdülkadir'e vurduğu diz darbesiyle ilgili yorumları izledim aspor'da. Kart yok falan dediler, yok Batalla kendini korumak için ayağını kaldırdı yok Abdüş'ü görmedi falan dediler. Abdülkadir altta kalıyor falan filan dediler. Alakası yok. Abdülkadir'in geldiğini fark ediyor ve bilerek diz darbesi vuruyor. En az sarı kart verilmeliydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bence Akbaş sol tarafta oynayabilir bize acil stoper lazım hem de sağlam 2 stoper neden biliyor musunİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam devre arası bir sol bek alırım, stoper almam.
Hubocan, Uğur, Durica ve Akbaş var elinde. Üstelik kadro şişkinliğinden bahsediyorsun. Sol bekin alternatifi yok ve çok formsuz.
Akbaşı solda oynatırsan 4 lü savunmadan 3 lü savunmaya geçip orta sahayı güçlendirebilirsin@ okşoholu
Yorum
-
Altın değerinde bir 3 puan daha hanemize yazdırarak hem geceyi hemde puan tablosunu güzelleştirdik.
Maça geçersek dirençli bir rakiple oynadık dolayısıyla pozisyon bulmakta zorlandık böyle rakipleri açmak için orta saha da topu daha organize şekilde dolaştırmamız gerekiyor.
Her ne kadar kazanan haklıdır görüşüne katılsamda kendimce sahada bazı yanlışlar gördüm.Öncelikle ilk eleştiriyi Rıza hocaya yapacağım kasımpaşa maçında fena işler yapmayan kucka,onazi ikilisini bozması yanlıştı yapması gereken onlarla başlamaktı kötü oynayan olursa o zaman Okayı sahaya sürerdin bu şekilde taktik gereği oynatmadım diyerek önceki maçta iyi oynayan oyuncuyu kesemezsin,böyle yaparsan forma rekabetinden bahsedemezsin ve forma adaletini sağlayamazsın.
İkinci eleştirim kuckaya seni buraya gençlere örnek olasın diye getirdik gençleri ite kakasın diye değil hareketlerine dikkat et.İdmanlarda belkide o pozisyonu kuckanın vurması şeklinde çalışılmıştır belkide pozisyonda kendi kafasına göre hareket eden yusuf hatalıdır ama hiçbirşey takım arkadaşını sahada rencide edecek hareket yapmanı gerektirmez.Haklıyken haksız duruma düşme.
Gelelim gecenin güzelliklerine öncelikle gecenin en güzeli taraftarımızdı üzerine düşeni fazlasıyla yaptı oyuncularımızı sürekli diri tuttular.Gol yemediysek bunda futbolcusunun konsantrasyonununu yüksek tutmasını sağlayan taraftarın payı büyük.
Bir başka güzel şey ise yusufun golüydü iki hafta önce goller kaçırdığında söylemiştik bugün atamadı ama yarın atacaktır diye çünkü kumaşı kaliteli, skora etki eden oyuncu önemli oyuncudur.
Takım halinde iyi işler yaptık hubocan savunmada iyidi.perreira form grafiğini her geçen gün arttırıyor.Uğur ve mas da üzerlerine düşeni yaptılar.orta saha da Okay ve kucka iyi mücadele etti,Yusuf iyidi,Burak gününde değildi fakat yine de çalışkandı.Abdülkadir ise sahanın en genci ama oyun görüşü olarak sahanın en tecrübelisi gibiydi.Ndoye biraz etkisiz kaldı ama onun bi suçu yok sprinter özelliği olmayan oyuncuya hem hücuma çık ceza sahasına gir hemde orta saha çizgisinde alanını kapat görevini yüklersen bu performansı normal.
Uzun zamandır hakemlerden bahsetmiyorduk anlaşılan o ki birilerini yavaş yavaş tedirgin etmeye başladık sahadaki maşa, maçı berabere bitirtmek için elinden geleni yaptı bursayı oyunun içinde kalmasını sağlamaya çalıştı asıl amaç belliydi bursa Trabzon siz kardeş kardeş 4.lük ile 6.lık arasında dolaşın,İstanbul takımlarının arasında ne işiniz var der gibiydi.Yönetim bu konu da üzerine düşeni yapmalı.
Son olarak Karabük maçına yönelik oyunculara birşeyler söylersem gerginlikten uzak olun aşırı şekilde maçı kazanma isteğiyle sahada birbirinizi kırmayın üzmeyin sahanın içinde herkes eşittir.Birbirinize sahip çıkın o zaman başarı kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Bence tam tersi Akbaş-Hubocan ikilisi stoper oynamalı. Ben iyi olduklarını düşünüyorum ikili olarak. Akbaş bekte çok aksıyor. Sol bek de Perreira gibi çalışsa çok etkili bir hücum daha izleriz. Mas çok pasif.İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Akbaş sol tarafta oynayabilir bize acil stoper lazım hem de sağlam 2 stoper neden biliyor musun
Akbaşı solda oynatırsan 4 lü savunmadan 3 lü savunmaya geçip orta sahayı güçlendirebilirsinEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 10:42.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Herkese mutlu pazarlar, takım yendikten sonra güneş bir başka doğuyor. Herşey iyi güzel gidiyor ligi GS'nin üzerinde tamamlayacağımıza eminim. Bu haftadan sonra tüpçünün oyunları başlayacaktır. Rakiple birlikte aynı dün akşamki gibi 15 kişiyle mücadele edeceğiz.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Opet Davasından 50 milyon TL'e mahkum etmiş mahkeme bizi. Bir tane transfer yaparsak şükredin bence. Bir stoper yeter bize zaten, Ama ne yapıp edip sosa, bongondo ve Volkan, ve Batuhan da kiralık olmak üzere mutlaka oyuncu yollanmalı ve kadro şişkinliği azaltılmalı diye düşünüyorum.En son Ahmet Taşçı tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 11:00.
Yorum
-
Necmi PerekliTrabzon mutlu etti
Bir müddet ABD'den izleyebilme fırsatını bulduğum Trabzonspor'u daha derli toplu gördüm. Aldığı sonuçlar ve topladığı puanlarla Trabzonspor hem ligde eski itibarına ulaştığını hem de puan tablosundaki yeri beni mutlu etti.
Rıza Çalımbay'ın takıma kazandırdığı moral motivasyon ile oyundaki dengeli adam değişikliğinin meyvelerini yavaş yavaş aldığını bundan sonra da bu grafiğin giderek yükselebileceğini gözlemledim. Dünkü maça dönersek;
Anadolu'nun süper ligde şampiyonluk kupası kaldırmış iki takımı arasındaki maçın zevkli ve kaliteli olduğunu söylemekten zevk alıyorum. Hele ikinci yarıda ortaya konulan mücadele dolu ve diğer yandan pozisyon zenginliği seyredenleri keyiflendirdi.
Trabzonspor attığı bir golle aldığı üç puanı ve performans farkı ile bu puanı bu skorla hak ettiğini söylemeliyim.
Trabzonspor geri dörtlü savunma hattı sağlam bir yapı gösterirken sağ ve sol bekte Pereira ve Mass ilk geldikleri günlerdeki performansı yakalamışlar.
Orta bek ikili Uğur ve Hubocan doğrusu oyunda savunma prensiplerinde senkronize bir görüntü ortaya koymakla savunmanın sağlam ellerde ve doğru tertipte olduğunu gösterdi.
Yusuf-Abdulkadir- Pereira ve Okay sadece sağ tarata çok iyi fakat bunların sahadaki simetriği sol parselde aynı kombinasyonu ve senkronizasyonu sağlıyamadıkları için takım biraz topal görüntü verirken Yusuf'un ve Abdulkadir'in fazla yorulduklarını biz fark ederken Rıza hoca da bunları görüp gerekli değişiklikleri yapıverdi. Üç pozisyondan ikisini penaltı mı değil mi diye tartışabilirsiniz ama biri mutlak penaltıydı!
Artık beşte beşi gören Trabzonspor'un gelecek hafta altıncı galibiyetle yarı kapatması çok yerinde olacaktır.
.
Yorum
-
Bu saatten sonra Ersun'u kendi öz oğlu bile destekleyemez Trabzonspor konusunda..İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kazanınca "Ersun'un kurduğu kadro" diye ortalığa dökülenlerin olmaması, en az galibiyet kadar güzel. Maymun üçüncüde gözünü açtı galiba.
O derece takıma zarar verdi.
Belki Rıza hoca da sampiyonluk hedefi için uygun bir profil değil ama en azından çalışkan ve gerçekten adaletli.
Burak'i da biraz kötü oynadı mi oyundan alabilse, o zaman hiç kızmayacağım kendi adıma.
Sezon sonuna kadar görelim.
Rıza hocanın da eşik maçları içerde oynayacağımız Fener, Bjk ve Basaksehir müsabakaları olacak.
Eğer o maçlarda bize gelecek adına umut verirse, seneye de yola devam edilmesi taraftarıyım.
Yok kötü geçerse ve oyunumuz yine çoğu kesim tarafından begenilmezse, seneye bir çılgınlık yapıp Sumudica ile anlaşılmasını isterim.
Ben çok beğeniyorum Kayserinin hocasını. Gercekten Lucescunun gençliği gibi. O adam büyük bir takımla bu ligde büyük başarılar kazanır.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Güzel yerden yakalamışsın.Evet yılların değiştiremediğimiz gerçeğiydi...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kazanınca "Ersun'un kurduğu kadro" diye ortalığa dökülenlerin olmaması, en az galibiyet kadar güzel. Maymun üçüncüde gözünü açtı galiba.
Buna ilişkin şu da söylenebilir."İnsan yönetmek,karakter,iş ahlakı..."
Şimdi Beinsports Haber'de Tofaş Basketbol Başantrenörü Orhun Ene' yi izliyorum...:" Sporcularımızda mental sorunlar var. Tofaş olarak ilk haftalarda alınan başarılı sonuçlar üzerinden tüm sezon heba ediliyor.Başarılı birkaç maçtan sonra sporcu adeta tüm sezon yatıyo...Bu birkaç maçlık sonuçlar üzerinden başarı hikayeleri anlatılıyor...halbu ki Tofaş olarsk çok daha farklı noktalara gelebiliriz..." minvali insan psikolojisi,mental yapısı üzerine bir eleştri / özeleştri getirdi.
Orhun Ene doğru tespit yaptı Bu birçok Anadolu klubünde böyle.Bizde de...
Peki İstanbul takımlar? Onların farklı,ekstra motivasyon kaynakları ( şehir,yönetim,hakem,medya...) var.
İşte bizde Hoca' nın,yönetimin önemi bir kat daha ortaya çıkıyo...
EY gibi sallamayanlar ile Rıza Çalımbay gibi " gayret" edenler.( kapasite yetmeyebilir.farklı mevzu)
Sporcuyu bizim gibi klüplerde motive çok daha zor,ekstra efor gerektiriyor.
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Trabzon kazanınca hayat bir başka güzel..
Tebrikler TAKIM.
Bu arada A.Ömür;
Ula saa helal olsun.
İleride geride..
Top çalıyor top dağıtıyor.
Kafa topu...
Adam heryerde
Sırf seni izlemek için bile kahveye gidebiliyor insan...
Yorum
-
Şuan ki defans oyuncularının yetersizliğinden ötürü biz buna zorlanıyoruzİlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde şu konu var takım kazanıyor eyvallah ama
Her topu buraka atma sistemi kanat oyununu ve takım oyununu
Topa sahil olmayı güçleştiriyor
Doğal olarak baskı yiyoruz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum