Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mobil uygulamadan alıyorsanız öyle gözükmesi normal. İstediğiniz yerden bileti alabilmek için pc’den girip almalısınız.

4 kişi İstanbul’dan gidiyoruz maça. Stat bu maçta en az 32 bin olur. Bu maçı taraftar alacak .
    Heyt be hızına yetişemiyoruz gardaşım
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bu maçta tek korkum le guen elindeki kısıtlı kadroyu iyi kullanıyor bursanın bu seneki en büyük şansı
      ciddiyeti elden bırakmadan oynayalım
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Burak'a özel birşey yapmak lazim, klüp veya taraftar. Zaten o gazla alir maçi.

Yorum

• kaza ile her sey soru isaretine döndü

ins. kral oynayacak durumda olur
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• şaka maka akhisarda tarıhı fark yemesek .
            3-0 lık macta da 4 gol yemeyi becermesek . 31 puanla gs nın 1 puan gerisinde lig ikincisiymişiz şuan .
            61

Yorum

• Takım nedense çok iyi oynamasa da maça çıkarken ben bu maçı kazanırım havası veriyor bu çok önemli bu hava ile ben önümüzdeki 2 maçı da kazanacağımızı düşünüyorum ikinci devre zor fikstür var bakalım ne olacak.
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Icimden bir ses yarista gs ve bjk ile safdisi kalacak ve biz sb ile yarisacagiz gibime geliyor.

Hayirlisi...
                bana da öyle geliyor bjk ve gs deplasmanda hiç yoklar. 25.haftaya kadar her şey netleşir büyük ihtimal
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Heyt be hızına yetişemiyoruz gardaşım
                  Ayıpsın kanka . Senin yerine de bağırırım .
                  2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Fazla havalara uçmadan düzgün ilerleyelim. Hedefimiz kesinlikle ilk 4 olmalı. Takımı baskı altına alıp hayal kırıklığına uğramaya gerek yok. Şampiyonluk çok ütopik şu durumda. Karabük ve Konya deplasmanlarını sıralamaya göre hiç değerlendirmeyin. Bize karşı varlarını yoklarını ortaya koyacaklar küme düşme hattındalar. Keşke bu takımlarla oynayacağımıza Göztepe ve Kayseri gibi takımlarla oynasaydık derim. 3te 3 yaparsak o gazla içerde Fenerbahçe'yi yenersek işte o zaman şampiyonluk lafları dillerde dolaşmalıdır. Ersun Yanal denen adamı vaktinde kovaydık şimdi şampiyonluk hedefimiz yüksek ihtimal olabilirdi.

Neyse bu maça gelince bana göre Bursa çok kötü bir takım dolu tribünler önünde mutlaka kazanamamız gerekiyor. Açıkçası takıma da güvenemiyorum bakalım ne olacak ? Bu arada Şenol Güneş Kayseri ve Göztepe de şampiyonluğa oynuyor dedi. Bizim adımızı anmadı adam bu takımların adı anılıyorsa bizim de anılmamız lazımdı.

Yorum

• GS da puan kaybetse şahane olacaktı ama buna da şükür
                      yarışın içindeyiz
                      Son 2 maçı almalıyız
                      Bursa az gol yiyor, kalecisi iyi
                      Taraftarla kazanalım, coşalım koşalım zirveye adım adım
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maçı da alarak kıvılcımı biraz daha canlandırmalıyız...

Yorum

• Her maçtan önce gelip "bu maç çok kritik" diyoruz. Her maç kritik.

Bundan sonra kritik olmayan bir maç yok. Öyle puan kayıpları yaptık ki beraberliği bile tolere edebilecek durumumuz yok.

Bursa'nın eksikleri var. Aziz Behic ve Kembo yok sanırım. Batalla'yı da Onazi ile kitlersek rahatça alırız maçı...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• o kadar maç kazandık ama halen daha 30 puan bile yapamadık
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bursa'nın şikeciler ile maçını izledim. Futbola dair hiçbir şey ortaya koyamadılar. Resmen rakip kaleye gitmemek için ellerinden geleni yaptılar. Rezillikti kısacası.
                              Bizim maçta da o şekilde performans sergilerlerse kazanmak pek de zor olmayacaktır.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her maçtan önce gelip "bu maç çok kritik" diyoruz. Her maç kritik.

Bundan sonra kritik olmayan bir maç yok. Öyle puan kayıpları yaptık ki beraberliği bile tolere edebilecek durumumuz yok.

Bursa'nın eksikleri var. Aziz Behic ve Kembo yok sanırım. Batalla'yı da Onazi ile kitlersek rahatça alırız maçı...
                              Varsa yoksa Batalla zaten. Başka elle tutulur yanları yok.
                              En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 11.12.2017, 09:11.
                              Hamiş

Yorum

• Kolay maç olacak. Yedeklerle çıksak bile yeneriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X