Takım nedense çok iyi oynamasa da maça çıkarken ben bu maçı kazanırım havası veriyor bu çok önemli bu hava ile ben önümüzdeki 2 maçı da kazanacağımızı düşünüyorum ikinci devre zor fikstür var bakalım ne olacak.
Fazla havalara uçmadan düzgün ilerleyelim. Hedefimiz kesinlikle ilk 4 olmalı. Takımı baskı altına alıp hayal kırıklığına uğramaya gerek yok. Şampiyonluk çok ütopik şu durumda. Karabük ve Konya deplasmanlarını sıralamaya göre hiç değerlendirmeyin. Bize karşı varlarını yoklarını ortaya koyacaklar küme düşme hattındalar. Keşke bu takımlarla oynayacağımıza Göztepe ve Kayseri gibi takımlarla oynasaydık derim. 3te 3 yaparsak o gazla içerde Fenerbahçe'yi yenersek işte o zaman şampiyonluk lafları dillerde dolaşmalıdır. Ersun Yanal denen adamı vaktinde kovaydık şimdi şampiyonluk hedefimiz yüksek ihtimal olabilirdi.
Neyse bu maça gelince bana göre Bursa çok kötü bir takım dolu tribünler önünde mutlaka kazanamamız gerekiyor. Açıkçası takıma da güvenemiyorum bakalım ne olacak ? Bu arada Şenol Güneş Kayseri ve Göztepe de şampiyonluğa oynuyor dedi. Bizim adımızı anmadı adam bu takımların adı anılıyorsa bizim de anılmamız lazımdı.
GS da puan kaybetse şahane olacaktı ama buna da şükür
yarışın içindeyiz
Son 2 maçı almalıyız
Bursa az gol yiyor, kalecisi iyi
Taraftarla kazanalım, coşalım koşalım zirveye adım adım
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Bursa'nın şikeciler ile maçını izledim. Futbola dair hiçbir şey ortaya koyamadılar. Resmen rakip kaleye gitmemek için ellerinden geleni yaptılar. Rezillikti kısacası.
Bizim maçta da o şekilde performans sergilerlerse kazanmak pek de zor olmayacaktır.
Yorum