Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]

Ya Sefer kardeşim başlarım kural değişikliğine topu o şekilde elle kesmek penaltıdır desene

Penaltı kullanırken oyuncular ceza sahası dışında olmalı kuralı da var ama oyuncular ana baba günü gibi içerdeler hakemler takıyor mu o kuralı bu meselede böyledir
    Kurali bir tarafa koyalim, penaltinin babasi, arkadan müdahale kadar penalti hattâ =)
    Ama o kural gerçekten degismisse, yapacak bir sey yok, bundan sonra ayni seylere ayni kararlar verilecek mi ona bakmak gerek, yeter ki sitandart midir ne fuskidur oni tuttursunler
    En penalti, 2. penalti ... ilk penalti kesinlikle degil bence yaa, farkli degerlendiren var midir bilmem ama orada Harun iyi is çikartti, öyle penalti olmaz, Harun topa müdahale edemese ilk hamlesinde, o zaman penalti
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      el pozisyonu da %100 penaltı.
      kural değişti ama titi de kaleci gibi atlamış resmen iyi niyet yok gibi. hakem zaten kural var diye yırtma peşinde. bunun bir daha tartışılması lazım. düşerken refleks olarak elini yere koyuyorsun top o ele çarparsa doğal pozisyon sayılır ki bence adil bir kural. yalandan kolları göğüse toplayıp yan dönen ve vücudunu büyüten futbolcuların penaltıdan yırtmasından daha adil. bence iyi ayırt edemiyorlar türk hakem ve yorumcuları el pozisyonlarını.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne komplo teorisi lan kafa mı buluyorsun bizle herif her pozisyondan sonra küfür ediyor hakeme takım arkadaşlarına...Burası babasının ocağı değil herkes haddini bilecek...Manalı manalı bakışlar yere tepkili tükürükler kimsin sen...Bunların hırsla ne alakası var...Takım arkadaşlarına bağırır çağırırsın şöyle oynayalım böyle yapalım bunlar olur eyvallah...Takımı attığı gollerle taşıyor diye bunları konuşmayacağız mı pozisyonun üstünden 5 dk geçmiş Bursa korner kullanıyor hala hakemle vıdı vıdı yapıyor...Geç lan adamına diyecek orada hoca...

Suç bunda değil ama takımı tek bir kişinin kıçına bağlar başka şekilde hücum varyasyonun olmazsa Hugo'yu maç biterken oyuna alıp adama küfredersen Burak da takım için kendini lüks görüp terbiyesizliklerine devam eder...
        Kismen katiliyorum... biraz uyarilmali Gral, yoksa indiririz onu tahttan, olmaz öyle

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kurali bir tarafa koyalim, penaltinin babasi, arkadan müdahale kadar penalti hattâ =)
          Ama o kural gerçekten degismisse, yapacak bir sey yok, bundan sonra ayni seylere ayni kararlar verilecek mi ona bakmak gerek, yeter ki sitandart midir ne fuskidur oni tuttursunler
          En penalti, 2. penalti ... ilk penalti kesinlikle degil bence yaa, farkli degerlendiren var midir bilmem ama orada Harun iyi is çikartti, öyle penalti olmaz, Harun topa müdahale edemese ilk hamlesinde, o zaman penalti
          İster ayakta ister yerde olsun bir oyuncu elini açmışsa top eline çarpmışsa kaleye ya da arkadaşına gitmesine engel olmuşsa o pozisyon net penaltıdır...Hakemler doğal pozisyon değerlendirmesi yapamaz çünkü o anda onu düşünecek vakti yok o yüzden standart tutturamazlar...Çağatay Şahan'ın vermediği için IHO'nun odaya kitlediği pozisyonda penaltı değil o zaman böyle kural olur mu

Bu arada ben video hakem gelse de bizim hakemlerin videoya bakıp yine yanlış karar vereceğini düşünüyorum mutlaka biri yapacak
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Su an macin tekrarini izliyorum 60. Dakikanin ortalarinda oyuna daha bi kac dakika once giren olcayin nasil adam takip ettigi (?) Dikkatimi cekti
            Olcay kötü, o yedigi kirmizi sonrasi aldigi cezâ bozdu onu... oynamayi hak etmiyor... ama sonlara dogru güzel bir çalimla topu sahamizdan çikarip rahatlatti bizi, çok begendim o yaptigini, kirdi Baris'in belini...
            Castillo olmuyorsa Bongonda oynasin, olmadi Rodallega oynasin Damdoy'un yerine

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kural değişti ama titi de kaleci gibi atlamış resmen iyi niyet yok gibi. hakem zaten kural var diye yırtma peşinde. bunun bir daha tartışılması lazım. düşerken refleks olarak elini yere koyuyorsun top o ele çarparsa doğal pozisyon sayılır ki bence adil bir kural. yalandan kolları göğüse toplayıp yan dönen ve vücudunu büyüten futbolcuların penaltıdan yırtmasından daha adil. bence iyi ayırt edemiyorlar türk hakem ve yorumcuları el pozisyonlarını.
              Tekrar bakinca bana da öyle geldi, kaleci gibi atlamadigi kaldi herifin... eski kural daha iyiydi bence
              Ya bir de isi bilince dogruyu yazariz da, demek farkli düsündügümde isi bilmiyorum he mi
              İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İster ayakta ister yerde olsun bir oyuncu elini açmışsa top eline çarpmışsa kaleye ya da arkadaşına gitmesine engel olmuşsa o pozisyon net penaltıdır...Hakemler doğal pozisyon değerlendirmesi yapamaz çünkü o anda onu düşünecek vakti yok o yüzden standart tutturamazlar...Çağatay Şahan'ın vermediği için IHO'nun odaya kitlediği pozisyonda penaltı değil o zaman böyle kural olur mu

Bu arada ben video hakem gelse de bizim hakemlerin videoya bakıp yine yanlış karar vereceğini düşünüyorum mutlaka biri yapacak
              O penaltiydi kural degismemisti, onu demek istiyorum ben he yoksa bence net penalti olmasi gerek, bugünkü de ayni yâni, ama kural degisti dendi onuun için verilmiyor dendi, gs-fb karsilasmasinda aynisi oldu, h.a kaldirim hirtosunun eline "devam" demisti cücü çakir ve yan hakem (Tarik Ongun sanirim)
              Video hakem yine de bâzi seyleri azaltir, ayni sekilde çizgi teknolojisi de olmali...

Bugün Dortmund-Hoffenheim karsilasmasinda durum 1-1'ken dk 86 mi ne (Dortmund 2-3dk sonra 2-1 yapti) Hoff'un penaltisi verilmedi, bizim olaydan farkliydi ama net penaltiydi, o ele nasil peno çalmadilar anlamadim...
              Bir de Suk Troyes ile gol atiyordu, hakem önce verdi sonra bekletti sonra baktirdi falan, megersem sistemde skinti olmus, top tam çizgiyi geçmese de saati mi ne gol diye titremis... yaklasik 5-10dk oyun durdu, sonunda önce verdigi golü iptal etti hakem... bence de top tam geçmemisti çizgiyi

Yorum

• Trabzonspor - Bursaspor taraftar sayısı: 31.043

1600 + loca

yani nerden baksan 2400 biletli maca gelmedi

6. kategorideki son biletide bir türlü kimse almamis
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 03:43.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ve yazmaya devam, son 7 mac 19 Puan

Yorum

• Koya Koya geliyoruz...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Sevgili Dostlar,

1- Kazanmaya devam ediyoruz bu güzel.

2- Savunma işini öne geçtiğimiz anlarda biraz fazla gömülmek dışında halletmiş görünüyoruz. Takım savunması yapıyoruz. Geriye koşmayan oyuncu yok gibi. Solda Mas hücumda etkisiz ama bir şekilde orayı idare ediyor. Oraya bu mali durumla transfer yapmamız zor.

3- Yavaş oynuyoruz. Senkronize olamıyoruz. İleride hızlı çoğalamıyoruz. Sanki Burak hakettiğinden daha fazla top alıyor. Devre arası bu konularda çalışıp bir değil iki tık üstüne koymamız lazım.

4- Kazanmanın getirdiği öz güven ve taraftar desteği ile takım ruhu oluşmaya başladı.

5- Herkesin ortak görüşü NDoye artık solda olmuyor. Onun yerine kim oynarsa kabul. Ancak Hocanın oynayacak oyuncudan en büyük beklentisi o oyuncunun sürekli geriye gelip Mas a destek vermesi. Tıpkı Sağ kanat oyuncumuzun yaptığı gibi.

6- Ziya Hoca dün TRT ye verdiği röportajda mali durumdan bahsetti ve benim için elimizdeki oyuncuların mutlu olması önemli minvalinde bir şeyler söyledi. Benim anladığım kadarıyla futbolculara ödeme yapılmış deniliyor ama hala yüklü bir alacakları var ve Hoca önce futbolcuların alacakları ödensin paramız varsa transfer yapalım diyor. Sanırım Hocanın istediği şartlar oluşursa bir stoper alınacak başka transfer olursa diğer mevkiyi tahmin edemiyorum.

7- Hakemlere helal olsun bir iki maç kazanınca hemen devreye giriyorlar.

8- Hocaya sallarken insaflı olalım. Hepimizin kadroya yazacağı 9 oyuncu var. Hoca bizim düşündüğümüz harici iki oyuncu yazıyor ilk onbire. Şurda iki kişi onbir yazalım desek anlaşamayız aramızda. Bırakalımda Hoca da bizim düşündüğümüzden farklı bir iki oyuncuyu yazsın. Kişisel fikrim Sol da NDoye ısrarı ve Son onbeş dakika da Rodegalla değişikliği yapmaması taraftar olarak beni üzüyor.

9- Son olarak Trabzonspor kazanınca mutlu oluyoruz. Dünyamız güzelleşiyor. Yediğimizden içtiğimizden zevk alıyoruz.

Okuduğunuz için Teşekkürler.
                      En son Şahin Yılmaz tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 10:14.
                      TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Halis Ozkahya'nin bu sene çıktığı baska bir mactan pozisyon gosterdiler. Birebir ayni ama ceza sahasi disinda. O pozisyona el vermiş mesela. Baska hakemler de ceza sahasi disunda el vermis. Bu nasil kural? Bize gelince mi akillarina geliyor? Bülent Tumurlenk guzel acikladi nasil penalti oldugunu. Diyor ki; savunma oyuncusu ziplarken eli açıksa penalti oluyor da kayarken neden olmuyor? Sonucta ziplarken de eli yapistirip ziplamak imkansiz gibi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hocanın kadro mühendisliğini hiç beğenmiyorum.
                          Her açıklamasında elimizde çok fazla oyuncu var açıklamasını çok gereksiz ve banel buluyorum.

O kadroda formda oyuncuyu oynatmakla mükellefsin.
                          Damdoy bu haliyle oynarken Rodellaga yi 93 ye oyuna sokmak rezilliktir.
                          Yıllardır taraftar olarak yedek kulübesinde oyuna direkt katkı edecek oyuncumuz yok diye ağlayıp durduk.
                          İlk defa böyle bir kadro kuruldu.

Bu kadro Rıza hocanın kaprislerine kurban edilemeyecek kadar değerlidir.

Bir daha elimizde çok fazla oyuncu var diye dert yanarsa başka şeyler soyleyecegim.

Bir teknik adam düşünün, elinde fazla iyi oyuncu var ve bundan rahatsız.

Kusura bakmayın ama Ersuna bizi mecbur edenler rıza ile avutuyorlar.
                          Umarım bu zihniyetini düzeltir.

Zira iki maç kaybetsin, en çok eleştirilen kendisi olacaktır.
                          Ve takımdan ilk gönderilecek olan...
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Rıza Hoca geldikten sonra GS maçıyla birlikte bu maç İyi oynadık diyebileceğimiz maçlardan biriydi.
                            Ancak hala çok eksiğimiz var.
                            stoperde Hubocan oldu gibi, yanına bir seri ve ayağı düzgün oyuncu lazım. Ağır ortasahamızı da gözönünde bulundurunca seri olması öok önemli.
                            Mas çok kötü. Hatta ligin en kötü sol beklerinden biri.Ne hucumda var ne savunmada. Oraya kesinliklePereira tarzı bir oyuncu alınmalı devre arası.
                            Okay-Kucka ağır bir ikili ama Onazi de çok top kaybediyor ve güçsüz.
                            Kucka beklentimin çok çok uzağında. Umarım toparlar.
                            Sosa tutmadı maalesef. Tarihimizin en pahalı ortasahası Kucka-Sosa ama ikisi de vasat.
                            Belli ki hoca Sosa ve Bongonda’ya şans vermeyecek. Yusuf dün fena değildi ama genelde çok kötü bu sezon. Onarağmen Sosa şans bulamıyorsa yapacak bir şey yok.
                            Yedeklerde 4 kanat oyuncusu varken N’doye kanat olmaz Rıza Hocam, zorlama artık.
                            Abdüş müthiş yetenek ama sağ kenarda topu alıp içeri attığı çalımı çözdü rakipker hemen ikili sıkıştırma geliyor. Dün çok top ezdi. Biraz daha geliştirmeli oyununu. Keşke onu 8 numaraya çevirebilse hoca. Şu çocuk Guardiola’nın elinde olsa 1 yıl sonra bütün dünya onu konuşur.
                            Burak; atsan atılmaz satsan satılmaz. Gerçekten kral golcü ama sahada da kral olmak istiyor.
                            Tavırları çok itici.Takım oyununu bozuyor.
                            Ve görünen çok net, Rıza Hoca ona diş geçiremez. Girdiği her maç gol atan Rodallega Burak rezil oynada da şans bulamıyor.
                            Sözün özü; Rıza Hoca fikstür avantajını iyi kullandı. Ama hala kompakt bir takım oyunu oynamıyotuz. Hala takım boyu çok uzun, hatlar arası ciddi kopukluklar var.
                            Bir stoper ve bir sol bek transferi şart.
                            Sonrasını devre arasında göreceğiz. Benim Rıza Hoca ile ilgili ciddi soru işaretlerim devam ediyor.
                            Herşeye rağmen kazanmak ve kazanma alışkanlığı çok güzel.

Yorum

• Ben olsam devre arası bir sol bek alırım, stoper almam.
                              Hubocan, Uğur, Durica ve Akbaş var elinde. Üstelik kadro şişkinliğinden bahsediyorsun. Sol bekin alternatifi yok ve çok formsuz.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 09:58.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• O değil de gerçekten de kaliteli kadromuz var Fatih Atiklerden, Sefa Yılmazlardan, Soner Aydoğdulardan, Aytaç Karalardan nerelere geldik.. Sosa, Castillo, Rodegalla bile yedek kalacak düzeye geldi.. Kadromuz geniş şampiyonluğa oynayabilecek düzeyde, diğer takımlardan eksiğimiz yok..
                                Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X