Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ah be Goztepe Alanya Akhisar maclarindan 5 puan bile alsaydik simdi buralarda şampiyonluk konusuluyordu Allah seni bildigi gibi yapsin Ersun
    Zaten şampıyonluk konuşuyoruz.Başka bırşey mı konuşuyoruz..Leş fb ve gs..Kafası şampıyonlar lıgınde olan ve şuan altımzıda olan bjk nın yanında tabıkı bız şampıyonluk konuşucaz.Bu kadroyla favorıyız

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben olsam devre arası bir sol bek alırım, stoper almam.
      Hubocan, Uğur, Durica ve Akbaş var elinde. Üstelik kadro şişkinliğinden bahsediyorsun. Sol bekin alternatifi yok ve çok formsuz.
      bana göre durica kesinlikle ilk 11 e girmemeli bir daha. unutamiyorum o alanya ve akhisar maçlarini, bunun yaninda her maçta yaptigi inanilmaz hataları, hakemin görmedıği rakibe yaptigi penalti pozosyonlari, yine hakemin gormedigi kirmizilik pozisyonlar say say bitmez bu adam defansta tam bir canlı bomba olmuş bu yıl. zaten o sakatlandıgindan beri takim gol yemiyor aman diyim.

Yorum

• Antalya Başakşehir'e, Malatya Galatasaray'a, Osmanlı da Beşiktaş'a çelme taksa, hayat bayram olsaa

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bana göre durica kesinlikle ilk 11 e girmemeli bir daha. unutamiyorum o alanya ve akhisar maçlarini, bunun yaninda her maçta yaptigi inanilmaz hataları, hakemin görmedıği rakibe yaptigi penalti pozosyonlari, yine hakemin gormedigi kirmizilik pozisyonlar say say bitmez bu adam defansta tam bir canlı bomba olmuş bu yıl. zaten o sakatlandıgindan beri takim gol yemiyor aman diyim.
          Maalesef bazi taraftarımız bu durumu kabullenemese de emekli olmuş Durica.
          Bir stoper alıp, sezon sonuna kadar hamle oyuncusu olarak kulübede olmalı. Kart ve cezalı durumuna göre süre almalı.
          Sezon sonu da zaten futbolu bırakır.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Durica denen futbol katili olmayınca gol yeme alışkanlığımızda kendiliğinden ortadan kalktı inşallah bundan sonra takımda yer bulamaz bizde rahat rahat maçımızı izleriz...
            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antalya Başakşehir'e, Malatya Galatasaray'a, Osmanlı da Beşiktaş'a çelme taksa, hayat bayram olsaa
              Bir tanesi takılsa bile kardır, umarım 3'ü de kazanmaz.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ah be Goztepe Alanya Akhisar maclarindan 5 puan bile alsaydik simdi buralarda şampiyonluk konusuluyordu Allah seni bildigi gibi yapsin Ersun
                O zaman hala başımızda olurdu öyle de bir durum var [emoji16]hayır varmış bazı şerlerde [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Malatya vuracaktir inşallah Gayseye...

Diğerleri puan kaybetmez gibi...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Hocanın tercihlerini beğenmeyebilirsiniz ancak yaptıkları için saygı duymaniz gerekir.
                    Ndoye rodallega kiyaslamasi yanlış bence çünkü farklı tipte oyuncular. Rodallega ancak burağın yerine merkeze çekilebilir. Ndoye ise daha çok kanatta ve takıma direnç katan pas alışverişi yapan bir oyuncu. Ndoye yerine Olcay castillo olabilirdi onlar ne kadar hocanın istediklerini verebilir bunlara bakmak lazım.
                    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Durica denen futbol katili olmayınca gol yeme alışkanlığımızda kendiliğinden ortadan kalktı inşallah bundan sonra takımda yer bulamaz bizde rahat rahat maçımızı izleriz...
                      Millete sorsan savunma bakanı orgeneral durica paşa.

Yediğimiz gollerin yarısının müsebbibidir paşamız!
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Devre arası Castillo yu şutlamak kazım. Bongondamı, Castillomu kalsın? Tabi ki Bongonda kalmalı.

Yorum

• Mas ın kötü görünme sebeplerinden biri damdoydu dün. Mas ın önünde abdulkadir gibi biri yok ne yazık ki.

Yorum

• Yusuf Yazıcı bu takımın yıldızı, bunu bir kenara yaz

Ama unutmadan Abdüş = Yazıcı X 3

Yorum

• Hala değişmeyen gerçek
                              "müdahale" zinde güç olarak dün saat:19:30-21-15 arası sahada kendini gösterdi ama bi türlü puanlar paylaştırılamadı...

Bunu teğet geçtikleri için ekstra 1 maç daha " aleyhe niyet" li olarak birileri sahada olacak. Bursa maçı seçilmişti ama olmadı,Karabük hesapta yoktu muhtemel ama şimdi var.

tüh-fe-fe nin böylesi sezonun gidişatına göre ayarlarınmış " her takım" için özel maçları var ve bu tür ayarlı maçlar " Bilderberg" benzerş gizli zirvelerde ayarlanır,zira telefon ile olacak iş değil.

Dün gece bana hiçbirşeyi değişmediğini gösterdi.
                              Siyasetin de " onca sıkıntılı konjonktürde" ayıracak vakti zaten yok ki fincancı katırlarını ürkütmek hiç ama hiç işlerine gelmez. ( örn.3 Temmuz ve sonrası)

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 13:40.
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yusuf ile Abdülkadir arasındaki bağ bütün futbolcularda olsa bu takım her şartta şampiyon olur. Bana gökdeniz ile Fatih Tekke ikilisini anımsattı. Yusufun abdulkadirin yüzündeki toprağı temizlemesi muazzamdı .
                                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X