Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakin bisey olmayan yerde sizsiniz bisey yaratan

tartismayan takim ilerleyemez

herkes kuzu gibiyken küme nin son siralari zorluyorduk

manyak olmayin, oyuncular tartisir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Seneye ersun yanalla değilde sadi tekelioğluyla bile başlasaydık bu takım daha fazla puan alırdı.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hubocan'ın bonservisi alınmalı
        Acilen alınmalı hem de, sene sonu beklenilmemeli.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sosa'nın sabote ettiği Malatya maçını da unutmamak lazım.

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa disiplinli oynuyor. zor maç . Bursanın eksiklerinin olması bizim için avantaj. zor maç olacak öyle bol gol beklemesin kimse. 1-0 falan ancak biter
            yorumcu olacak adamım. maç skoruna kadar her şeyi bilmişim)
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ersun denen adama tapan arkadaşlar bu gün 4. olmamıza seviniyorsak sebebi önce yönetim sonra sizsiniz bu takım normalde minumum 38 puandaydı şuanda ersunun sabotajları olmasaydı
              Ersun'a tapan falan yoktu,adamın gelmesine en çok karşı çıkanlardan birisi olarak,kafada futbolu bitirmiş olduğunu anlatamadık kendisine ama belki tekrar futbola geri döner diye umutlarımız vardı,geçen yılki toparlanma da bize acaba dedirtmişti,bu sezon ki vitrin maçlarındaki oyunda aslında kafasını futbola verdiğinde iş yapacağını gösterdi.
              Bir de kadroya fazla umut bağladı,büyük maçları ben alırım,küçük maçları kadro alır dedi ama ipler koptu.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Acilen alınmalı hem de, sene sonu beklenilmemeli.
                32 yasinda yani ona göre, seneye bu seneki Durica sendromu yasamayalim
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 3 penaltı verilmedi eyw da
                  3 top da direkten döndü unutmayalım

3+3+1=7

Yorum

• Daha rahat kazanmaliydik bu maci. Bir oyun planimiz yok. Riza hoca degisiklikler konusunda sinifta kaldi bence. Uzun sure baski yedik, hoca kenarda izlemekle yetindi sadece. Her hafta ekstra bir oyuncu performansiyla mac kazaniyoruz. Okay kuco ikilisi olmaz olmaz olmaz. Damdoy solda olmaz. Bursa o kadar cok eksikle geldiki bize bu macta boyle zorlanacigimizi hic dusunmemistim. Son olarak Burak konusunda sunu soylemek istiyorum. Kendisine top atilmayinca, herkese el kol hareketi yapiyor ama kendisi uygun durumda ki arkadaslarini sahada hic gormuyor. Bu is boyle olmaz. Sadece kendisine oynuyor. Kesinlikle uyarilmali.

Yorum

• Kucka ve Yusuf'un pozisyonu bizim adımıza iyi bir şey. Oyuncuların hırsı olması güzeldir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Temiz maç oldu tebrikler Trabzonsporum

Bu arada rodellaga en az 20 dakka oynasa 2 gölü vardı
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Duricayı emekli edip Hubocanın bonservisi almak lazım
                          şu adamı oynatmadı ya Ersun, düşündükçe çıldırıyorum

Yorum

• Hoca son değişiklikte çok geç kaldı.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçın en iyisi Kucka'ydı. Bastı , mücadele etti , iyi de paslar attı , ileri geri çalıştı. Hatta çoğu hızlı hücumda boşta olmasına rağmen topu ona atmadılar.

Yusuf'la arasındaki olay maç içinde olabilir. Umarım tatlıya bağlanmıştır.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Kucka gerçekten büyük oyuncu,onu rahatlacak düzeni kurabilsek,mesala sol açık ve forvet biraz daha takım oyununa katkı yapabilse,takım defansına yardıma gelse,çok daha katkısı olur.
                              • Memento mori

Yorum

• I love you Hooooozzzzzaaammm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X