Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak keşke kart görseydi Hugo oynardı haftaya.

Yorum

• E.yanal faciasından sorma maç fazlasıyla da olsa 4.sırada ve liderin 4 puan gerisindeyiz.

Yorum

• Çok şükür ALLAH'a çoo..ook şükür!

Yusuf bugün ayrı bir motivasyonla oynadı bu çok belli.

Hakem adil davranıp penaltıları verse ve direkten dönenler gol olsa 5-0 alırdık maçı.

Buna rağmen takım kötü oynadı diyenleri anlamak çok güç. Iyi oyun illa skora yansımaz futbolda.

Rıza Hocam size de başarılarınızın devamını diliyorum. Potansiyeli olan ama bir türlü bekleneni veremeyen
        takımı şaha kaldırdınız. Tebrik ediyorum!

Maçın başında ettiğiniz dua kabul oldu
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• bazı söylentilere göre (medyada) oyuncu ödemeleri konusunda sıkıntılar varmış.bunu rıza hoca basın toplantısında çıtlattı.muhtemelen devre arasında maaşlarınız ödenir demiştir oyuncularına.haliyle ligin ikinci yarısında en önemli sıkıntı bu olabilir(ödeme yapılmazsa).türkiyedeki futbol yöneticilerine güvenmiyorum açıkcası.

rıza çalımbay kısa sürede büyük iş başardı.tebrik etmek lazım.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha rahat kazanmaliydik bu maci. Bir oyun planimiz yok. Riza hoca degisiklikler konusunda sinifta kaldi bence. Uzun sure baski yedik, hoca kenarda izlemekle yetindi sadece. Her hafta ekstra bir oyuncu performansiyla mac kazaniyoruz. Okay kuco ikilisi olmaz olmaz olmaz. Damdoy solda olmaz. Bursa o kadar cok eksikle geldiki bize bu macta boyle zorlanacigimizi hic dusunmemistim. Son olarak Burak konusunda sunu soylemek istiyorum. Kendisine top atilmayinca, herkese el kol hareketi yapiyor ama kendisi uygun durumda ki arkadaslarini sahada hic gormuyor. Bu is boyle olmaz. Sadece kendisine oynuyor. Kesinlikle uyarilmali.
            Bir kaç pozisyonda sırf Burak a atıldığı için pozisyon başlamadan bitti

Hatta bir pozisyonda da kuco ya çıkarması gerekirken topu kaybetti.

Bu ilerde sorun yaratır
            Hocanın uyarması gerekibu maçta Burak çok çalıştı hakkını yemiyelim.

Rodellaga biraz daha fazla süre almalı
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• rodalegaya yapılan haksızlık. adam durması gereken yeri biliyor. ama 94 de alınıyor.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• ekşiden alıntı: eğer sadece orta hakem hata yapıyorsa bu bir hatadır ya da orta hakemin şahsi münasebetidir diyebiliriz. lakin bu olaya yan hakemler de katılıyorsa burada büyük bir ibnelik vardır deriz.

Yorum

• Burak biraz sakinleşmesi lazım. Takımın sırtına binmeye başlıyor. Rıza hoca'nın beğenmediğim tek yanı Burağı çıkartmaya cesaret edememesi. Roda'ya haksızlık yapıyor.
                  ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Takım çok iyi oynadı Okay ve kuco yu beğendim ortasahada onazi de değişmeli oynayabilir
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bazı söylentilere göre (medyada) oyuncu ödemeleri konusunda sıkıntılar varmış.bunu rıza hoca basın toplantısında çıtlattı.muhtemelen devre arasında maaşlarınız ödenir demiştir oyuncularına.haliyle ligin ikinci yarısında en önemli sıkıntı bu olabilir(ödeme yapılmazsa).türkiyedeki futbol yöneticilerine güvenmiyorum açıkcası.

rıza çalımbay kısa sürede büyük iş başardı.tebrik etmek lazım.
                      Dün 20 milyon tl ödeme yapıldı takıma...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 45-65. dakika arasında oldukça iyiydik.. ama onun haricinde yine mehter marşı gibi oynadık.. hoca da tıpkı selefi gibi oyunu okuyamıyor.. olcayın oyuna verdiği katkı ortada.. ikinci değişikliği neden bu kadar bekledi ve 3. değişikliği de dalga geçer gibi 93. dakikada yapması tipik anadolu takımı hocalığının göstergesi bana göre..

maç biter bitmez rodellega kaşar adım soyunma tüneline girdi..

hoca diyor ki oynamayan oyuncular mutsuz; e o zaman neden o oyuncuları 93. dakikada oyuna alıyorsun?
                        En son memozcan tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 22:10.
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Mhk devreye girmiş, lig başladı.

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abdulkadir muazzam oynadı, ayrı konuşmak gerek.
                            Gerçekten öyle, mükemmel bir oyuncu.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kazandık çok şükür 5 x 5
                              Hedef 8 x 8
                              Yalnız çok yavaş oynuyoruz

Yorum

• Abdülkadir'in Yusuf Erdoğan ve Furkan'ı havada birbirine çarptırması kalp ben
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X