Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ik8nci yarı bursa baskı yaptı ama net el açık penaltı bunu bile vermiyor ahlaksız herif verse çok rahat geçerdi.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Teşekkürler çocuklar. Teşekkürler Rıza hocam. Yusuf ayağına sağlık koçum helal olsun sana. Çok kaçırdık be o direk normalden daha mı kalın ne? Çok şükür Yusuf Erdoğan değişiğindende gol yemedik hıyar bize karşı en iyi topunu oynadı bu sezon. Kuco aslanım sende sakin ol bir daha Yusufu ittiğini görmim bozuşuruz. Her maçı iple çeker oldum tekrar teşekkürler Rıza hocam.

Yorum

• Suratına tükürmeyince böyle yapan Allahsız namussuzun tekisin halis. Bir daha maç yönetemezsin inşallah. Hafta içi malum haberler ve Trabzon'un şahlanışını baltalamak için kim görevlendirdi seni? Şeref yoksunu köpek.

Yorum

• Yalnız maçı hiç izlemeyen biri şurdaki yorumları okusa takım sahada hiçbirşey yapmadı sanar. Rusya nın rezalet interneti sağolsun maçın sadece 50 ile 75. dakikaları arasını izleyebildim geri kalan süreyi buradan takip ettim. benim izlediğim kısım ile buradaki yorumlar arasında dağlar kadar fark var. ben hiçte öyle kötü olduğumuzu düşünmüyorum. hatta bugün taraftar biraz silik kaldı bence. O da biraz şb maçı için ceza yemeyelim diye bence. yoksa o 2 penaltıyı seyircinin her türlü aldırması lazımdı. şb maçında bu maç gibi olursak hakem elini kolunu sallaya sallaya maçı verir şikebahçeye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• B5ZpvUAIcAEqdyK.jpg

Rıza Çalımbay
            TEKKEBALL

Yorum

• oyuna olcay değil castillo veya bondonga girmeliydi. Rodallega 93. dakikada değil minimum 75. dakikada girmeliydi
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• Ciddi ciddi 4.yüz ve bjk'nin önündeyiz Nereden nereye
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Hakemi de yendik. Bugün bir tek N'Doye kötü oynadı. Bu arada Okay'ın stoper performansı , Uğur'dan çok daha iyi. Çok vasat bir adam Uğur.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Hakemide yenmek böyle oluyor işte.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• gol pozisyonlarımız vardı .
                      direkten dönen şutlarımız vardı .
                      hepsinin dışında iki net penaltımızda verilmedi .

abdülkadiri begendim . okayda fena değildi.
                      yusufun golü muazzamdı
                      61

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çokda iyi oynamasak da kazanmayı bildik rakibim tek net pozisyonu yok...

Ayrıca Hakem 2 penaltıyı verse maç farka giderdi...

Rıza Hocanın Rodellegaya yaptığı net ayıptır ama adam maç biter bitmez soyunma odasına koştu ne gerek var 80 de oyuna alsan ne oluyor adamı hocam...

Neyse Tebrikler Fırtınam...
                        gs macindan sonra en iyi macimizdi

adim adim
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bursanın karambole pozisyonu olsa direkt penaltı verirdi, kollamadıysa o anı adam değilim

Yorum

• Herşeyi geçin, unutun da,

Abdülkadir'in MAVİSİ MÜCADELE ETMEKTEN YEŞİLE DÖNMÜŞ formasını görüp de bu renklere tekrar aşık olmadıysanız. Boşverin gidin.

TRABZONSPOR ULAN!!!

Yorum

• TSL 16. Hafta | Trabzonspor 0-0 Bursaspor | İlk Yarı Oynanıyor

Lütfen gol sevinci esnasında Yusuf’un Burak’a tepkisine bakın☹️eğer müdahale edilmezse çok ciddi sıkıntılar bekliyor bizi çünkü özellikle Burak artık kendini takımdan üstte görmeye başlamış[emoji35]maç bitiminde sevinç bile yok adamda,bu arada bize 9 doğurtturan hoca kesinlikle üst sıralar için yarışmacı bir hoca değil ve hedefe yaklaştıkça hayal kırıklığı daha büyük olacak,inşallah ben yanılırım ☹️maçın skoru hariç beğendiğiniz birşey varmı bugün futbol adına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              En son Ertan OKUMUŞ tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 21:37.
                              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Eee beyler neymiş, bu takımın yıldız oyuncusu Yusuf imiş!
                                Bu çocuk kötü de oynasa her an sürpriz bir hareket yapabilirmiş!
                                Sizlere ısrarla bunu anlattık. Lakin bazı arkadaşlarımız sürekli kırbaçladı.
                                Şimdi attığı golle takımına üç puan getiren Yusuf'u tebrik etme zamanı.

Bugün bencil olmasak ve hakem net penaltılarımızı verse yine üç farkla kazanacaktık.
                                Bu akşam hakeme rağmen kazandık diyebiliriz. Zira hakemler elinden geleni yaptılar. Ama yetmedi!
                                Bugün anladık ki iddialı olduğumuz anda hakemler ufaktan eyyama başladılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X