Hakem on numara şerefsizdi be iki net penaltıyı yedi. Verilmeyen penaltılar direkler çok şükür atlattık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
2 tane tartışmasız penaltımız verilmedi.
Hem de taraflı, tarafsız kimse tartışamaz bunu.
Bu Halis gs maçında Fegholunin acisini çıkarmaya çalıştı ama çok şükür kazandık.
O maçta Beroyu atmamıştı da.
O maçın etkisiyle maçı mafetti.
Cok şükür kazandık..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kardeşim abartıyorsun. Yusuf performans ile yukarı çıkan bir oyuncu. Talisca muamelesi yapma yersiz. Ben form tutmasını bekliyorum hala. Geçen sen gördüğüm Yusuf'u istiyorum ben. Aşırı özgüvenini sevmiyorum. Eskiye göre çok fazla şut düşünüyor.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee beyler neymiş, bu takımın yıldız oyuncusu Yusuf imiş!
Bu çocuk kötü de oynasa her an sürpriz bir hareket yapabilirmiş!
Sizlere ısrarla bunu anlattık. Lakin bazı arkadaşlarımız sürekli kırbaçladı.
Şimdi attığı golle takımına üç puan getiren Yusuf'u tebrik etme zamanı.
Bugün bencil olmasak ve hakem net penaltılarımızı verse yine üç farkla kazanacaktık.
Bu akşam hakeme rağmen kazandık diyebiliriz. Zira hakemler elinden geleni yaptılar. Ama yetmedi!
Bugün anladık ki iddialı olduğumuz anda hakemler ufaktan eyyama başladılar."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
aynen benimde internet şu anda rezalet olduğundan maçı izleyemedim.0.20 mbit hızla foruma anca girebiliyorum .istatistiklere göre yüzde 54 topa sahip olmuşuz.14 gol denemesi yapmışız.bursaspor ise 2İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız maçı hiç izlemeyen biri şurdaki yorumları okusa takım sahada hiçbirşey yapmadı sanar. Rusya nın rezalet interneti sağolsun maçın sadece 50 ile 75. dakikaları arasını izleyebildim geri kalan süreyi buradan takip ettim. benim izlediğim kısım ile buradaki yorumlar arasında dağlar kadar fark var. ben hiçte öyle kötü olduğumuzu düşünmüyorum. hatta bugün taraftar biraz silik kaldı bence. O da biraz şb maçı için ceza yemeyelim diye bence. yoksa o 2 penaltıyı seyircinin her türlü aldırması lazımdı. şb maçında bu maç gibi olursak hakem elini kolunu sallaya sallaya maçı verir şikebahçeye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TEKKEBALL
Yorum
-
helal olsun cocuklar okay abdulkadir yusuf burak hubo pereira ugur süperdiniz önemli olan 3 puan birakin beyler güzel futbolu puan lazim bize puan helal olsun helal BORDOOOOOOO MAViiii

BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Orta hakemi geçtim hadi halis totoş o ikinci yarıdaki yan hakem bozuntusu bursanın sağ açığı gibiydi... hadi çizgiyi geçen topu çalmadın adam iki metre ofsaytı devam ettirdi gözüme soka soka yaptılar ibneler.. böyle tahrik görülmemiştir... seyirciyi başka nasıl galeyana getireceklerdi işte böyle hem yarıştan kopar hem fener maçına ceza aldırmaya oynadılar.. o Mhk başkanı şerefsiz görsün bunu
Yorum
-
Maçın en iyisi Kucka'ydı. Bastı , mücadele etti , iyi de paslar attı , ileri geri çalıştı. Hatta çoğu hızlı hücumda boşta olmasına rağmen topu ona atmadılar.
Yusuf'la arasındaki olay maç içinde olabilir. Umarım tatlıya bağlanmıştır.
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOla Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum