Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Osmanlıspor 19.11.2017 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok acayip bir maç oldu. Çok enteresan bir takımız.

Burak saçma sapan bir oyun oynadı. Bunda (bence) hocanın onu oynattığı mevkinin de etkisi var ama adam dün 2 tane çok kritik gol attı

Pereria şu takımda belki de en çok sorumluluk alan adam ama o da kalesine 2 gol birden attı

Onur iyi bir maç çıkarmazken çok kritik bir gol çıkardı belki de maçın dönüm noktası o kurtarış

Takım darmadağınık bir oyun oynuyor. Bunu tv'den izlerken bile net görebiliyorsunuz. Atak yiyoruz mesela hatlar mevkiler birbirine giriyor. Orta saha ortada yok.

Sıkıntı bir değil iki değil yani.
    En son My tarafından düzenlendi; 20.11.2017, 19:03.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok acayip bir maç oldu. Çok enteresan bir takımız.

Burak saçma sapan bir oyun oynadı. Bunda (bence) hocanın onu oynattığı mevkinin de etkisi var ama adam dün 2 tane çok kritik gol attı

Pereria şu takımda belki de en çok sorumluluk alan adam ama o da kalesine 2 gol birden attı

Onur iyi bir maç çıkarmazken çok kritik bir gol çıkardı belki de maçın dönüm noktası o kurtarış

Takım darmadağınık bir oyun oynuyor. Bunu tv'den izlerken bile net görebiliyorsunuz. Atak yiyoruz mesela hatlar mevkiler birbirine giriyor. Orta saha ortada yok.

Sıkıntı bir değil iki değil yani.
      dün ben pereirayı hiç yadırgamadım küfürde etmedim çünkü kollektif olarak 2 goldede hatası yoktu aksine çabası vardı tek başına ama şanssızlık top içeri girdi iki pozisyondada

Yorum

• Bu sezon yediğimiz gollerin hepsi birbirinden komik. Adam gibi gol yemiyoruz hiç. Nerde saçma sapan bir gol varsa biz yiyoruz.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sezon yediğimiz gollerin hepsi birbirinden komik. Adam gibi gol yemiyoruz hiç. Nerde saçma sapan bir gol varsa biz yiyoruz.
          Gerçekten öyle ya. 1 tane güzel gol yedik şimdiye kadar oburlerinin hepsi komik.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Maçın fotoğrafı buydu bence, Pereira nın eli kaymasın diye her topu silip hazırlayan bu çocuk

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçın fotoğrafı buydu bence, Pereira nın eli kaymasın diye her topu silip hazırlayan bu çocuk

Pereira büyük bir kazanma arzusu var..
              4. golde topu oraya getiren adam..(forumda birinden duyunca dikkatimi çekti)
              olaylara böyle bakmak lazım..
              Onur şöyle yaptı böyle yaptı ..özerin şutunu çıkarıp maçı aldı..
              Sosa kötü tamam ama Yazıcının attığı golde dikine pas onun ayağından çıkıyor..
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pereira büyük bir kazanma arzusu var..
                4. golde topu oraya getiren adam..(forumda birinden duyunca dikkatimi çekti)
                olaylara böyle bakmak lazım..
                Onur şöyle yaptı böyle yaptı ..özerin şutunu çıkarıp maçı aldı..
                Sosa kötü tamam ama Yazıcının attığı golde dikine pas onun ayağından çıkıyor..
                Pereira ya bu maç kötü diyen adam maçı izlememiştir. En iyi maçlarından biriydi.

Sosa ya acımasız davranıyor herkes. İyi durumda olmadığı aşikar ancak bu maç ıslıklanacak ne yaptı anlamadım. Keşke 10 numara pozisyonunda oynasaydı, herkesi utandıracak bence. Şuan ki pozisyonunda savunmadan top çıkarıyor.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burda 3-5 kişi var sürekli olarak kazandığımız penaltıların haksız olduğunu söylüyor ve aksini iddia edenlere ise zorla bu düşünçelerini empoze etmeye çalışıyor.Aynı kişi ısrarla Burak için emek hırsızı kendini yere attı penaltıyla alakası yok gibi sözleri 5-6 mesajda tekrar etmiş.
                    Ben bir kaç kere Burak için yazdım ama her penaltimiza öyle demiyorum.
                    Tayfun abi penaltı olduğunu izah etti kabul ettim.

Kaldı ki gerçekten Burak devamlı kendini yere atıyor
                    Bu hareketleri sıkmaya basladi
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne var bu pozisyonda bu kadar neyini abarttınız ? Sanki eksik yakalanmışız da Sosa niye koşmamış diye ıslıklıyorlar hemi ?

Savunma zaten yerinde 6 kişi karşılıyor 3 kişiyi daha ne olacaktı. Eğer alkışlayacaksanız 3-4 tane pozisyon koyarım aynı maçta geriye koşup top çaldığı, baskı yaptığı.

Mantık buysa eğer burda 10 kişi uyurken o kovalıyordu wagner love ı ama alkış tutulduğunu hatırlamıyorum.

Ayrıca ;

Onazi 12 ikili mücadelenin sadece 4 ünü kazanırken, rakip takım orta sahası musa 9 mücadele kazanıyor, ayrıca Onazi tek bir adam çalımlamamış ve girişimde dahi bulunmamışken Musa 9 girişimde bulunup 9 unu da çalımlamış.

Bi maç oynadı diye el üstünde tutulan Onazi nin istatistikleri bunlar. Sadece demek istediğim ıslıklamaya adam arıyorsak başı çekenler var. Bu takımın çok gol yeme sebebi sadece defans oyuncuları değil.

Yorum

• Sosaya sabır gösterilmeli, zaten şurda devre arasına 5 maç kaldı.

Bu 5 maçlık periyotta gerçekten Trabzonda futbol oynama niyeti varsa bunu belli edecektir.

Yorum

• Penalti aninda kalbimin atisi ne kadar di cok merak ediyorum
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X