Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi Sosayı savunmanın önünde oynata oynata körelttik adamı bu yaştan sonra.10 numara pozisyonunda oynat hiç olmadık anda şut atar pas atar gol olur.
TSL 12.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Osmanlıspor 19.11.2017 | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
_______________Onur
Perreira____Uğur____Durica____Mas
___________Onazi____Kucka________
Abdülkadir_____Sosa_______Castillo
_______________Burak______________
Su kadroyu oturtsaydik sezon başından itibaren..
En az 20 puanımız vardi şuan.
Okaydan onlibero olmuyor.
Dun de dikkatlice baktim.
Top rakipteyken ne alan daraltma var, ne de kendi alanini savunma.
Sadece topun pesinden kosan adamdan onlibero olmaz.
Elimizdeki malzemeden cikacak en iyi 11 bu.
Okayla, Yusufla filan 1 ileri, 3 geri gider dururuz.
Onazi de mükemmel bir oyuncu değil ama eldeki tek 6 numara o.
Defansif olarak elimizdeki en iyi adam Onazi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
baslikla pek bir ilgisi yok ama burada belirtme ihtiyaci duydum..kulubun sosyal medya hesaplarini kim yonetiyor..facebookta Atatürk'le alakali paylasimlari ne kadar dogruysa altinda yorum yapan cahillerin pis yorumlarini silmemeleri o kadar yanlis..orada Atatürk'e kufur eden bazi yobaz kansiz kopeklerin yorumlarini niye silmiyorlar..adminlik sadece paylasim yapmak midir?o sayfadaki cop yorumlara neden hemen mudahele edilmiyor..koca Trabzonspor'un imajina uc bes cakal bu sekilde zarar verememeli.bu arada ulkede ne cok yobaz cahil kopek var arkadas..bunlar ne ara bu kadar palazlandilar.Yorum
-
Aynen katılıyorum. Bu beyinsizler yüzünden "Trabzonlu" imajı yerlerde.baslikla pek bir ilgisi yok ama burada belirtme ihtiyaci duydum..kulubun sosyal medya hesaplarini kim yonetiyor..facebookta Atatürk'le alakali paylasimlari ne kadar dogruysa altinda yorum yapan cahillerin pis yorumlarini silmemeleri o kadar yanlis..orada Atatürk'e kufur eden bazi yobaz kansiz kopeklerin yorumlarini niye silmiyorlar..adminlik sadece paylasim yapmak midir?o sayfadaki cop yorumlara neden hemen mudahele edilmiyor..koca Trabzonspor'un imajina uc bes cakal bu sekilde zarar verememeli.bu arada ulkede ne cok yobaz cahil kopek var arkadas..bunlar ne ara bu kadar palazlandilar.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Bu kadro ideal kadro_______________Onur
Perreira____Uğur____Durica____Mas
___________Onazi____Kucka________
Abdülkadir_____Sosa_______Castillo
_______________Burak______________
Su kadroyu oturtsaydik sezon başından itibaren..
En az 20 puanımız vardi şuan.
Okaydan onlibero olmuyor.
Dun de dikkatlice baktim.
Top rakipteyken ne alan daraltma var, ne de kendi alanini savunma.
Sadece topun pesinden kosan adamdan onlibero olmaz.
Elimizdeki malzemeden cikacak en iyi 11 bu.
Okayla, Yusufla filan 1 ileri, 3 geri gider dururuz.
Onazi de mükemmel bir oyuncu değil ama eldeki tek 6 numara o.
Defansif olarak elimizdeki en iyi adam Onazi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Sosa yerine Yusuf da oynar.
Ki bu temposuz haliyle kimse ses cikarmaz zaten Sosanin oynamamasina.
Mevkilerinde oynatilip, oturtulmasi gereken kadro buydu.
Ki Abdülkadir de sağ açık değil ama orada oynayan en verimli adam o.
Insallah Abdulkadiri harcamayız.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 10.11.2017, 14:50.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
Yorum
-
-
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum