Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Osmanlıspor 19.11.2017 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Penaltı değil diyenlerin ben var ya... gidin başka takım tutun sinir etmeyin beni çakma filozoflar...
    haddini bil

biz şikebahçeyi tutmuyoruz
    kazanalım ama nasıl olduğu önemli değil.

Ben bir çekme göremedim ayağa da müdahale görmedim
    burak eski gücünde de değil kendisini bariz yere attı
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Rıza hoca için sadece şunu söyleyebilirim ; kesinlikle samimi değil. Oyundan N'Doye değil Burak çıkmalıydı. İsterse 10 tane gol atsın.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Allahima sükürler olsun yendik.Elim kolum titriyor hala bu ne ya her hafta kanser oluyoruz!

Yorum

• Sosa ve Kucka kadro dışı kalmalı, Perreira döve döve terbiye edilmeli...

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Gürler değişiğinin gol sevinci neydi öyle sanırsın 3 adamı çalımlayıp 90’a attı, hay ben senin beynini ya...
            işte bu tipi tiplerin kendilerini messi,ronaldo zannetmemesi için yabancı sınırına birkez daha hayır
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur oynamayyyy yerine 2.ligden kaleci alalım.

Yetenek asla kaybolmaz.

Maçık kurtaran adamdır Onur.
              Özer'in şutunu iyi çıkardı. Genel olarak defans ile iletişim sorunu var. Kan uyuşmazlığı var.

Yorum

• ne olursa olsun bu takımda Onazi'nin yanına sağlam adam bulamazsak işimiz tesadüflere kalacak.Bir de Sosa ayıptır,top oyna.Futbolcu değil deyip yerden yere vurduğumuz Bero en azından canhıraş mücadele ediyor.
                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Sosa kiralıksa sıkıntı yok devre arası gider ama değilse g....... öyle bi çivi girdiki kimse çıkartamaz..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün de gördüğümüz üzere Burak bu yaptığını her maç bi 5-6 kere deniyor , birinde tuttu işte.
                    2 pozisyonu da penaltıydı Burak ın tartışmasız %100. Oyun içinde faul almak için kendini kolay buraktığı anlar var herkesin sinir olduğu tabi.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      10 yıl sonra iki farkdan dönüş.En son 2007 - 3-2 BJK
                      Umut Bulut ve Ersen Martın.

Yorum

• Hakan Arıkan adamdır sonradan yalayacağınız laflar tükürmeyin

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allahima sükürler olsun yendik.Elim kolum titriyor hala bu ne ya her hafta kanser oluyoruz!
                          Hiç sorma her maç kafa ağrısından kafa tasım çatlıyor.

Yorum

• Ligde savunma yapmayı bilmeyen bir takım varsa o bizizdir, bu kadar hata silsilesi o l a m a z !
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• eleman burakın formasını çıkarıyordu neredeyse neyin tartışması bu aga.numan adeta burakı çekti ve yere yapıştırdı.az çekmede değil.baya bi formayı kavramış
                              TEKKEBALL

Yorum

• Yeminle bobreklerim bile titriyor, ama galibiyete sevinemiyorum. Boyle goller yenmez. Boyle adaletsiz forma verilmez. Boyle aptalca degisiklikler yapilmaz. Ve son olarak Sosa kovulmali.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X