Bero, yusuf, preira üçü de sarı kartlı üçünün de ikinci sarı görme ihtimali çok yüksek ikinci yarı. Dikkat!
TSL 12.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Osmanlıspor 19.11.2017 | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Hocam Beroyu çıkar al Sosa'yı yapacağın en iyi hamle bu şuan.Onur diyorsunuz da anlamadım adam 2. golü çıkardı resmen ama şansızlık Pereira ya çarpıp girdi bu mu suçu ? İlk golde Mas tutacağı adamı bıraktı oda vurdu kafayı.Forumda yavaş yavaş Onur düşmanlığı başlamış hayret cidden.Ydekete Buffon oturuyorda haberimiz mi yok !Basarilar
Sevgiler SaygilarYorum
-
Osmanli berbat bir takim olmasina rağmen su maçı en az 4-2 kazanmaliyiz.
O da en az..
Onuru futbol bırakmış.
Damdoyun isi top indirmek zaten.
Birakin onu da yapsin.
Ne methettiniz be.
Gormeyen de mukemmel sanir.
Bos kaleye yine disari atti.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
pozisyona giren her forvet iyidir, damdoy sahada nerede duracagını ve nereye oynayacagını cok iyi biliyor, bana sorsalar damdoymu ,rodealgamı ben damdoy derim ,@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
-
bero sadece hırsı ve koşusu ile top oynuyor şu an . ama böyle bir maçta ihtiyacımız olan daha yaratıcı özellikli bir orta saha. Yusuf tek başına da bunu yapamıyor ,abdulkadir ya da sosa hamlesi 70'lere doğru gelir diye düşünüyorum
her şeye rağmen hoca 11 i bozmaz diye düşünüyorum çünkü pozisyon bulma bakımından pek bir sıkıntımız yok . orta sahadaki direnç düşmedikçe gol yemeyiz bu osmanlıdan .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\Yorum
-
castillo'yu oynatmayanlar utansın. herif muazzam gol attırdı.
bero çıkıp kucka girmeli ikinci yarı. osmanlı hakikaten kötü takım defansı çok boş.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Degisiklik bekleyenler mac 2-3 olana kadar beklemek zorunda kalacak sanirim. Riza cikarmaz Beroyu. Yusufu cikarir Beroyu cikarmaz.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum