Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9.Hafta l Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat'a olan nefretimi ve ne kadar kavgalı olduğumu bilen bilir. Hala bir yerde görsem selam dahi vermem. Arkamı dönerim.

Ancaaak. Ne olursa olsun yetkili olduğu tüm sürede bu çarıklı menajerleri takımın kapısından içeri sokmadı. Başarısız oldu ancak onursuz davranmadı.

Diğer yöneticiler de artık onurlu bir davranışta bulunmalı.

Nuri Albayrak, İho vs. geçin. Trabzonspor tarihinin en kötü yönetimidir maalesef.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersunun oglu hangi menejerlik sirketinin ortagi ozkan dogan ile ilgisi ne nevzat aydin neden devre disi birakilip scout sisteminden vazgecildi sende bunlari bir arastir..usta ersun el ele verip klubun altini oymuslardir bu kadar net..
      Aynı şeyi söylüyoruz. Ersun yemedi sadece para. Tek suçlu Ersun değildi. İste simdi gerçekler ortaya çıktı.
      Niye Ersun kovulmuyorun cevabı da buradaydı....

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilmiyorum kesin bir resmi bir açıklama olmadan kaynak lazım öyleyse kötü ben farklı biliyorum mevzuyu umarım dediğin şekilde değildir.
        Devre arasında imzalar atılır
        Olan TS ye olur
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Rize düştü diye bizimle uğraşıyorlar

Yorum

• Volkana yoklama çekti vardır bir nedeni ilk maçta hocayı harcamak saçma volkanı alsa da almasa da sosaya kırmızı kart gör diyen hoc amı? iki stane salak stoperle oynamak istiyorum diyen hoca mı? ilk maç dur hele hocam
            İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamın çıkardığı kadro bir tarafa, Volkan'ı aldı oyuna ya!

Yorum

• Sahtekarların kralı Muharrem cukkalıyacağını cukkaladı artık fazla zorlamayacaktır..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sadri Şenerin yemeğini basan tayfa Muharreme bişey yapabilecek mi acaba?
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sosa nin yaptığı M Bia nin yaptığı ile aynı şeydir

Ben mi oynuycam deyip parayı alıp yatmaktir
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• bilemedim
                    İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devre arasında imzalar atılır
                    Olan TS ye olur

Yorum

• keşke ingiltereden bir genç oyuncu alsaydık aynı paraya
                      İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sosa nin yaptığı M Bia nin yaptığı ile aynı şeydir

Ben mi oynuycam deyip parayı alıp yatmaktir

Yorum

• olcay çakır: bu kadar yüksek maliyetli oyuncu getirirsen abdülkadir kurtarıcı olur.

Yorum

• Bu milleti anlamakta zor.Üç gün önce gelen Rıza bile günah keçisi yapıldı.Bu takımın çöküşünün baş sorumlusu Muharrem Usta ve yönetimdir.Sonra Ersun Yanaldır.Sonra yıllık trilyonlar kazanan ama karşılığında hiç bir şey vermeyen futbolculardır.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rize düştü diye bizimle uğraşıyorlar
                            Cokda umurlarindaydi her sene kumeye oynayan asansor rize..klup kotu yonetiliyor mazeret aramasin kimse ona buna gelmis gecmis en kotu yonetim ile karsi karsiyayiz..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Volkana yoklama çekti vardır bir nedeni ilk maçta hocayı harcamak saçma volkanı alsa da almasa da sosaya kırmızı kart gör diyen hoc amı? iki stane salak stoperle oynamak istiyorum diyen hoca mı? ilk maç dur hele hocam
                              Olcayla Burak i kesemeyip onaziyi oyundan alması rezillikti
                              Başka bir versiyonu ersun un
                              Rode son 10 dakika oyuna girdi
                              Her yönüyle kötü tercihler yapti
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• olay muharremlik değil başkanın kadroyu değişmesi lazım yönetimi başkan kalmalı kadro değişmeli iki stoperi devre arasında aldıracak ortamı oluşturmassa o zaman görevden gitsin derim neden iki stoper çünkü küme düşeriz bu gidişle korkum o
                                İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri Şenerin yemeğini basan tayfa Muharreme bişey yapabilecek mi acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X