hımm bunu bilmiyordum tam olarak ama eşi trabzonu istememiş yani karardan vaz cayma seçeneğimiz var diye biliyorum çünkü olmasa eşi trabzonu beğenmesi halinde tarzı bir muhabbet vardı diye biliyorum
Yok kesin olarak satın aldık maalesef
Bugün de takımı sabote etti
Twitter hesabım yok ben yapamıyorum ama lütfen rica ediyorum şunlara hakaret etmeden sadece ''istifa!'' yazıp tepki gösterin. Sosyal medyada çok zayıfız, BMN den bu konuyla alakalı çalışma bekliyorum. Sosyal medyadaki etkili hesaplarımızın ortak çalışma yapması lazım, küme düşürecekler bizi buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız.
Yönetime olan bütün inancımı yitirdim ya bizi küme düşürmek istiyorlar ya da iflas ettirip Araplara satmak istiyorlar, proje yönetim oldukları apaçık ortada. Anormal şeyler dönüyor, kabus yaşamamak için elimizden geldiğince çabalamalıyız.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Aman abi Okan Buruk filan ne lütfen ya. Yerli olacaksa, başka camialarla özdeşleşmiş adam gelmesin bize. Burda olmaz. Saffet Susiç emekli olmadı mı daha?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
okan buruk yeni jenerasyondan yükselen bir değer bence.saffet susiç ise tecrübeli ve ofansif futbol oynatır.ikisinin ortak özelliği oyuncu ilişkilerinin iyi olması.takım içi huzuru sağlar.iyi karekterlerdir.
uzun bir süredir takımı takip etmiyorum. yüreğim kaldırmıyordu artık maçları izlemeyi. geçen yıl webden üyeliğim olmasına rağmen 2-3 maç belki izlemişimdir. bu sene de almadım zaten. kendimi bildim bileli Trabzonspor un hazırlık maçlarını bile izleyen ve heyecandan yerinde oturamayan biri olarak ben diyorum bunu. arada maç sonuçlarına bakıyorum ve içim cız ediyor malesef. kimlerin elinde eriyor tükeniyor takımım. diyorum ki keşke lig düşse şu kenelerin vampirlerin elinden orda kurtulsa da küllerinden kendi öz çocuklarıyla yeniden doğsa şu takım. aklım almıyor yine yapılanları. teneke bağlayıp gönderdiğin volkan şende ne görüp geri alıyorsun. hadi aldın o kadar adam var iken neden volkan oyuna giriyor. akıl almıyor ama cevabı belli sorular işte...
Karsilasmayi izlemedim ama ne olursa olsun o 11 berbatti...
Bir de 2 ekmek 1 süt muhabbeti olmus, çok çok yanlis, utanç verici...
Yalniz bir zahmet, "fbliler hâla utanç duyuyor bundan" gibisinden yazanlar/düsününenler/aklindan geçirenler, bir zahmet gibtirsin gitsin gitsin... lütfen daha fazla afkurmak için yazmayin... fblilerin hiçbir seyden utanmaz... hikâye okumayin sinir bozmayin
Menajerlik sirketinde araştır kim var bakalim.
Muharrem Ustanın oğlu Özkan Doğanın menajerlik sirketine ortak mi ???
Ersun demek işin kolayı.
Muharrem Usta çok büyük paralar kaldırdı çok.
Araştırıp yazmayan gazetecilerin de Allah belasını versin.
Tek suçlu Ersun değildi.. Bunu anlamadınız.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersunun oglu hangi menejerlik sirketinin ortagi ozkan dogan ile ilgisi ne nevzat aydin neden devre disi birakilip scout sisteminden vazgecildi sende bunlari bir arastir..usta ersun el ele verip klubun altini oymuslardir bu kadar net..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
İs hocalık degil futbolcular gonderilmeli bu sene bitti kardesim senin hedefin 38 puandır.Ben kendimi ilk yarı 18 puana göre ayarladım insallah alırız.Sene sonu pahalı karaktersizlerin yerine ucuz serefli hırslı futbolcular alınmalıdır.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
dikkat edilirse sosa da yazıcı da olmaması gereken yerde oldukları için kırmızı gördüler.yani takımın ön liberosu olması gerekiyordu.sağlam bir ön libero farkı yaratabilir.gs da fernando örneğinde olduğu gibi.
Adamın çıkardığı kadro bir tarafa, Volkan'ı aldı oyuna ya!
Bu tam rezillikti
Bir adam ilk maçından olacağını ya da olmayacağını belli eder
Belli oldu ki rıza ile olmayacak
Sadi bile bundan daha akıllı kadro ile çıkardı eminim
Yorum