uzun bir süredir takımı takip etmiyorum. yüreğim kaldırmıyordu artık maçları izlemeyi. geçen yıl webden üyeliğim olmasına rağmen 2-3 maç belki izlemişimdir. bu sene de almadım zaten. kendimi bildim bileli Trabzonspor un hazırlık maçlarını bile izleyen ve heyecandan yerinde oturamayan biri olarak ben diyorum bunu. arada maç sonuçlarına bakıyorum ve içim cız ediyor malesef. kimlerin elinde eriyor tükeniyor takımım. diyorum ki keşke lig düşse şu kenelerin vampirlerin elinden orda kurtulsa da küllerinden kendi öz çocuklarıyla yeniden doğsa şu takım. aklım almıyor yine yapılanları. teneke bağlayıp gönderdiğin volkan şende ne görüp geri alıyorsun. hadi aldın o kadar adam var iken neden volkan oyuna giriyor. akıl almıyor ama cevabı belli sorular işte...
Hocam takimi her sartta her durumda takip etmeni tavsiye ediyorum.
Gerisi fasa fiso.
Buna ben katılmıyorum 10 kişi kaldık dolayısıyla hocanın taktiği dğeişti bu sağlıklı bir değerlendirme değil hocayı harcamak bu şekilde mantıksız bence rodeyi belki çift oynatacaktı burak değişin dedi belki burakla oynayacaktı hocada hi bi rkabahat yok sosanın salaklığı daha doğrusu bilerek çıkması eşi istemiyor trabzonu çünkü artı oyuncuların hırs düşüşünü gözlemledim abdulkadire veya yusufa yardıma gelen olmadı misal onlar daha gayretliydi perrie da iyidi bugün stoperler hırslı ancak becereiksiz ikisi de
Olcayla Burak i kesemeyip onaziyi oyundan alması rezillikti
Başka bir versiyonu ersun un
Rode son 10 dakika oyuna girdi
Her yönüyle kötü tercihler yapti
Gitsin Trabzonlu Gençler kurtarsın 15 Temmuz Şehitler Ak Trabzonspor’unu.Trabzonspor Trabzon şehrinin aynası.Br başkan düşünün Volkan Şen’e para veriyor sebep?
Zaten bu Akparti şurekasının el atıp kurutmadığı bir yermi kaldı.Ben klübe kümelenmiş Akparti ahalisi siktirolup gidecekse takımın küme düşmesine razıyım.
Yorum