Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9.Hafta l Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporun bu sene hedefi kume düşmemektir.Onun icin uğraşılıp sezon sonu takım tamamiyle küçülmeye gitmelidir.Gerekirse 3 sene tavan ücret 1 milyon avro olmalıdır bunu üstünde alan herkes derhal gönderimelidir camia buna mecburdur.Onur,sosa,okay,volkan,durica,hubocan,periara,mas sene sonu derhal takımdan gönderilmeli yerlerine aç serefi icin oynayan futbolcular gelmelidir.
    Son yıllarda farklı pahalı kadrolarla küme düşmemeye oynuyoruz zaten bu nasıl iştir anlamıyorum.
    Alt yapı, ucuz yabancılar oynasın da bari borç yapmayalım.
    Rezillik resmen rezillik

Yorum

• devre arası rıza gönderilip okan buruk yada saffet susiç getirilmeli. tabi yeni gelecek yönetim yapmalı bu operasyonu.

bu gidişat kötü sonuçlar doğurabilir sezon sonunda
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersununu savunanlardan biriydim Ersun bitmiş Rıza Ersundan daha faydalı Rıza hocaya bok atmaya veya terbiyesizlik yapmaya gerek yok.

Takımın hoca sorunu vardı kredisi bitmişti ersunun gitmesi faydalı oldu. ancak takımda kritik iki stoper eksiği var gol yeme sebebimiz bu.Bu soruna Rıza hoca bir şey yapamaz.

gelelim maça maçta şanssızdık ancak takımda yardımlaşma eksikti çocuklar hırslı oynadı ama soradan sonra oyundan düştüler Sosa gitmeli yarım sezon aldık zaten karısı da istemiyor.

Devre arası iki stoper alınmalı. Devre arası bir ortasaha iki stoper olmak üzere üç transfer alınmalı sosa da gider çünkü.

maçta şanssızdık genel sorunumuz stoperler ve biraz daha hırs takım toparlar Rıza takımı adam eder gol yeme sorunumuzu çözemez hoca o da hocadan değil zaten.
        Yarım sezon almadık
        Sadece UEFA olan anlaşma gereği bu yıl satın almadık
        Devre arasında parasını verip satın alacaz maalesef
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ciddi ciddi gs maçina çikmayalim.
          Daha fazla rezillik çekemem.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• sokaktan geçen 10 kişiye 11 kurdursan 9'unda castillo olur. volkan değil 11, yedek dahi soyunamaz. futbolun doğrularına bağlı kalmak bu kadar mı zor anlamıyorum ki?

bondonga diye bir oyuncun var. tamam ben de iyi ışık almadım oynadığı maçlarda. yahu arkadaş bu adam geçen sene la ligada 30 maç oynamış. illa ki bir şeyi iyi yapıyor. şu volkan denen gerizekalının yaptığı bu adamın yapamayacağı ne olabilir? yahu varsa oynatın görelim arkadaş yapamıyormuş diyelim.

ulan oynatılmayacak madem neden alınıyor bu hubocan, bondonga, rodallega, castillo... en çok parayı bunlara verip en az süreyi bunlara vermek kadar saçma bir anlayış olabilir mi arkadaş.

yahu arkadaş Trabzonspor takımına son iki teknik direktöründen daha iyi oyun oynatabilecek şu forumdan bile 5 kişi sayarım. olabilir mi böyle bir şey yahu. bilmem kaç milyon dolarlık takımı bu alelade futbol izleyicisinden dahi daha düşük profilli insanlara nasıl emanet edersiniz aklım almıyor.

adama volkan şen'i kadroya aldı bongonda'yı almadı diye kızıyorduk, ciddi ciddi kurtarıcı olarak oyuna sürdü elemanı. bu volkan şen'in gelişine vesile olan burak yılmaz'ın bugün bu adamın kadroya girmesinde hatta oyuna alınmasında payı, parmağı, yönlendirmesi hatta belki de talimatı yoksa ben de futbol falan konuşmayacağım bir daha. başka şekilde zaten bu gerizekalı adamın bu takımda oynatılmasını açıklamak mümkün değil.

rıza hocam tamam, türk futbolunun sana verdiği kadarını verebilirsin sen de türk futboluna. düşük profilli olman, kolay lokma olman seni tercih ettirdi bizim yönetime de zaten. ama biraz olsun kariyerine önem veriyorsan radikal kararlar alman, en azından formayı hakedene vermen gerekiyor. hiç inancım yok ama yap bir sürpriz şaşırt beni... neşteri vurmaya en az sesi çıkandan, en mazlumdan başlayacaksan sen de senden öncekiler gibi defol git hocam bir zahmet. bugün senin çıkardığın takımdan daha iyi bir 11 çıkarılabilirdi hocam. Trabzonspor takımının formasını en çok sesi çıkanlara, en güçlülere değil en çok hakedene vermeyeceksen bu takımda çalışmaktan kazanacağın tek lokma helal olmayacak hocam.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• açıkcası oyuncu maaşlarının yükselmesinde cebellezi olaylarının olduğunu tahmin ediyorum.
              TEKKEBALL

Yorum

• erman toroglu: rıza nın antremanları ağırdır. iki üç hafta sonra farrklı bir Trabzon olabilir.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birde arkadas ne kritik goller yiyoruz. bu ne sans
                  alanya macında alanya moral olarak çökmüşken devre bitmiş gol yiyoruz. akhisarda 2. golu kalemize atıyoruz. bu macta devreye 0-0 girerken gol yiyoruz.
                  hafya ta sosa var yusuf yok sanıyorum.
                  bunun golle molle alakası yok su malatyayı herkes yener harbiden kötü bir takım malatya.bu takımda halsiyet ve gurur sorunu var oda jocayla düzelmez.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• hımm bunu bilmiyordum tam olarak ama eşi trabzonu istememiş yani karardan vaz cayma seçeneğimiz var diye biliyorum çünkü olmasa eşi trabzonu beğenmesi halinde tarzı bir muhabbet vardı diye biliyorum
                    İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarım sezon almadık
                    Sadece UEFA olan anlaşma gereği bu yıl satın almadık
                    Devre arasında parasını verip satın alacaz maalesef

Yorum

• Sosa'nın kiralık geldiği , bonservisinin alınmadığına dair söylentiler gerçekse , hemen , bu gün derhal gönderilmeli..İ.ne seni..3 haftadır yoksun , bu gün takımı eksik bırakıyorsun.Haftaya ; Burak , olcay , Sosa oynatılmamalı.Volkan şen kadro dışı bırakılıp kulübeye bile sokulmamalı.Kızacaksınız ama N'doye geçen seneki gibi orta sahada değerlendirilmeli..

Yorum

• mra ile bile avrupa ligi grubundan lider çıkmıştık.nereden nereye gelinde kısa sürede.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          devre arası rıza gönderilip okan buruk yada saffet susiç getirilmeli. tabi yeni gelecek yönetim yapmalı bu operasyonu.

bu gidişat kötü sonuçlar doğurabilir sezon sonunda
                          Aman abi Okan Buruk filan ne lütfen ya. Yerli olacaksa, başka camialarla özdeşleşmiş adam gelmesin bize. Burda olmaz. Saffet Susiç emekli olmadı mı daha?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kardeşim kusura bakmayın yönetim kadar burda hepimizin de suçu forumun %80 mi Burak ve Sosa diye yattı kalktı yahu onlara verilen paralarla sağlam bir stoper alalım diye tururacağımıza 50. Şamponluk için Sosa şart Burak şart diye diye ölüyordu forum.

Yorum

• (Sosa'sız yazdığım bir kadroya cevaben)
                              İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosa son maçta sahada zor duruyordu ve çok fazla pas hatası yaptı. İstatistiklere bakmadım ama gözlemim bu yönde. İyi bir Sosa zaten takımda yer alır ama Akhisar maçındaki form durumuyla değil ha çıkar oynar onu teknik direktör bilir futbolcularla antrenmana çıkan odur. Topu ayağında tutma konusunda her ne kadar bu takıma yeterli bulmasam da Onazi fena değil, Abdülkadir var yine ki takımın oynayacağı futbol da takımın ayağında top tutacağı bir oyun düzeni olmak zorunda değil. Takımın özel bir "beyin"e de ihtiyacı yok; takım, takım olsun, sahaya yansıtacağı bir futbol aklı olsun kâfi. Farklı varyasyonların denenebileceği yeterince geniş bir kadro var.
                              Abdülkadir 10 numara oynatılacak söylemi üzerine,
                              Olcay'ın yavaş yavaş yedeğe çekilmesi gerekiyor bu form durumuyla. Hakkeden formayı alır umuyorum. Hiçbir futbolcunun ismine, kariyerine bakılmamalı. Başarı ancak öyle gelir. Abdülkadir 10 numarada oynayacaksa kanatta Volkan Şen ile başlaması bile Olcay'dan daha yararlı olabilir. Tabi ki taktik anlayış önemli. Kanatların hızından yararlanmak istiyorsa Volkan, Olcay'dan daha etkili olabilir, olmadı Theo. Bu maçta Burak da Olcay da 11'de başlamamalı diye düşünüyorum. Burak'ın özellikle sakatlığı varsa niye ısrar ediliyor anlamak mümkün değil. Oynamasına engel değilse sakatlığı o hâlde de kendine çeki düzen vermesi şart.
                              Açıklanan kadro sonrası,
                              Haydi gel de eleştirme şimdi. Forma adaletini sağlasın, gidenden en büyük farkı bu olur diyoruz ama Abdülkadir 11'de yok. İzahı nedir bunun ? Kimse kusura bakmasın ama bunun bir izahı yok. Castillo bu takımın en iyi hücum silahlarından biri ama ne kabahat işliyorsa yine 11'de yok. Burak sakat sakat oynuyor deniliyor ama yine ilk 11'de. Kabul edilebilir gibi değil. Bu maçta hat-trick de yapsa ben bu durumu sorgularım. Burak bu takımın birinci golcüsüdür ama sakatlık meselesi açığa kavuşturulmadan bu ısrarı doğru bulmuyorum. Gelgelelim Trabzonspor kazanır mı yine kazanır, kazanması gerekir ama taraftar, izleyici nezdinde maç seçiyor algısı oluşturan her futbolcu bunun bedelini ödemeli yoksa bunun takıma yansımaları çok kötü oluyor, bugün olmasa yarın olacak meramım budur.
                              Maç öncesi naçizane birkaç tespit/yorum... Üzücü olan dışarıdan durum bu kadar netken, bu kadar bağırıyorken "bazı oyuncular", teknik direktörler neden ısrarla gözlerini kapıyor ?

Olcay, Burak, Sosa sırf kariyerleri nedeniyle oynatılmamalı ki Olcay'da o da tartışılır, neden bu ısrar ?

Burak'ın sakatlak meselesi özellikle ele alınmalı ve bu durum netliğe kavuşana kadar forma giymemeli.

Abdülkadir, Castillo neden 11'de başlamaz ? Rıza Çalımbay niye bu takımın başına geldi/getirildi ? Bir maçla olmaz demesin kimse bu takımın başına her kim geliyorsa bu takımı tanıyarak gelecek/getirilecek.

Castillo yedek kulübesinde otururken Volkan tercihini anlamak da mümkün değil.
                              En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 21.10.2017, 22:03. Sebep: İmlâ
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Öncelikle sağduyu,sakin kalalım yapabileceklerimizi yapamaz hale gelmeyelim.

Muharrem Usta eğer adam gibi duruma hakim olmazsa takımın sahibi olduğunu sanan bazı soytarılara bırakırsa bu takım düzelmez.

Muharrem Usta,devre arası Burak,Onur,Olcay,Volkan Şen ve Uğur'u Katar'a satarak bu takımı kurtaracaksın,bunu yapmak boynunun borcu artık,o futbolcular gitmeden bu takım oynamaz,adamların çiftliği olmuş kulüp.

Yusuf Yazıcı'yı da bu adamlardan uzak tutun,onlarla takıla takıla yoldan çıkacak.

Sorun çözümsüz değil,yürekli adam istiyor,bugün eğer bu adamlar kadro dışı kalsın takım topunu oynar.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X