Bu arada bugün Emmanuel Mas da inanılmaz oynadı. Son yıllarda böyle sol bek görmemiştim. Nazar değmesin, formları devam etsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ümit Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım bana 09/10 sezonunu çok hatırlattı bu akşam....11 şubatı iple çekiyorum....okaya yapın 5 yıllık sözleşme yaza kalmasın o iş
Taraftarı dinleyin deli etmeyin adamıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Macin gizli kahramani okaydir.
Pas isabeti yuzde 94.8.
Top calmada macin en iyisi.
Ve macin en fazla kosani. 11400 cibari olmasi lazim.
Mehmet ekiciye uzulmem ama okayi kaybedersek cok uzulurum.
Sozlesmesi yenilenmeli.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacin gizli kahramani okaydir.
Pas isabeti yuzde 94.8.
Top calmada macin en iyisi.
Ve macin en fazla kosani. 11400 cibari olmasi lazim.
Mehmet ekiciye uzulmem ama okayi kaybedersek cok uzulurum.
Sozlesmesi yenilenmeli.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan şu ayucuğa bi biz gol atamıyoruz zaten.."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra hava bozmaya başladı şuan kar baya tuttu, il dışından gelenlerin Allah yardımcısı olsun dönüşler sıkıntılı olmaz inşallah1 metre olur sabah.
Yorum
-
Hoca son iki maçta Damdoy dan olabildiğince fayda almaya bakıyo. Önde fazla ezdirmeden pasör ve baskı rolü...vb.(1)
Kastillo'dan da bu maçta verimsiz çizgi oyuncusundan skorer adam çıkardı ortaya gelmesini istyerek (2)
Şimdiye kadar tutan ve her iki adsmdan tekeden süt çıkartır gibi yararlandı...
İşte bu tür hareketlerle gel EY.
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30. defa özeti izliyorum.Anne Sütü Gibi Güzel,
Anne Gibi Temiz,
TÜRKÇEMIZ.
Yorum
Yorum